Vztah se stejným partnerem - druhý pokus. Zažil někdo? Vyšlo to?

17. pro 2020

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli je tady některá z vás která šla po druhé do vztahu s chlapem se kterým jste se už jednou rozešla? Vyšlo vám to? Litujete? Nebo to dopadlo zase rozchodem jako předtím a říkáte si že jste blbá a jak jste mohla znova naletet? Zrovna se v takovém vztahu nacházím.... Říkám si není to nejhorší ale žádná sláva to taky není... Tak jestli v tom má cenu pokračovat ne.
Děkuju za vaše rady.

aselluska
17. pro 2020

Ano, stále stejná písnička a ženská se nepoučí a nepoučí.

codal
17. pro 2020

Strašně záleží proč jste se rozešli, jak dlouho jste byli od sebe atd. Mám kamarády, kteří tak trochu přechodili vztah. Vlastně si nic neudělali, jen najednou měli pocit, že to nějak umřelo, a tak se rozešli. Byli od sebe asi rok a zjistili, že si hrozně chybí a že vlastně nikoho jiného nechtějí, vrátili se k sobě, mají dvě děti, jsou svoji a všechno je fajn. Pokud v tom byla nevěra, násilí nebo cokoliv závažného, nešla bych do toho, tyhle věci se mění jen zřídka.

amazonkajanik
17. pro 2020

Jo,stalo se. Byly vnější vlivy a nedal to ani jeden z nás. Ale odluka trvala sotva týden. I když se odstěhoval,stejně jsme se stýkali. A bylo to snad lepší,než na začátku vztahu. Po 2měsících jsme udělali radikální řez abychom zamezili tomu,co nás rozdělilo. Jsme stále spolu,snad ještě v silnějším svazku a máme syna. Je fakt,že jednou z věcí,která nás zlomila,byl potrat a za rok po něm,jsme šli od sebe ...

merope
17. pro 2020

Znám i případ, když po rozchodu s druhou manželkou se vrátil k první manželce a pak to táhli spokojeně zase spolu.

eviicka
17. pro 2020

@merope taky znám, obráceně, s druhým partnerem si navíc udělala třetí dítě a to pak vychovala zpátky s prvním.

daasqua
17. pro 2020

Mě kdysi znovu zkoušel uhánět expřítel. Rozešli jsme se v pohodě a klidu po 2 letech, pak necelý rok pauza, i když jsme se občas vídali (VŠ), a pak jednou zkoušel, zda bychom se k sobě nevrátili. Ale já cítila, že rozbitý džbánek už se neslepí, že ty věci tam budou pořád (aneb "žádná sláva, i když špatné to taky není", jak píšeš), navíc jsem zrovna postupně začínala chodit s novým klukem, u kterého to sice bylo nejisté, ale aspoň to bylo od začátku. Dopadlo to tak, že s tímhle novým klukem jsme spolu už přes 10 let a s 2 dětmi 🙂 Byla jsem ráda, že jsem myslela rozumem a ne zmateným srdcem.

cherie24
17. pro 2020

Já se vrátila ke všem svým 3 předchozím partnerům 😁 a vždy to bylo za chvíli stejné. Ale opravdu záleží proč jste se rozešli. U mě byl u prvního alkohol, u druhého sobectví a fakt, že se chtěl vyřádit ještě s jinými a to se mu bohužel zalíbilo a trvá do dnes i po 4 letech a poslední opakovaná nevěra. Znám páry, kde se rozešli i 3x a jsou spolu už skoro 10 let, mají děti a jsou šťastní. Ale tam takové věci nikdy nebyly. Prostě vztah ztratil jiskru, tak se rozešli, dali si pauzu, hodně si toho uvědomili a jsou spolu znovu 🙂 ale vracet se a věřit slibům jak se tohle a tohle změní a kecy v kleci, jen aby se vrátila, to nefunguje. Za chvíli je to zase ve starých kolejích

similenka
17. pro 2020

Napíšu případ kamarádky. Ta s přítelem postavila dům, rozešli se, znovu se dali dohromady a zase postavili dům. Děti nemají a mít nebudou. Podle mě udělala chybu a ona to ví asi taky. Není šťastná, nejlepší roky ji utekly a není schopna to s ním skončit. Oni dva jsou jak černá a bílá, každý úplně jiný, nechápu, že spolu vůbec jsou, natož že se k němu zase vrátila.

mrstte
18. pro 2020

Vrátili jsme se k sobě, vzali se, rozvedli a teď máme oba někoho nového a jsme spokojeni.

gracinka7
18. pro 2020

Držím se toho, že 2x do stejné řeky nevstoupíš.
Znám několik lidí, kteří to zkusili a dopadlo to špatně.

fandysek_1
18. pro 2020

Vrátili jsme se, vzali se, máme děti a jsme spokojený. Teda taky mě někdy štve, ale koho ten druhý občas naštve. Zásadní je vyříkat si všechny problémy a vidět hned změnu a pak se k tomu nevracet. U nás fakt došlo ke změně hned a cítila jsem, že to fakt myslí vážně.

martinie88
18. pro 2020

S manzelem jsme se po 2 letech rozesli, proste to prestalo klapat. Po pul roce jsme zase zacali randit, po dalsich 2 letech svatba a mame krasnou dceru a snazime se o druhe a vztah je lepsi nez kdy driv💗 Ale pred manzelem jsem mela jiny vztah kde se tohle slepeni nepodarilo a rikala jsem, ze to uz nikdy neudelam a udelala, ale manzela miluji a jsem za to rada😊

bramarfi
18. pro 2020

Můj bratr se do vztahu vrátil. Ten vztah byl velmi škodlivý a velmi poškozený, přesto to zkusil – a zcela nepřekvapivě to záhy skončilo. Má kamarádka se na střední zamilovala, chodili spolu dlouhé roky, pak se rozhodla pro rozchod. Prošla několika vztahy, otěhotněla s chlapem, pro kterého se mi jaksi nedostává slušného označení, byla těhotná a byla sama. Byla s tím vnitřně srovnaná. A v tu dobu, která nebyla úplně lehká, se jí do života vrátila ona středoškolská láska. Já jí tvrdila, že to nemá budoucnost, že co je rozbité, bude už vždycky lepené. V tomhle případě jsem se ale spletla. On dokonce přijal cizí dítě za své, žijou spolu a jsou spokojení. Takže univerzální rada není. Jen tvé zhodnocení: "není to nejhorší, ale žádná sláva" spíš směřuje k tomu, že se do stejné řeky dvakrát vstupovat prostě nemá...

nebetka
18. pro 2020

S manželem jsem byla 4 roky, opustila jsem ho, 2 roky bez něj, pak zase 1 rok s ním, zase jsem ho nechala, 1 rok bez něj, on pořád čekal a doufal a já zjistila, že lepšího chlapa pro sebe nenajdu a už jsme spolu víc než 15 let a jsme moc spokojeni. Takže nám vyšel až 3.pokus.

editah222
18. pro 2020

Rozešla jsem se s partnerem pro 4 letech vztahu, pak se k němu po 3 měsících vrátíla a už jsme spolu víc jak 20let 🙂 Záleží proč ten vztah skončil, proč nefungoval. Já si tenkrát chtěla něco dokazovat a chovala se jako slepice. Můj manžel nepije, nefetuje, není násilník, žárlivec (no v normě ;) ), je to hodnej chlap, miluje naše děti a i po těch 20 letech se cítím milovaná.

veruuu_kubesovic
18. pro 2020

mám takovou zásadu, že rozchod nebyl nějaký můj rozmar, ale že měl nějaký důvod a proto bych nic znovu "neslepovala" ani na druhý či kdoví kolikátý pokus...přece to není jediný mužský na celém světě....

jirovapa
18. pro 2020

My jsme se s chlapem rozešli na 4 měsíce a pak jsme se spolu k sobě vrátili. Bylo to to nejlepší rozhodnutí a máme nyní lepší vztah než předtím. Nyní jsme manželé a máme spolu 2 děti. Rozešli jsme se po 3 letech, nyní jsme spolu (když nebudu počítat ty 4 měsíce pauzy) 8 let 🙂.

marcicek84
19. pro 2020

Myslim si,ze vstupovat po nejake vetsi odmlce do stejne reky je dost nejiste,proud te muze stahnout.Ano chapu,ze lide se nemeni a bude mit stale stejne vlastnosti proc jsi ho milovala,ale pozor taky ma ty,proc to predtim nefungovalo a tom to muze dojet zas.Mohlo by to fungovat,jen v pripade,ze predtim byl ten clovek mlady a nevyzraly a nevedl co chce a ted zestarnul a zmoudrel a uz vi co chce a bude si toho nalezite vazit a takovych pripadu je velmi malo...

ariadna12
19. pro 2020

Ano, podruhe to nevyslo, stejne jako poprve.

marketanova
14. bře 2021

Jednou jsem to vyzkoušela, šlo, hlavně o sex. Hodně jsme experimentovali a nevyšlo to..co vy?