Ztráta chuti na sex. Co dělat?

zacinajicisnazilka
23. říj 2023

Holky, jsem ztracena.
S manželem jsme spolu 7 let. Od doby co se známe, tak ten sex za moc nestojí, není líbání, není vášeň, přijdu si jak matrace. Asi jsem doufala, ze se to zlepší, ale bohužel a mě začíná frustrovat představa, ze poradny sex už nikdy nezažiju. S chlapem jsem se snažila promluvit a odpověď je, ze na to není. Ja to ale potrebuju.
Nevím co dělat. Dokážete mi poradit?

veronicka89
23. říj 2023

@zacinajicisnazilka co bys chtela tady za reseni ?

Bud na to je a ne s tebou
Nebo na to fakt neni

Pro me je to 1 z bodu co kdyz nefunguje hned , nefunguje nikdy ...

Do takoveho vztahu bych ani nesla ...

veronicka89
23. říj 2023

@zacinajicisnazilka tak to udelej tak at je matrace spise on 😀

lauriak
23. říj 2023

Mala si to riesit na zaciatku. Po 7 rokoch a dietati je uz trochu neskoro 🤷🏼‍♀️

miryp
23. říj 2023

Píšeš, že je takový od začátku, tzn., že jsi do trvalého vztahu vstupovala s plným vědomím toho, že na to není a zcela určitě jsi to věděla ve chvíli, kdy jste začali pracovat na dceři. Toto jsi tedy měla řešit mnohem mnohem dřív a změnit partnera tak, abys vedle sebe měla někoho, kdo ti tu romatiku jako z harlekýnky v sexu vysekne.
Teď můžeš zkusit převzít iniciativu a tu romantiku do sexu vnést sama, třeba se mu to zalíbí, nebo nic nedělat a utápět se ve frustraci a nebo tedy zvednout plachty a posunout se o dům dál. Jiné řešení tu vážně nevidím...

sorboni30
23. říj 2023

@zacinajicisnazilka od počátku to nefunguje po sexuální stránce a tobě to vadí až teď po 7 letech? Wow.. to bych nedala

reeeza
23. říj 2023

Hele to je sice fajn že on na to není, ale ty na to jsi, tak by to měl brát v potaz. Jako takhle tě odbýt, to jako fakt?
Normálně si zajděte na sexuální koučink, tam vám poradí jak se sladit, či jiné techniky co třeba můžete dělat když tobě se chce a mu moc ne. Jako sorry ale musíte si oba vyjít vstříc, vždyť jste partneři. Ty třeba uber, on přidá. Ale takhle tě odbýt a pouze ty že se máš přizůsobit jemu?? To by u mě neprošlo.