Ahojky holky,většinou tu komentují celkem rozumne ženy,tak si jdu pro radu.
Mám kamaráda seznámili jsme se když jsme si byli v chovce kupovat psa, my si brali štěně,on si bral štěně no a rovnou jsme se tam domluvili na společné venčení aby se psi socializovali atd.
Takhle jsme to praktikovali téměř 4 roky chodili venčit,krásné procházky on mezitím ukončil vztah a já se mezitím vdala.Pak ale naše kamarádství prerostlo v něco víc,prasklo to a to tak, že ten kamarád manželovi poslal screeny konverzace.Ja manžela odprosila, trochu mu to dávala za vinu že zatímco on doma spal do odpoledne,kamarád tu byl pro mě,že nebyl línej vzít psi a šlápnout s nimi 10 km...atd.No probrali jsme to,ustali jsme to,manžel slíbil že se nám bude víc věnovat a já slíbila,že kamaráda vymazu že života.
Kamarád 8 měsíců prosil o odpuštění atd,že to poslal,že chtěl abysme byli spolu a tak.Ja mu teda odpustila,viděli jsme se,manžel o tom neví a já znova mám v hlavě guláš jako jsem měla když jsme si spolu začali,jestli by mi s ním nebylo líp.On mi dává klíny do hlavy jakože manžel se polepšil že teď chodí semnou a ze psem,jen aby nás hlídal,že tohle už není láska a že nám by spolu bylo líp ať si vzpomenu jak nám spolu bylo a plno takových věcí a já nevím.Deti nemáme.Muj manžel je spolehlivý,hodny,trochu lenoch a trochu drzoun občas se mi nelíbí jak se chová ve společnosti.Tenhle je taky hodný i když občas reaguje přehnane, ale přijde mi že s ním mám víc společného.
Tím, že ses vdala, tak jsi byla rozhodnutá žít s manželem. Tak se podle toho chovej a na přítele zapomeň. Pro mne by přátelství skončilo v momentě, kdy poslal manželovi konverzaci. S takovým člověkem bys chtěla být?
Tohle mě fascinuje. Když ujede chlap je to hajzl a dobytek .... , ale když ujede žena je to tím že se ji muž nevěnovat a může za to on ? 🙄 srovnej si priority .... Já bych utla jakýkoliv kontakt s "kamarádem"
Hele, to že jsi ulítla je jedna věc, já nevěru absolutně neuznávám a odsuzuji, takže si sedám na ruce, abych nenapsala něco nehezkého. Ale po tom, co tedy poslal manželovi vaše konverzace, ho ještě nazýváš kamarádem? Tomu se divím snad ještě víc než té nevěře... Ty máš teď růžové brýle, ale ne, nebylo by ti s kamarádem líp. Vždyť skvěle ukázal, jaký je manipulátor. Já osobně bych ho po tom co předvedl všude zablokovala a nazdar.
@krtcice Manipulátor ? Třeba ji má prostě rád a chtěl zabojovat.
Podle mě, pokud se opravdu podvedli, jako sex, trávení volného času, uvažování kdo je lepší, koho opustit atdm a to všechno když ještě nemají děti, dala bych si velký čas a veliké přemýšlení jestli do toho pořizovat děti a jestli svatba neproběhla jen z toho, že se očekávala. Podle mě tam chybí už ve vztahu láska, takže je bez budoucnosti.
@kessien Pro mě osobně je nevěra "omluvitelná". Neříkám, že tenhle případ. Já bych "kamaráda" kopla do zadele. City necity. Brala bych to jako horší zradu než nevěru, že tě "udal". Takovému člověku bych už nemohla dále věřit. Dala bych si nejdříve do pořádku vztah s manželem a pak se rozhodla, co dále.
Tohle mi milenec udelat, vymažu ho nadobro a be protoze nechci mit problemy doma, ale prtoze to je hajzl, tohle se nedela 😡 Takze rozhodne bych v takovem pripade zustala s manzelem.
Napadlo mě to samé, co píše
@krtcice. On tě takhle podrazill a ty nejen, že se s ním dál stýkáš, ale uvažuješ, že by jsi byla s ním? Copak takovému člověku můžeš ještě někdy věřit? Pokud máš potřebu podvádět manžela, ačkoli nemáte děti a vlastně s ním "nemusíš" být, tak se na to radši vykašli. Já nejsem zrovna Matka Tereza, ale nikdy jsem nechápala nevěru ve vztazích, kde nejsou žádné závazky. Prostě když jsem s někým nespokojená, tak jdu o dům dál...
@petrasipkova1 zabojovat tím, že ji udělá zle u manžela?
@petrasipkova1 Není bojovník, ale manipulátor.....odejde od manžela a pak to peklo může začít, ale taky nemusí. Těžko říct. Ale poslat manželovi konverzaci???? Dospělý chlap?
Rozejdi se s manželem a dej mu šanci na férovou manželku, která si ho bude vážit. Evidentně si ho nevážíš a ani ti na něm nezáleží, zřejmě jsi slibovala “jen v dobrém, dokud nás jakejkoliv Jouda nerozděli”.
@petrasipkova1 Zabojovat? Takhle? No tak to já si tedy dokážu představit úplně jiný typ boje od dospělého chlapa. Tohle je chování dítěte z 1.třídy.
@kessien Tvůj kamarád je jednoduše podrazák, nechápu že se s ním vůbec ještě bavíš. Měla bys být vděčná že ti to manžel odpustil a snaží se změnit se.
@krtcice
@zlataberta
@sarihy
no já si podle toho napsaného příběhu představuju hodně mladé lidi, max 25. Takže spíš kluk. A umím si představit pokud paní seděla dlouho na dvou hrncích, že to chtěl rozstřelit, aby ji manžel nechal a ona odešla k němu. Obzvlášť pokud ho využívala dlouho a on ji měl rád a chtěl být s ní. Lidi dělají všelijaké věci. Nehodnotím jestli je to dobré nebo špatné.
@klokanka31 podrazák je ta ženská, která to valí na dvě strany.
@krtcice úplně si umím představit, že chtěl aby ji opustil manžel a ona zůstala u něj. nehodnotím jestli to je dobře nebo špatně.
@kessien tak to je kamarád na venčení, nebo tě uhání , abyste byli spolu??? Doma jste to s manželem ustáli, ale proč? aby ses s ním zase rozešla a rozvedla? Chceš to?
Jestli to je kamarád na venčení psů, tak v pohodě. Prostě spolu chodíte na výšlapy se psama, na tom nic špatného není a ani bych to manželovi netajila. Proč?
"kamarad" te neskutecne hnusne podrazil a pokusil se te dostat do pozice, kdy nebudes mit volbu, ale manzel te odkopne a ty prijdes za niim. Jak se vubec muzes dal bavit s clovekem, ktery udela neco takoveho? Vzdyt je to neskutecna hnusarna. Tady zadny zmatek neni na jedne strane podrazacky manipulator na druhe podle vseho hodny a spolehlivy manzel.
@tereza0111 Tos napsala krásně ale ❤😖
@konidana byvali jsme kamarádi,pak to prerostlo v něco víc a píšu to výše.Na dvou hrncich jsem seděla od srpna do prosince,s tím že v prosinci jsem to s kamarádem utla on ale hodně vypisoval pořád jsme to řešili a v lednu mu to poslal.8 měsíců ignorace z mé strany ale pak jsem povolila a on do mě teď hustí pořád jak to mělo být jinak.
Manžel ti odpustil nevěru a co víc, vyslechl tvé důvody a tyto nezpochybnil, naopak se snaží vnést do vašeho vztahu to, co ti tam chybělo. A ty přesto řešíš, zda jít za člověkem, který zneužil Vaší vzájemné komunikace, aby dosáhl svého... Opravdu ti takový člověk stojí za to, abys ztratila chlapa, který o tebe evidentně stojí a chce tě udělat šťastnou, přestože jsi mu musela nevěrou hodně ublížit?
No... A chces dlouhodobe radsi chlapa, co ti odpusti, podrzi te, hleda spolecnou cestu nebo chlapa, ktery te potopi, impulzivne bori a nici co muze, vsechny okolo ocernuje a nikdo a nic mu neni dost dobre?
Tvůj kamarád má oproti manželovi velikou výhodu a ta je, že spolu nežijete v jedné domácnosti. Scházíte se za ideálních podmínek v ideálním psychickém rozpoložení, tak se není čemu divit, že se Ti zdá ideální 😉 to si piš, že po chvíli soužití s ním, by tato idylka vzala za své. Ještě byste se hádali, kdo je na řadě jít se psy ven 😂 opravdu si nedělej iluze, že kamarád by Ti byl lepším partnerem než Tvůj současný muž. Zamilování pomine nejpozději po prvním roce. Růžové brýle spadnou z očí a pak? Ani já bych tu zradu - přeposlání konverzace - nerozdýchala. Kdyby Tě miloval, tak to nikdy neudělá. Milující člověk myslí na dobro druhého, ne svoje!! Naopak Tvůj muž se zachoval milionově, odpustil Ti a snaží se zlepšit. Tento člověk Tě opravdu miluje.
Dokazu pochopit že člověk ujede. Ale proč si tedy zůstávala s manželem když to prasklo poprve?proč si nešla za milencem, když tě to k němu zjevně táhne?
Když pominu, chlap který by mě takhle zradil by pro mě skončil, manžel asi nikdy nebude ten jediný se kterým bys chtěla být. Pak není fér bránit mu ve štěstí a trápit vlastně i sama sebe.kor,kdyz nemate děti.
Mně osobně by víc než fyzická nevera zranilo to,co děláš teď. To,že si slíbila že s ním ukončís veškerý kontakt a opět se s ním stykas. To by pro mě byla mnohem větší zrada než kdyby si ho náhodou potkala někde v baru,skočila s ním zase do postele a druhý den si řekla jaká jsi nebetycna kráva...
Tohle je krutý. Zjevně ti je přednější než sliby a dohody s manželem, tak za nim bez.
@kessien
Ahoj,no teda ani jeden z tych dvoch chlapov,ktorych mas momentalne vo svojom zivote, mi nepride ako dobra volba.
Manzel je charakter,ale nehodite sa k sebe a je l'en otazka casu,kedy sa zase niekde zamilujes a.bude vymalovane. Ale teda ùz keby som si mala vybrat,tak toho "intimneho kamarata" zrusim a vymazem zo svojho zivota. Strasne by ma nasral teda,kebyze mi toto milenec spravi. To sa nerobi!
Dala by som si nejaky cas,zasla by som si k psychologicke,popremyslala o tom,ze ako chcem zit a podla toho sa zariadila.
Potesim ta, nie je to vztahovy gulas,len tvojmu telu chyba to,co ti pravdepodobne dava iba milenec.
Ked sa od neho odstrihnes, prezijes si t'en kruty abstak,potom zacnes premyslat normalne,hlavou a vela veci uvidis inak.
Drzim palce.
Pálí tě dobré bydlo .
Slova, který bych chtěla napsat tu jsou už xkrát... To psát nebudu. Ale ty se nebojíš, že zase zopakuje to, co už jednou udělal? Že se zas ozve tvému manželovi? Já bych měla staženou pr*el 🙈, že bych ani fungovat nemohla
Běž za milencem a dej tvému manželovi možnost poznat někoho, kdo si ho bude vážit a milovat ho.
Jsem vdaná a moje priorita je manželství a rodina. Pokud jste tu první avantýru s mužem ustáli, on byl navíc ten, který ti odpustil, začal se chovat třeba i jinak a celkově to mezi vám zase nějak dobře běželo, nechápu, že ti stojí za to do toho rýpat znovu. Ujasni si v hlavě, co chceš, a podle toho se chovej. Jsi dospělá, takže máš svůj vlastní rozum, a sama si tedy jistě vyřešíš, co jsou tvoje priority. Za sebe tedy můžu říct, že nechápu, proč opět dráždíš hada bosou nohou, kor když ten rádoby kámoš tě posledně pěkně potopil. Já bych s ním už dávno skončila v případě, že bych chtěla zachovat svoje manželství. V opačném případě bych z manžela nedělala vola a řekla mu vše narovinu a manželství ukončila. Tohle chování z tvé strany není fér ani k jednomu.