Zdravím vás máte někdo zkušenosti s vrčením pejska na miminko ? Máme doma am.staforda jsou mu 4 roky je jinak v pohodě trochu nechce poslouchat má svoji hlavu ale ok.
Problém je v tom ,že hodnekrat denně zavrci a občas zasteka po malým - syn 10 měsíců .začal to dělat od té doby co vidí že už leze atd ...nevím co stim .jakmile vidí ,malýho na zemi někdy si ho nevšimne ale většinou už začne hnusně vrcet malej ho nesmí moc hladit tak udržují odstup už se bojím přítel mi říká ,že bymu neublížil atd...ale beztak mám prostě strach! Jak jste to řešily ? Dekuji
@sahrazad1 proč upřímnou soustrast? :/ On je jinak v pohodě ale prostě toho se bojím no aby nekousnul snažím se hrát si se psem házím míčky chodíme vybehavat ale jaksi to nepomáhá ...tak časem to pomine doufám
@sahrazad1 mame staforda a NIKDY na nas nezavrcel. Dost jsme se mu venovali a kdyz prisly deti, mohl dal to, co byl zvykly.. na gauc atd. Mel svou klec, kam mladsi dcera za nim nemohla... Bohuzel, asi jste tu situaci dost podcenili a dali odpurcum techto plemen do ruky dalsi argument proti nim ☹️
@hansed přítel říká že nevěří ...prej by ho nikdy nekousnul ...tak budu doufat ,že ne už raději ani nenechávám ty dva chvilku samy už ne to nikdy !
@srdicko123456789 proč upřímnou soustrast? Protože s nevychovanym psem se silnými celistmi tohle jinak skončit nemůže.
@srdicko123456789
Staford, který mi vrčí na dítě, by sel okamžitě z baráku. Bud já s děckem nebo ten pes. S prominutim fakt nechápu, proč si někdo pořizuje takového psa, aniž by ho vychoval.
A to píšu jako milovník psů, co jednoho má, spolecenske plemeno tedy. Tato plemena, staford a spol, nejsou určena nezkušeným kynologum, co s nimi neumí pracovat. Pak to velmi smutně dopadá
Já vím no bohužel bez souhlasu přítele ho nemůžu a nesmím dát pryč prej ho mám jen vždy vyhodit na místo a nevšímát se ho.
L
@innocence pes je přítele přinesl ho do našeho vztahu skoro 2 roky je pes u nás
@srdicko123456789 presne jak pise sahrazad1. Staford takto se chovajici? To dopadne strasne. Nerada strasim, ale tady je to zrejme. Tento typ psa bohuzel kousne jen jednou. At si rika, kdo chce, co chce, tato plemena jsou slechtena na boj. V USA na bojova plemena maji specialni prukaz. A jestli vidi v miminku konkurenci? Ach jo...
@srdicko123456789 já za to nemůžu to přítel si ho takhle vychoval jakmile mu řeknu ať zkusí ještě zavrcet na mýho syna tak letí.......to máte vidět ty hádky přítel mi pak říká že nesnáším 😡 psy není to tak ale
Lidičky nejhorší pro mě je že můj chlap s tím nic dělat nechce !!!!:/ Už si myslí že se chci hádat atd....tak nemá náladu na mě a třeba se mnou nemluví 2 dny kvůli psovi co mám dělat ?? Říkal mi dnes že stim něco udělá ale nevěřím mu jenom se vymlouvat aby nemusel pes ryc
Jsi zjevně velmi mladá. Chápu, že přítel měl psa ještě před dítětem...jenže pak jsi přišla ty, a pak i vaše dítě. Partner by měl preferovat dítě a jeho zdraví a život, ne rozmazleneho nevychovaneho psa. Stanov si priority, jen tak sama pro sebe....na kolik si co cenis, a pak se rozhoduj. Kdybych byla v tvé kůži, partner by psisko prostě pryč dal, a kdyby ne, v zájmu zdraví a zivota dítěte bych najisto odešla. Vždyť těch smutných zpráv v novinách je tolik....
@sahrazad1 já vím jasný no ale přece nezahodim rodinu kvůli psovi ;((( můj chlap říkal že ho prostě pryč nedá jen se ho prej doma nemáme všímat a vyhodit ho namísto to je vše co mi řekl a já nikam nemůžu s dětma nemám kam jit
@sahrazad1 me prijde, ze i pritel je hodne mlady... Tato plemena je potreba radne vychovat a ukazat jim, kdo je alfou... Nasi psi poslouchaji manžela, kdyz neni doma, vedu smecku ja. Me prijde, ze pes je nervozni z dítěte... Kdyz zacala mladší dcera lezt, dolezla k psovi a koukala mu dlouze do oci, to je pro psa vyzva k boji, s kňučením se zvedl a odesel do sve klece.
@calvac To jsou zase řeči... Když o plemenu nic nevíte... Tento typ psů a zrovna Amstaf je šlechtěný tak aby, aby primárně lidem neublížil... Vše ostatní je o výchově. Tady byla evidentně zanedbaná. Amsfaf má být plně podřízen svému pánovi a má znát své místo ve smečce - tedy za všemi členy rodiny. U autorky je problém ten, že pes evidentně respektuje jako pána jen přítele... Najděte cvičák, nebo zkušeného chovatele ať Vám pomůže. Osobně názory "dejte psa pryč" jsou taky na houby, jednou se majitel rozhodl a nemůže psa vyhodit jak rozbitý telefon - se 4-letým psem se ještě dá pracovat. Tak najděte odborníka...
@srdicko123456789 s detmi? Ja mysla, ze mate jedno dite... Nevsimat si psa asi nebude ideal... Spis ho zapojit do chodu rodiny, ne ho vystrkavat
Rodinu chápu zakladatelko. Zkus tohle partnerovi dát přečíst, at pochopí, že nevysilujes, ale že tento názor sdílíme s tebou... hodně štěstí...
@hansede mě je 25 a přítelovi je 32
Vy jste přímo adepti na okamžitou poradu s odborníkem. Včera už bylo pozdě. Výchova, výcvik kohokoliv kdo má kyno zkušenosti a praxi.
@hansed já vím já ho akurat vyhazuju když žebra o jídlo jinak je najezeny atd...pokaždý má odeme vše má se líp jak u předchozí paničky tam mu nedávala prej ani nažrat atd
@srdicko123456789 poupravím, přítel ať si dá facku a valí to řešit než bude průser. A příště ať si koupí plyšáka, radím jako odborník přes výchovu.
@hansed ano mám dvě děti k tomu druhému se chová normálně a nevrci jakoby noc ale ktomu našemu miminku je někdy zlej nesmí chodit po bytě plazit se před ním atd to už jinak vystartuje
Nevěřím prostě že st můj chlap něco bude dělat !!!!! Znám ho!!!! Co by jste jako ženské na mém místě dělali vy ????
@keicy no je na mě vždy hnusnej když začnu povídat o tom že by něco měl dělat už stim psem tak se pokaždý naštve a řve na mě no...nemá to cenu asi budu čekat až kousne malýho
@srdicko123456789 pokud si nechceš rozbíjet vztah, tak si sežeň někoho z oboru a řeš chování psa sama, když se chlap nemá. Z toho cos napsala jsem pochopila, ze ho má odněkud z útulku?
@keicy nevíte o nějakém ?
@srdicko123456789 Já jsem teda milovník zvířat, ale to co popisuješ je opravdu hodně za hranou a přístup přítele úplně mimo... prioritou by pro mě byla bezpečnost dětí a asi bych s nima šla pryč, minimálně dokud se situace nevyřeší.
@srdicko123456789 ono asi nebude jiné cesty než abys to řešila s někým ty, a hodně kynologů příteli pak rádo vysvětlí že je blb😉
Pejsek tady byl dříve, asi se mu i méně věnujete a tak pejsek vidí nové mimino jako překážku mezi vámi dvěma. A navíc je to Staford, jak pises, ktery neposlechne. Přeji dopředu upřímnou soustrast, jinak to u vás, vzhledem k zanedbané výchově , rase a malému dítěti dopadnout nemůže. :( je mi líto, buď pes nebo dítě. Strach máš zcela oprávněný.