Zjistila jsem, že mě manžel podvádí. Nevím, co teď

lavokjec
15. kvě 2015

Ahojte mám takový dotaz jestli někdo poradí s manželem jsme spolu 5tým rokem z toho 1rok sme svoji. mě je 21let manžel je starší temu je 34 a máme 7mi měsíčního syna. Problém nastal včera když jsem šla po manželovy na pc, pak když sem ho chtěla vypnout měl tam email tak sem ho chtěla taky jenom odkliknout jenomže hned na první stránce na měvykukoval divný email od nějaké ženske (strávené chvíle ve dvou) něco takového nejdřív sem si myslale ze ho jenom nějaká otravuje nebo že jenom nabýzí svoje služby ale hned nad tím byl od ní email s fotka a to mě začlo zajímat tak sem to rozklikla a byli tam hambate fotky. pořád sem si y toho nic nedělala ale zajímalo mě jestli si sní manžel náhodou nepíše když mu posílá fotky, tak sem otevřela odeslané a v tu chvíli nastal šok. odepisoval i této ( že posílá fotky mladé pěkné a pak dorazí ono která je prej dávno za zenitem atd..) nejhorší bylo zjištění že si píše s víceríma a i docela intimní věci a domlouvá se ji naschuzkách např v práci kde dělá. a já si myslela jak je výtížený prací když na nás z malým nemá čas. každopádně nevím co mám dělat prosí poradte někdo jak by ste to řešili vy??bojím se že když mu otom řeknu budu špatná ještě já že sem mu vlezla do meilu. a hlavně se bojím toho co bude když máme syna, moc prosím o radu.

im4fun
15. kvě 2015

@lavokjec to je parchant. Já bych to na něj vytáhla - nemá nechávat otevřený mail ne? Třeba se jenom nudí a k ničemu ani nemuselo dojít, ale už jen takovéhle dopisování by mě strašně moc ranilo a ponížilo, obzvlášť když máte malé dítě. Udeřila bych na něj docela tvrdě teda...Toto chlap nedělá. Je vidět, jakou partií těla tvůj muž přemýšlí

linee
15. kvě 2015

@lavokjec a ceho se bojis vic? Toho, jak zareaguje nebo zit v nevedomosti, ze spolu zijete a on v tom mozna pokracuje a něco s nimi ma? Urcite bych se ho na to zeptala, pc je prece vas spolecny, ne? Není nic jednoduššího, nez se zeptat s tim, aby ti to vysvetlil. Neutocila bych hned, ale zeptala nych se i s tim, ze to vis.... Drzim moc palce!

lavokjec
autor
15. kvě 2015

Bojím se asi všeho :( toho že mě nařkne že sem mu vlezla do soukromý a ještě budu špatná já. Toho že se bude snažit vymlouvat na to už bych asi neměla. Toho co bude když mu řeknu že to vím jak to pak mezi námi bude, mám pocit že už mu nebudu moct nikdy věřit. Nikdy sem si nenamlouvala že moje manželství bude pohádka ale myslela sem si že když už budu řešit nevěru tak to nebude tak brzo. Na druhou stranu se bojím toho že kdybych mu to neřekla tak bych nesnesla jeho dotek, Toho že pokaždé kdyby mi řekl něco pěkného tak bych věděla že to tak není.

jjaanca
15. kvě 2015

@lavokjec Myslíš že vlézt mu do mailu je horší než jeho podvádění? Přijde mi že máte zvláštní vztah. On provedl něco mnohem horšího než ty, a ty se bojíš že tě nařkne? 😲

lavokjec
autor
15. kvě 2015

@jjaanca Ne to si samozřejmě nemyslím ( když to napíšeš takhle takto nedavá logiku to máš pravdu) jen si myslím že se tím bude obhajovat a budeme se hádat a já bych to chtěla probrat už kvuli malému v klidu a na hádku po dnešní noci nemám ani energii

jjaanca
15. kvě 2015

@lavokjec Těžko říct jestli je na tom něco k probírání. Buď chceš zůstat s kurevníkem nebo ne. On se nezmění. Tady je jasné že se nejedná o úlet, ale o životní styl.

lavokjec
autor
15. kvě 2015

ono je to y dídětem těžší, kdyby sme byly sami tak to vubec neřeším, to bych mela vyresene hned rozvodem ale nejvíc mě trápí aby to neodnesl malý

im4fun
15. kvě 2015

@lavokjec no podle mě to malý odnese ledatak tím, že spolu zůstanete a nebudete spolu vycházet dobře. I moje teta vždycky říkala, že se vždycky jako dítě modlila, aby se její rodiče rozvedli, protože měli doma věčně dusno. To je podle mě dost smutný dětství.
Doufám, že to vyřešíte i jinak, ale rozvod neznamená že dítěti sebereš tátu, pokud budete při rozvodu oba rozumní

elvira
15. kvě 2015

No, jestli to jen trochu půjde, nedělej žádné ukvapené scény, i když se to dobře říká a většina z nás by takového chytla za límec a vyhodila ze dveří a jeho hadry za ním.
Promysli si, co dál, jestli máš kam jít, jestli ti někdo pomůže, všímej si náznaků, které ti jeho případnou nevěru ukážou.
A je nějaký důkaz, že s některou něco měl fyzicky, nebo je "jen" ta komunikace, fotky ap.?
Každopádně - na můj vkus se chlapec začal nudit poměrně brzy, ještě navíc takovou mladou ženu... no, nedokážu si představit, co z něj vyleze...

jjaanca
15. kvě 2015

Souhlas s @im4fun. Já se taky rozvádím s dítětem. Myslela jsme že to nejde, že to nezvládnu. Jen jsem to zbytečně protahovala a doufala že on se změní. Byla to blbost. Jen jsem si protahovala trápení. Máme společný byt na hypotéku - jsou okolo toho problémy, ale ulevilo se mi po tom. co jsem se definitivně rozhodla.

crawler
15. kvě 2015

@lavokjec já jen držím palce...určitě bych chtěla vědět, k čemu všemu došlo,pokud ho miluješ, tak bych mu i dala další šanci,...měla bys ho už tak nějak znát za těch 5let- jde o opravdu o to, aby to nebyl takový jeho životní styl - ty mu můžeš dát další šanci a on ji jen za nějakou dobu znovu zneužije...musíš vědět, zda si zaslouží dát šanci nebo zda je to nevybouřený muž,který chce adrenalin - s takovým bys žádné štěstí neudělala- to raději být s dítkem sama...Moc přeji ať máš sílu s ním brzy o všem promluvit!

im4fun
15. kvě 2015

@crawler pochybuju, že by mladá kost zůstala dlouho sama;) a to i s dítětem...

lavokjec
autor
15. kvě 2015

@elvira ukvapene yávěry nedělám už od včerejška si promýšlím co stím celou noc sem nespala. Rodina by mi pomohla stoprocentně to vím. to já nevím on děla na osvč takže pracovní dobu má podle sebe ale většinou jeydí dom kolem 5,6 hodiny někdz dojede třeba kolem 3h a dělá od pondělí do pátku někdy i soboty. iné dukazy nemam nevim jestli si jenom dopisu každopádně se tam s jenou domlouval že spravuje nějaký barák že tam by to klidně šlo tak nevím jestli něco bylo nebylo. jo taky si právě myslím že to je dost brzo vždycky sem si myslela že rodina je pro něho všechno. kdyby si dopisoval s jednou ale on si dopisuje s vícerýma. no to si taky nedokažu představit co y něj vyleze

linee
15. kvě 2015

@lavokjec z toho, co popisuješ si nemyslim, ze jde o lasku, ale je to pouze telesne. Mozna to souvisi s porodem a ditetem a ma pocit, ze mu něco unika.
Vlezt si mu tam nevlezla, mel to otevreny, takze si tam nesla za ucelem, ze mu prolezes postu. To je asi to hlavni. A podvadi te on, ještě s malym ditetem, nejsi to ty, která by mela mit z toho vseho spatne svedomi.
A nemyslim, ze vedet o tom a nic mu neříct dlouho vydrzis. I když nechces, bude to v tvem podvedomi a bude se to projevovat v tvých reakcích, komunikaci a chovani.
Vim, je to hodne tezke, ale tezsi by bylo rict s vedomim, ze o tom vis a nic nereknes. Udusis se sama v sobe.
Jak jsem uz psala. Nemusis na nej vůbec utocit, snažila bych se klidne zeptat a vysvětlit, co se stalo, a ze by bylo fer, aby ti to vysvetlil. Dulezite je, jak se k tomu postavi. Drzim moc palce!

crawler
15. kvě 2015

@im4fun tak já vím, že určitě když je mladinká by měla víc příležitostí si někoho najít...na druhou stranu - já jsem třeba typ,který by nedokázal hned zase někoho mít - jít z jednoho vztahu do druhého...ale to už záleží na povaze..někdo nedokáže být sám

maudn
15. kvě 2015

Zkus zachovat klid, ted je to kdo z koho, pokud uděláš scény, hodíš ho do náruče jiné. Ujasni si, co chceš, a jestli dokážeš odpustit a akceptovat to,co provedl nebo provádí. Nejspíš je to pro něho ted vše nové a náročné (mimino doma) a možná si od toho utekl po svém. Je to prostě na tenkém ledě, nejdřív bych to zkusila po dobrém, předpokládám,že ti na něm záleží. A on hledá povyrareží a ne známost.

lavokjec
autor
15. kvě 2015

@linee to mě taky napadlo že to muže souvyset z porodem a z didetem. ale myslím si že není potřeba hned yačít ženu podvádět ale nejdřív bych volila třeba aby sme si otom promluvili nechápu proč chlapy o některých věcech prostě nechtějí mluvit

lavokjec
autor
15. kvě 2015

@maudn já chápu že je to pro něj nové ale pro mě taky a utect sem od toho nemohla, po dobrém to chci zkusit jenom se bojim zatloukaní a vymlouvaní

linee
15. kvě 2015

@lavokjec tak na to se ho bohužel musis zeptat sama....:( Jsou chlapy, kteri mají stejny problém a neresi to hned se schůzkami, fotkami a zprávami s jinou zenou / nebo vic. Dokud se ho nezeptáš, budes jenom tapat v nejistote a bude te to užírat.

maudn
15. kvě 2015

@lavokjec řekla bych mu asi jen tak mezi řečí- vím, co mi děláš za zády. Prestan s tím, dokud ti dávám šanci, dál se s tebou o tom nebudu bavit a kazit si den, máme dítě na to nezapominej... ( raději používej kondom, ty lehký holky můžou něco přenášet)

jjaanca
15. kvě 2015

@linee Myslím že i když se ho zeptá bude tápat v nejistotě. Nemyslím si že se jen tak přizná.
Schválně může dělat že ví jen o jedné, a zeptat se jestli jich je víc ............ nikdy to neřekne ☹

linee
15. kvě 2015

@jjaanca to ano,ale pokud by zatloukal uz jenom tu jednu,tak tady neni o cem...

lavokjec
autor
15. kvě 2015

tak už to máme i zasebou a bylo to přesně tak jak sem si myslela. řekl mi že to je staré když sem mu řekla že datumy tam sou včil za květen tak mi řekl že ho pořád otravují tak sem se ho ptala proč jim odepisuje prej jenom tak z nudy. nevím ale já bych asi takové věci jenom tak nepsala a ještě jí tam řekl přesně místo kde dělá to bych asi taky cizímu nepsala jenom tak nemyslíte?? a ještě mi zahrál na city že je zklamaný že on by mi na meil nikdy nevlezl, když sem mu řekla že je to náhoda tak řekl že sem to hned měla vypnout. nevím co si otom mám myslet jestli věřit nebo ne. potom už se choval jak kdyby se nic nestalo což mi je uplně proti srsti ale co dělat když se sám nepřiznal?

naty
16. kvě 2015

@lavokjec kdyby ho jen otravovaly, tak jim opravdu nepíše a už vůbec si s nima nedomlouvá schůzky, ne? Jen se vymlouvá a čeká, jestli to zbaštíš...a pokud jo, bude v tom pokračovat...proč by měl přestávat, že? akorát si už bude dávat větší pozor 😉

lavokjec
autor
16. kvě 2015

sak to sem mu taky rikala to tak jaksi zamluvil. a on kdyz otom chci mluvit tak odejde a hotovo. taky si to myslim neverim mu, kdyby se priznal tak by to bylo mnohem snazsi .

gorgonaiv
19. kvě 2015

Ahoj, jestli mohu tak můj názor je, že bys ho měla dát do latě. Ber to tak, že teď je ta ztěžejní doba, kdy se rozhodne, jak to s vámi s mužem bude dál. A řekla bych, že je to na tobě..
Psát si i erotický zprávy, nebo fotky by mi tak ani nevadilo.. Ale aby se s někým fyzicky stýkal, to bych nedala.
Prostě se pochlap a řekni jak to bude.. Většina chlapů couvne, když je ženská silnější.
A všechno řešte v klidu, žádný drama.. Ale když nechce mluvit, ani poslouchat, donuť ho.. To musí..
A hrála bych na city, ale neustupně.
Vadí mi, že mi lžeš.
Mě by nevadilo, kdybys mi prošel meily, já před tebou nic neskrývám.
Ty a náš syn jste pro mě to nejdůležitější na světě,chci abysme byli šťastní.
Chtěla bych ti splnit sexuální fantazii, pokud ti něco schází.
Chci ti věřit, víš jak je důvěra ve vztahu důležitá.
A nakonec.. Mě navadí volný vztah, pokud se chceš stýkat i s jinými ženami, taky bych si ráda vyrazila s jiným mužem.. Pokud máš nervy to zahrát do autu a fakt nemáš pocit, že by na to teda mohl kejvnout..
To by bylo dost na prd..
Prostě by to chtělo trochu manipulace, vzbuď v něm pocit viny, dej mu najevo, že když se polepší, nebudeš to víckrát vytahovat, přiměj ho příjmout zodpovědnost.. Což bude asi problém, když dospěly chlap řeší krizi odchodem..
Držím pěsti, ty drž nervy na uzdě a hodně štěstí.