Zhroucená, bez TT a už i sama

misa31081988
29. čer 2022

Holky, stala se mi strašná věc. S přítelem jsme se domluvili, že zkusíme se pokoušet o dítě-ano, vím, chtěla jsem to jako žena mnohem víc, než on. Je mi 34, je mu 51. Jsme spolu už skoro 5 let, koupili jsme si dům, máme hypotéku. minulý měsíc mne požádal o ruku, byli jsme na matrice- svatba měla být příští rok 13.5.2023. Minulý měsíc naostro pokus o mimčo- včera jsem zjistila, že se nepovedlo.

Proč píšu? přítel nastoupil do nově práce, kde má plno kolegů,žen i mužů....nejsem naivní a vím,jak se chlapi chvástají, dělají ze sebe alfa samce, mají odlišný způsob komunikace před partnerkou i za zády..mezi chlapama atd atd.....ale před 3 dny mi přítel volal, jak mu chybím,jak mě miluje a za 10 minut mi z jeho čísla přišla nahrávka....pustila jsem si ji a tam bylo...že telefonuje k lékaři a než se mu spojil hovor, tak říká jedné kolegyni...noooo to snad není možnýýý a ona...už zas???? a on.....ty jsi ale ženská (potichým a vzrušeným hlasem) a ona tam něco řekla a on...nevím...jak to tady dopadne......On si zřejmě zaplnul omylem nahrávání a poslal mi to- sama nevím jak, ani on...každopádně si umíte představit to zjištění.....dopadlo to tak, že mi stroze řekl, jsi pro mě jediná, nikoho nechci, a pak začal, že nic s nikým nemá, nechce, at mu dám pokoj, já se pak z testu dozvěděla,že se nám mimino nepovedlo, odpověd jen,hmm to me mrzi. V práci dal vcera vypoved a odjel (do sveho domu po rodicich) a zablokoval si me, ze jsem mu znicila vse a ze prisel o praci.....me nechal samotnou v nasem dome s hypotekou, znicenou, podraz bolest a zklamani....

Dekuji za nazor....

zrzinda
29. čer 2022

Tak sem si vždycky myslela, ze starší chlapi by mohli mít rozum. Ehm, tak asi ne 🤦‍♀️

l01991
Autor odpověď smazal
Zobraz
klokanka31
29. čer 2022

@zrzinda Dneska chlapi nemají rozum vůbec, nehledě na věk...

klokanka31
29. čer 2022

@misa31081988 Buď ráda že víš co je zač včas, že jste se nestihli vzít, že nemáte dítě...pak by to bylo všechno mnohem těžší.

irmamala
29. čer 2022

😀 Tak to je dobrej mešuge.

mourovatakocka
29. čer 2022

@misa31081988 Jak vidím takový věkový rozdíl, vzpomenu si na svého otce a jeho druhou rodinu ( a třetí 😜 ) a říkám si, co ten chlapík dělal ve třiceti. Už měl rodinu? Nechtěl se vázat? A teď jako slibuje věrnost, lásku a péči? Můj muž je ode mě asi jedenáct let a taky je to občas znát.
Peníze vyřešíte, na miminko ještě zdaleka není pozdě a ač je to slabá útěcha, aspoň se odkopal, co to je za materiál... Někdy bolí rozchod víc než to, co předcházelo rozvodu, ale ztracený čas nevrátí nikdo.

katule1990
29. čer 2022

@misa31081988 Tak za 1) pripadas mi trochu jako hysterka, hroutit se z jednoho mesice, kdys neotehotnela, je prehnany. My jsme se napr. snazili 3 roky. Dost mozna byla prehnana reakce i na ten hovor, moc jsem z toho nepochopila, ze by ti mel s tou kolegyni zahybat. Uz vubec ale nechapu ten konec. Proc by mel kvuli tobe prijit o praci, kdyz dal sam vypoved? Proc se najednou z niceho nic sbalil, odjel a zablokoval si te? Myslim, ze v textu chybi dost podstatnych informaci. Zatim mi to jen pripada, ze se oba chovate dost nedospele.

klokanka31
29. čer 2022

@katule1990 😃 hlavně si zas do někoho kopnout co? Proč hned že je hysterka...

sorboni30
29. čer 2022

@misa31081988 mas krasny věk..neboj, me de letos narodila holcicka a je mi 38let. Mas spoustu casu.. a chlap?
Promin, ale muz v tolika letech a chová se hur nez náctiletý? Nevolej mu, nepis..
Slyset ja takovou nahravku, sbalim mu veci sama!
Uvedom si, ze takovy clovek je typicky "devkar" Snazil se uhnat, dostat co chtel. Rad bali, flirtuje s zenami a pokud nektera svoli..proste ji ojede..
Tento muz uz se nezmeni! Prisla jsi na jeho slabost..
Jakmile by jsi otehotnela zmizel by.. a vis proc? Ma rad svuj klid..dite by narusilo jeho klid..mění praci jak hodinky, nic ho nikde nedrží.
Bud rada, vazne bud rada ze je pryc.. smaz ho ze sveho zivota i ty a bude ti dobre.
Brzy najdes partnera a zalozis rodinu na duvere, lasce..
Hlavne ho neber zpatky pokud doleze..coz po par dnech, tydnech udela..

misa31081988
autor
29. čer 2022

@katule1990 já se prece nehroutim z toho, že se nám nepovedlo miminko hned....tady jde o to, že mi nebyl schopná ani říct, co to bylo s tou ženskou...protože kdyby přišel, řekl..hele to byla sranda, nic s kým mít nechci......ale v té nahravce je jasny stlumeny vzrusivy hlas...ty jsi ale zenskaaa....doma samozrejme probehl rozhovor, ale on vse jen mlžil, zapíral, dokonce mi řekl,tak si najdi jinýho,když ti to vadí ( matrika a dítě taky byla sranda) ? řekla jsem mu,že dokážu pochopit vše, ale takto a tímto způsobem se zasnoubený chlap, který chce založit rodinu, bydlíme spolu a vyznáváme si lásku, prostě nebaví...že něco teda je z jeho strany špatně, že toto dělá.....odpoved, tak si najdi jinýho???? řekla jsem mu,že když teda mám si hledat jinýho, že všechno byly jen lži a že teda potřebuje vzrušení s jinýma a mě mít jistou.....že ted budu trnout každy den , s kym co má a že s ní bude v kontaktu v práci celé dny..atd.....dal výpoved a odesel, zablokoval me a nechal me at se po....u

zet83
29. čer 2022

@sorboni30 Já naprosto souhlasim s tím co napsala @sorboni30
Nezmění se, a má rád svůj klid. V tomto věku už jiný nebude. Vím o čem mluvím, můj bývalý. Nyní 52, máme dceru 10 let. Mezi námi rozdíl 13 let. Místo toho aby byl rád, že sem tam za nim zajde, lifruje jí brzy pryč, jen aby měl svůj klid. To si to dítě ale nezaslouží. Jednou ho budeš mít s někým mnohem vyspělejším, ač věkem mladším.

misa31081988
autor
29. čer 2022

@sorboni30 jak může být chlap, člověk tak prolhaný, anebo blbý ? anebo co se takovýmu člověku musí odehrávat v hlavě, když kupuju dům, vezmu si hypo na xxx let, splátka jak blázen, chci si vzít ženu, mít s ní rodinu a pak si v práci jen tak odskočím......a ta ženská???? je za hysterku, když to zjistí, chlap se na ní ještě naštve....omluví se tak bezcitně, stroze...napíše jen sms miluji jen tebe, lituji...pak řekne chápu že tě to muselo bolet a v zápětí...tak si najdi jinýho.........jak se s takovou dávkou emocí, zjištění, následků má člověk dát dokupy.....a ještě si vás tak málo váží,že se ještě ztratí, zablokuje, abyste náhodou mu nepsala a nevolala?! mazec

katule1990
29. čer 2022

@misa31081988 To, ze se sbali, odjede, zablokuje te, to je samozrejme hrozny a s clovekem, ktery takhle resi problemy, bych rodinu nezakladala. Ale z tvyho projevu mi proste prijde, ze je reakce az hystericka, on ti vubec neverny byt nemusel, ale evidetne neumi komunikovat a v hadce ti rekl osklivy veci. Ty jemu ne? Me by na tvym miste jeho chovani taky hodne nastvalo, ale az se zklidnis, zkus si promitnout, jak jsi reagovala, jak to resila a vzit se do jeho situace. Nikdo z nas u toho nebyl a nevime, jak to probihalo, jestli byl jeho hlas opravdu tak vzruseny nebo je to ovlivneny zarlivosti, emocema atd. Pozor, tim ho neobhajuju, jen navrh k zamysleni z druhe strany.

klokanka31
29. čer 2022

@misa31081988 Bohužel jsou lidi co lžou jako by se nechumelilo, a čekají že se jim hned odpustí, nebo ještě líp aby se jim omlouvala nakonec osoba které lhali. A tím ať si najdeš jiného - klasická manipulace abys lháři lezla do zadku a byla ráda že s tebou vůbec je.

misa31081988
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
misa31081988
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
misa31081988
autor
29. čer 2022

@katule1990 víš co si spíš myslím, že už mě dlouho nechtěl, proto si hledal potencionální partnerku, možná flirt, nevím.....ale jeho reakce hned nebyly ani v duchu lásky, nesnažil se ani nic zachranovat, proste mu bylo lito, že mi ublizil a vic ho nic nezajimalo. Jeho reakce byly typu...najdi si jinyho....uz mi nepis.....domu neprisel, pak prisel s tim,že se teda omlouvá (ani me neobjal). Jsem mu uplne fuk...spíš ho štve ,že má semnou ještě hypotéku a je rád, že nejsem těhotná a utekl......vyhovovalo by mu to, kdybych mu na to nepřišla....jeho komfortní zona se rozbila.....jen nechapu ty recicky predtim, ze me miluje, ze se vezmeme....a pak ublizi, rekne, hmm, promin...njn, zabij me.....a zdrhne

mourovatakocka
29. čer 2022

@misa31081988 Máš na koho se obrátit, popovídat? Zajeď si někam na výlet, udělej si pěkný čas pro sebe, zaměstnej se něčím příjemným. Hlavně ať neanalyzuješ vztah, neřešíš, co by kdyby. Jinak budeš jen nešťastná a on někde vysmátý, protože tyhle typy se ničím netrápí a za sebou nechávají jen trápení.

katule1990
29. čer 2022

@misa31081988 Já si myslím, že je problém i v tom, jakou očekáváš reakci. Chlapi často reagují jinak, než si ženský představujou, mají prostě trochu jiný uvažování. Hele, třeba s ní spí nebo chtěl spát, nezáleží mu na tobě a je dobře, že odešel a jen by ses trápila. Ale třeba jen ve vtipu občas zaflirtuje s kolegyní a vůbec nic to pro něj neznamená a proto taky nechápe tu přehnanou reakci (když z jeho pohledu nic neudělal). Sama jsi psala, že se omluvil, napsal, že tě miluje, že chápe, že to muselo bolet. Z tvýho pohledu to není v duchu lásky, nesnažil se nic zachraňovat, neobjal tě. Nevím, no. Pokud fakt jen zaflirtoval s kolegyní a ty z toho uděláš, že už tě dlouho nechtěl, že seš mu fuk a štve ho, že s tebou má hypotéku atd., tak je možná i pochopitelný, že řekl něco co nechtěl. Samozřejmě sbalit se, zablokovat tě a odejít je úplně mimo, to by mi asi vadilo víc než všechno ostatní. Zásadní je, že my vůbec nevíme, jestli dělal něco za účelem podvádění nebo už i podváděl, nebo měl jen bezvýznamný řeči. Znáš ho už dlouho a když se oprostíš od emocí, tak možná sama tušíš, která ta možnost je správná.

zuzkasim
29. čer 2022

Přemýšlím, proč by si chlap chtěl v 51 zakládat rodinu? Je to "dědek", omlouvám se těm, které mají starší partnery, ale je to tak. Myslíš, že on tak strašně touží po uřvaném potomkovi? Že mu v životě chybí miminko? Možná mu došlo, kam to celé až zašlo... nevím, ale napadá mě, že prostě nemá zájem svůj život měnit.

camelinka
29. čer 2022

@misa31081988 Co je prosimte to TT?

garfa4
29. čer 2022

@camelinka tipuji, že tehotensky test

garfa4
29. čer 2022

@misa31081988 znám jednoho člověka, v podobném věku a téměř stejného chování, včetně blokování telefonu. Zkus v sobě prosím najít sílu a jít dál svou cestou životem bez něj. Ver mi, že vím, proč ti to píšu.....

ai30
29. čer 2022

Ja jsem tu asi jedina, kdo to vubec nechape, ale co maji jako na te nahravce delat? Mne to 'nevim, jak to tady dopadne' pripada, ze se bavi o nejake storce z prace, ne? Podle ceho jde poznat, ze si to behem cekani na spojeni s lekarem rozdavaj?

camelinka
29. čer 2022

@garfa4 jj to me prave taky napadlo a proto mi to nedavalo smysl...

garfa4
29. čer 2022

@camelinka já si to myslím dle toho textu o plánování miminka a že se nezadarilo. Ale tak můžu se mýlit 🙂

daisymaminka
29. čer 2022

Když pominu celý příspěvek, který prostě jako "uživatelka" normálního vztahu vůbec nechápu, tak co mi absolutně hlava nebere je to, že chlap odjede a zablokuje si mě? To jako fakt? Jsem myslela, že toto dělají děti. Celé naprosto nepředstavitelné pro mě. Přeji hodně sil, ať to zvládnete, ale s takovým bych to dítě raději asi ani neměla.

misa31081988
autor
29. čer 2022

@klokanka31 přijdu domů z práce. Nikdo nikde ,samozřejmě a na stole banány, koupený chléb a uklizený gauč. A on nikde. Včera mi řekne konec ,konec ,blokují tě ( protože už nechtěl řešit jeho chybu ,kterou uznal ,ale promiň stačí , anebo si najdi jinýho). Nemá právi,dál výpověď a řekl mi,že ikdyz dál výpověď ,tak konec.

klokanka31
29. čer 2022

@misa31081988 Pro mě je takový chlap bezcharakterní děcko. Ten ti za trápení nestojí.

misa31081988
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz