Hledám inspiraci, co za dárek. Mám dva kluky, další dva má ségra. Hračky máme snad všechny. Vkládačky, zatloukačku, tatru, tunel, houpačku,hopsadlo, motorku, kostky, auta, tahací hračky, Duplo, dřevěné koleje, bazének s míčky...
Maty má příští týden narozeniny a já jsem už zoufalá, co mu dát. Co by se nám jen trochu hodilo, jsem zaúkolovala příbuzné, protože chtějí něco dát. Já mám pro něj 2 knížky a to je všechno. Fakt nevím, co bysme jen trochu využili... Máte nějaký tip s čím si vaše děti vyhrály? 🙏
Mě jako první napadl ponk 🙂..nebo taková ta dřevěná duha
Dcera teď miluje pejska od Fisher price, pak zvukové knížky, líbila se jí Albi tužka, měli jsme pujcenou
Nebo nějakou kuchynku, kavárnu, obchod,...
@areh Co houpacího koně?
@klokanka31 napadl mě smetáček s lopatkou, ale to nebude umět použít, takže lepší za rok
@janina228 ponk i kuchyňku máme, na obchod si starší hraje v kuchyňce
@jako_mala_holka zvukovou knížku jsem kupovala na dovolenou a Albi tužku taky máme
@klokanka31 toho nemáme 😁 ale máme koně jako hopsadlo, tak mi houpací přijde už zbytečný.
Není to u nás jednoduchý. Hraček milion a každý chce něco dávat. Pro staršího mám nejraději nějaké sešity a časopisy. To se použije a vyhodí a syn je má fakt rád...
Houpačka (něco ve stylu utukutu), garáž na auta, cokoli z hraček ve stylu montessori.
@areh Nebo jestli máte zahradu tak dětskou sekačku
Activity board😊 máme od llamaboard lamičku a jsme spokojený 🤗
A stane se něco, když dostane opravdu jen knížky?
Co takové ty obří papírové cihly? Osobní zkušenost nemám, ale prý to hodně frčí...
Kolotocku
Uprimne…sama pises, ze mate vsechno. To co nemate, dostane od pribuznych. Tak je uplne nutne mu neco kupovat? Knizky preci uplne staci, proc zahlcovat darky? Jen muj nazor ☺️
@areh Jak už se psalo, netrápila bych se tím a dala ty knížky, když už toho tolik máte. Dítě z toho nemá rozum, že by mu to přišlo "málo", navíc dostane další věci od příbuzných. Udělala bych mu nějaký krásný dort a je to 🙂. Syn má taky dost hraček a stejně je jen rozboří a jde okusovat kabely nebo kydat věci pod konferenčním stolkem 😂.
@areh Naše miluje dřevěný kostky, ale jinak těm hračkám moc nedá...🤔 spíš miluje uklízení nebo vytahávání nádobí ☺