Změna účesu a reakce dítěte

terisek2222
25. zář 2017

ahoj holky, tak jsem se rozhodla pro zmenu vlasu, naposled jsem se barvila a stříhala loni v červenci.

Měla jsem dlouhe špinavé blond vlásky a dnes jsem dala na radu a střihla jsem je na ramena a mam je tmave - tmavěčerveno zrzavé,takže větší změna. Malému budou zítra tři měsíce a byl tam se mnou. Myslíte že může reagovat nějak špatně na tu změnu? Když mě viděl tak měl vykulené oči, i se usmíval a ted večer dost brečel a pořad na mě vyjukaně kouká. Je teda pravda,že za dnešek to během dne moc nenaspal tak necele dvě hodinky a to hodku dopo a odpo a to je zvykly spat kolem dvou hodin dopo a odpo i kolem tech tři čtyř hodin. Jsem z toho pěkně špatná a nadavam si, že jsem to udělala☹ chci aby veděl že jsem to ja jeho maminka

pavca1982
25. zář 2017

Já myslím že za dva dny už nebude vědět. Dítě vnímá hlavně hlas jeho tón a taky vůni matky. Vem si když máš na hlavě třeba čepici, nebo ručník taky to nijak nevadí😉

ivular
25. zář 2017

Souhlasím s @pavca1982
Syn udiveně koukal, že mamka teď vypadá trochu jinak, ale že by mimino vyloženě nepoznávalo maminku při změně jejího účesu, tak toho se vážně neboj😀

puresin
26. zář 2017

@terisek2222 Presne jak pisou holky - pozna Te v noci za tmy, pozna Te s rucnikem na hlave (to obzvlast bavi moji malou, se vzdycky hrozne smeje). Ve 3 mesicich si vlastne nejsem jista, ze si takove zmeny vubec vsiml (taky je to chlap, ze...). 🙂
Asi mel zrovna spatnou noc, to se stava dost casto, vubec se nenervuj a promenu si uzij. 😘

ivet1987
26. zář 2017

Je mu to uplne fuk 😀 A kdyby to vnímal tak za den dva nic nevi 🙂

babanci
26. zář 2017

V tomhle věku určitě ne. Jó, až mu bude patnáct, to změnu image určitě okomentuje. Nejspíš....no, matko, uvědomuješ si, kolik je Ti let? 😀

terisek2222
autor
26. zář 2017

diky holky to jste me uklidnily🙂

verinikki
26. zář 2017

No naše malá se rozbečela, když mě viděla v turbanu v koupelně, s mokrýma vlasama i po změně účesu🙂
Za dva dny to už bude každopádně pasé, tak bych to neřešila, žádné hluboké trauma z toho nebude🙂