Zdravim,
Mam mensi problem.. s duverou. Mela jsem dva vztahy, kdy jsem s duverou tvrde narazila a ted na to doplacim s nynejsim pritelem. Pritel je skvely, miluje me i moji dceru, cekame spolu miminko, nehadame se, nemame konflikty... ALE.
Dusim v sobe zbytecnou zarlivost... Pritel chodi do hospody pravidelne v patek, maj po praci s klukama florbal a pak jdou sednout... A ja uz myslim na coby kdyby... Vsechny jeho kamarady znam. Vim kdo do te hospody chodi a ze se neni ceho bat. Ale moje hlava blba...
A neni to jen toto.. mam i zbytecny sny, kdy je s jinyma holkama a ja na to musim koukat...
Kdyz je na mobilu (sjizdi akorat livesport a sleduje kurzy na sazce).. rikam si co tam dela....
Pripadam si, ze nejsem dost hezka pro nej... Pritel je o 10let starsi, velmi pohledny chlap... A ja s prvni dcerou porad 12kg nahore a ted druhe tehotenstvi. Sebevedomi mam minus...
Samotnou me to uzira, nevim co s tim...
Dekuju za "vyslechnuti"... ♥️
Žárlit nemá smysl, kdyby nechtěl, není s tebou, nedělá si 2 děti.. Myslím, že svou roli hrají hormony, pokud by to trvalo dal, zkus to řešit u psychologa, at neotravis vztah. Hospoda je normální, mobil taky.. Co můžeš udělat hned, starej se o sebe, vlasy, kosmetička, a netlac na sex, at muze udělat první kroky taky on.
@lv to je to.. to ja prave vim.. jenze si nemuzu pomoct.. zbytecne se tim uziram a prudim (i kdyz neumyslne, nevedomky) i jeho
Zkus s ním o tom promluvit. I o tom sexu. Možná jen potřebuješ častějc vyjadřovat lásku.
Ještě mě napadlo, jestli to tak máš od začátku vztahu nebo až teď?
@areh denne si rikame, ze se milujeme, usiname spolu v objeti, vecer u telky taky lezime uplne u sebe.. hladi me, pusinkuje. Jsem kontaktni typ, ale on podle me taky a lasku mi dava najevo dost...
Od zacatku.. ale bylo to snesitelne.. i pro me. Ted se sebou nedokazu skoro byt kdyz na to prijde. Mozna to je j tim, ze mi roste bricho.. koncim 16tt ... Sebevedomi klesa.. ja nevim.. fakt nevim a jsem z toho nestastna..
A ta žárlivost byla i před těhotenstvím...? Já jsem nikdy nežárlila, ani nemám důvod, ale v těhotenství to byla hrůza, asi jak si žena podvědomě brání co je její... Teď jsem 3.5m po porodu a už je to v původních nežárlivých kolejích.
@pipi_puncocha urcite ne v takove mire... Takovy lehce nad zdravou zarlivosti 😁 tedka to je extrem ale.. hnusi se to me samotne...
Měla by sis s ním o tom promluvit, můj dělá kuchaře a denně dělá s mladyma barmankama, neříkám , že si občas nerejpnu, ale... bych se musela zbláznit, kdybych tak zarlila :(
Já jsem žárlivá nějak přirozeně ale teď jsem potřetí těhotná a opět je to mazec. Štvu tím i sama sebe.
@jjasmina budu muset..
Cekame miminko, budem pristavovat, to znamena, ze si bude navysovat hypoteku, vybirame auto, mluvili jsme o svatbe...
Neprijde mi, ze by se mnou nechtel byt. Kdyby nechtel nic takoveho nedela. O to vic me stve, ze vim, ze je skvelej, ze v nem mam vsechno a ze mam hrozny stesti.
O to vic me stve, ze se chovam jak pipka
@flowerkacrochet takze je mozny, ze hormony tomu daj grady...
Zkus pracovat na sobě, určitě si neses šrámy z dřívějška... psychoterapeut ? A břicho ? Buď na nej pyšná a nos ho rada, prozivejte těhotenství spolu, nosis jeho miminko pod srdcem ❤️
Ja jako tehotna taky zarlim, podle me si samice hlida otce sveho ditete 🙂 zkus si koupit hezke obleceni, hrde nosit pupik, pozitivne se naladit, starat se o sebe, byt k sobe hlavne laskava. Co si treba napsat na nejake papirky hezke veci, ktere ti partner o tobe rekl a kdyz je ouvej si je procist? Takova alternativa k projizdeni spolecnych fotek nebo cteni smsek 🙂
Jeste bych doplnila, ze kdyz jsme spolu zacinali, sex jsme meli temer denne... Ted jsem rada, kdyz je jednou tydne a jeste z me iniciativy, takze si pripadam nepritazliva... I kdyz rika, ze to neni pravda...prej "uz neni nejmladsi" ..je mu 34.. skoro denne se potykam s odmitnutim...