Zlá máma?

23. lis 2023

Zdravím potřebovala bych se vyzpovídat mám mamku 65 let nemá žádné koníčky jen kouří a sedí na mobilu každého rozebírá atd asi nemá co na práci. Ale jde mi o to že moje děti ráda nejspíše nemá má oblíbený vnouče 16 let mé sestry o to mi ale tolik nejde. Ale dost mi vadí že řekne mim dětem do očí že má ráda všechny vnoučata ale miluje jenom jedno řekne to před dětmi bolí mě to . Dva roky nedává dětem dárky k Vánocům ale jemu koupí potají nepotřebujeme dárky ale jde o princip je to divný. Matka neustále vyvolává konflikty mezi námi sourozenci nechala mi zbít mého nejstaršího syna jen proto že jsem ji do mobilu řekla svůj názor nemluvila jsem s ní 7 měsíců . Včera mi zavolala dneska taky a ve 3 hodiny mi napíše ať ji nevolam že mě chtěla jen slyšet a že jsem ji ublížila. Ano ublížila jsem ji pouze tím že jsem jí řekla před 7 měsíci jen to že upřednostňuje jen jedno vnouče a dává jim to dost na jevo. Mojim dětem nic nevydrží jemu ano moje děti se na střední nedostanou on ano přítok je s asistencí , na narozeniny mému synovi nebyla byl mu letos rok . Všude mě špiní pomlouvá jaká nejsem špatná matka jaká nejsem vyloženě svině atd dost mě to trápí ani spát z toho nemůžu . Přitom se máme dobře bych řekla bydlíme v domě máme psa kočku králíci kachny takový venkovní život ale krásnej al jakmile mi vstoupí rodina do života vždy je to špatně máte to některá taky nebo si o tom myslíte děkuji za reakce

similenka
23. lis 2023

Proč s ní udržujes kontakt? Proc ji tvé děti vidaji? Mohla bych psát dal, ale asi sama víš....

autor
23. lis 2023

@similenka myslela jsem si že když zavolala že se něco změní, nikdy jsme nebyli odloučení tak dlouhou za těch 7 měsíců že třeba půjde do sebe no a ono je to ještě horší 🥺

baja8
23. lis 2023

Ahoj. Svoji mámu holt nepredelas, je těžké se s tím smířit,kdyz je to tvá rodina, ale rodina která ti ubližuje, takovou přece nepotrebujes. Já bych ji odstrihla a žila si svůj život.

ele_nka
23. lis 2023

Je to těžké když je to máma, ale s takovým člověk bych absolutně přerušila kontakt. Ji nepředěláš a jen ubližuješ sobě a dětem taková babička do života také nic nepřinese.

izz76
23. lis 2023

Nechala zbít tvého syna? To je trestný čin,přerušila bych s ni veškerý kontakt.

autor
23. lis 2023

@ele_nka asi máte holky pravdu ale dost to bolí

klokanka31
23. lis 2023

Odstřihnout. My museli tchýni taky definitivně odstřihnout.

baja8
23. lis 2023

To bohužel chvíli bude..bolet..ale lepší chvíli, než aby Vám ublizovala pořad. Takovou mámu ani babicku nepotrebujes. Já mám také vztahy s mámou dost chladné, člověk si představuje, jake by to ideálně chtěl mít..ale už dávno jsem přišla na to, ze ona holt taková nikdy nebude. Jednou třeba i tvá máma přijde na to, ze se chovala jako husa, ale už bude pozdě. Ty se tím netrap. Nemůžeš za to. Ona je jaká je.

autor
23. lis 2023

@izz76 ano opravdu to tak bylo , bydlíme od sebe 50km jen syn tam má přítelkyni a ta bydlí právě kousek od mamky bylo mu letos 18 takže bránit mu úplně nemůžu. A jen protože že jsem vytkla mámě to že upřednostňuje jedno vnouče a dělá rozbroje i mezi nima dětma že se mi to nelíbí poslala mě do prdele a už začalo točo sedla si před barák kde byl můj syn a začala obvolavat moje sourozenci že jsem ji prý napadla apod nebyla to vůbec pravda pak když se stal ten incident kdy jsem přijela s policii když tam mlátili mého syna řekla že jsem ji napadla a že týrám děti doma apod já zůstala v šoku že jsem se neměla narodit křičely na mě z laviček mě se chtělo tak brečet ve finále řekla že jsem ji napadla slovně zbitecne haló chtěla jsem podat trestní oznámení ale syn řekl že ho nepodá ale že je nechce vidět ani teď nejeví zájem prostě je odstřihl ... Sama nevím proč si dělám naděje že to bude jinak. My prostě nemáme čas někoho pomlouvat pracujeme na domě jak se zvířaty zeleninou zkrátka to asi ani neumíme. Jen slychavam od známých jaky jsme chudáci a že to říká ten a ten zas to . Přitom když neměli čím topit a byla tam ta moje máma u sestry tak jsem jim dala i dřevo několikrát přijeli BMW a naložili si dřevo syn jim ještě pomáhal úplně jsme asi blci vždy pomůžeme a pak jsem ta nejhorší. Dlouho jsem uvažovala kde tohle můžu ventilovat hned je mi líp

autor
23. lis 2023

@baja8 asi máte pravdu 🥹

autor
23. lis 2023

@baja8 je teď nemocná když mi volala řekla jsem jí že ať se nediví když vykouří 5 krabiček cigaret že by to měla omezit na to mi odpoví že nemá peníze ze letos na dárky pro děti nebude je strašně sebestředná i tak trochu hypochondr něco zabolí a už je to na smrt přitom má jen kašel já ležela v nemocnici minulý měsíc věděla to ani nezavolala ani teď se nezeptala třeba otázky tipu jestli jsme zdravý jak se nám daří apod jen věty s její osobou a jejím vnoučkem. No jsou to strašný vztahy manžel měl pravdu jseš pro ně jen drb nic víc 🥺 syn říká babi sousedce to bolí ale vztah jsem ukončila teď úplně s celou rodinou ještě číslo změním a budu mít snad klid v duši

marselina
23. lis 2023

tak tohle by memu diteti a potazmo i mne udelal nekdo jednou.
tvoje matka je toxicka a zla, utnula bych s ni i se sourozenci, kteri napadli tveho syna a slovne tebe okamzite kontakt.
Nepotrebujes je, mas svoji rodinu a jen se trapis. Stoji ti vazne za to?

autor
23. lis 2023

@marselina Je to tak fakt ,, je zlá, nepřející ,přeruším veškerý kontakt nemá cenu něco slepovat, tohle se odpustit zkrátka nedá,, nemám se za co omlouvat ,nevím za co bych měla. Bude mě to trápit ale moje děti jsou pro mě prioritou číslo 1 . Moc děkuji za vaše odpovědi hned je mi líp ❤️

dashyyy
24. lis 2023

ty si hlavně uvědom, že chyba není v tobě.. je to JEJÍ problém, jen její.. ona kálí na vztah z vnoučaty a až se probere, bude pozdě.. mám podobnou zkušenost, utla jsem to.. nemám zapotřebí, aby mě někdo psychicky deptal a ve finále.. těm, co u nich pomlouvá většinou dojde, jak se věci mají - též osobní zkušenost.. já se nikde obhajovat nepotřebuju a to že si o mně vlastní matka myslí, co myslí je zase jen její problém. daleko líp se mi dýchá

izz76
24. lis 2023

To je příběh jak z nějaké cikánské komunity,hrozny. Vůbec bych neřešila jaké vnouče má matka raději,víc by mě vadilo,ze je to psychopatka. Odstrihni se od ni a žij si svůj život,zbytečně ztrácís čas s magorem.

gruyerre
24. lis 2023

Děláš si srandu? Po tomhle všem jsi ji ještě úplně neodstřihla? Vždyť je to ňáká magorka. Prober se dřív, než ti syna příště nechá rovnou zabít. Nebo tebe.

mourovatakocka
24. lis 2023

Tolik lidí udržuje toxické vztahy jen proto, že přece rodina. Hovno rodina. Tohle individuum prostě u dětí nemá co dělat tečka.