Ahoj holky, jaký máte názor?
žiji s přítelem 15 let, ale žijeme spolu posledních pár let jen jako kamarádi kvůli našim dětem. Před dvěma lety jsem přišla na oslavu narozenin své šéfky , kde jsem potkala jistého muže - z obou stran přeskočila jiskra při prvním pohledu. Začal mě nahánět a já jsem podlehla 🙂 zažili jsme krásný vášnivý románek, ale pak musel služebně odjet do zahraničí a nějak to za tu dobu vyšumělo. Cca po půl roce se vrátil, a naznačil mi, že vztahu se mnou nevěří i kdybych odešla od přítele, ale přitom mě neustále kontaktuje, píše mi sms, když přijede do Prahy zve mě na obědy, káfe a nosí mi kytky. Na schůzkách je ke mě velmi milý. Vůbec nevím jak to mám brát, já jsem do něj poblázněná a tak tiše trpím a čekám, co se vyvrbí :( nemáte podobnou zkušenost? Kdyby mě opravdu nechtěl, tak se asi neozývá?, nerozumím tomu.
tak jsem si to myslela při tom našem románku, ale vadilo mu, že mám přítele a občas mi to dal dost sežrat. I teď by mi to zase tak nevadilo, kdyby to bylo tak jak uvádíš, ale naposledy jsem se ho snažila políbit, když mě objímal a ucukl, a hodinu na to zase psal sms, jak měl díky mě pěkný den.
Klasika. Vztah nechce, zato nezavazne sa pobavit, ked ma chut, to ano. Preto Ta udrziava stale namotanu a zaroven sa isti recami o tom, ze z toho nic nebude. Ak mas chut sa bavit, hraj tu hru s nim. Ak hladas vztah, maj trocha hrdosti a ukonci to. Od neho sa citov nedockas...
taky bych z jeho chování byla zmatená, nedivím se ti, ale souhlasím s holkama. Popřemýšlej, co chceš od vztahu s ním a pak si s ním o tom promluv. Jestli oba nechcete totéž, pak bych se s ním přestala vídat. Sice to bude chvíli bolet, ale bude to vůči tobě fér. Musís se mít v první řadě ráda. Zasloužís si někoho, kdo tě bude mít rád a bude tě chtít se vším všudy. Ať o tebe zabojuje, jestli tě chce a nebo tě nechá jít, ať můžeš být šťastná s někým jiným. Přeju ti to.
Skutečný muž bojuje o to, co chce. Tak je to vždy. Takže buď to není skutečný muž, a nebo tebe až zas tak nechce... Já bych to brala tak, že sis užila pěkný románek, a to bylo celé...
Vždyť je to jasné.. Co může byt pro něj lepší, než poblázněná ženská, která přiběhne vždy, když si pískne.
@1lindsay1 no, já si myslím že chce jen sex když ti naznačoval že vztahu nevěří, anebo má několik špatnýhc zkušenosti a nevěří jakémukoli vztahu mazi žebnou a mužem ...
Ostatně vlastní zkušenost - někdo mě osahával, a já důsledkem toho něvěřila chlapům jako takovým, ve mě se muselo cosi zlomit - no, a výsledek že jsem se vdávala až ve 37 a manžel byl můj první chlap, kterého jsem si pustila k tělu ...
Ztratila jsem 4 roky milováním podobného typu chlapa. Ale bylo mi 17, tak byl čas najít někoho lepšího. Neztrácej s takovým člověkem svůj čas, promluv si s ním narovinu a případně ho přestaň vídat. To jediné pomohlo mně. Taky byl na mě vždycky milý, vypadalo to, že se mu líbím, ale chodit se mnou přímo nezačal, jen jsem dělala dobře jeho egu. Byla jsem totální husa, ale i díky tomu teď dokážu mnohem vic ocenit manžela, jak je super. Držím palce
Podle mě se chce jen bavit. To, že mu vadí, že máš přítele, beru tak, že je prostě jen žárlivej a chce Tě jen pro sebe, ale ne na vztah. Určitě se drž přítele a tohoto si nech jen na pobavení, pokud na to máš sílu. Zažila jsem ve svém okolí podobný "vztah" a i když se k ní choval hezky (řeičičky, večeře, dárečky) o vážný vztah mu nešlo. Prostě ho jen baví to dobrodružství se zadanou ženou, která jej přitahuje.
Vždyť jsi si sama odpověděla 😕 - vztah nechce 😨 , nebo chce, ale ne s tebou 🤐 , takže záleží co chceš a očekáváš od vztahu, partnerství, kamarádství, lásky ty - jestli nezávazný úlet, sex, románek, garde, flirt, svatbu... 😀
Ale zřejmě na tom budeš dost podobně, být tebou si prvně udělám závěr se vztahem otcem vašich dětí, a rozhodně bych kvůli dětem nic nepřehrávala, oni nejsou blbý a hloupí, a potom bych se zařídila dle toho... 😉 aneb jsi teda volná, zadaná, rozvedená, trpitelka, čekatelka nebo šťastně sama a připravená pro další vztah?
První a koment je naprosto přesný, nic víc v tom není.
holky, děkuji, to jsem potřebovala, otevřít oči , nežít v nějaké iluzi. Je pravda, že když mě chtěl na začátku tak bojoval a vypadalo to úplně jinak, zábrany morální tenkrát opravdu neměl, takže těď to tolik prostě nechce. Dnes s ním jdu na oběd, tak se ho třeba zeptám, pokud najdu odvahu 🙂
Já tohle kdysi zažila, byl to šílený, ale šílený frajer a fešák. Když jsme byli spolu, choval se příkladně, jako kdybychom spolu normálně chodili, normální zamilovaný pár. Furt mi říkal jak jsem nejúžasnější, nekrásnější. Ale mimo naše schůzky bylo něco divně. Byla jsem zvyklá, že když mě fakt chlap chtěl, tak to mělo nějaký vývoj, chtěl být furt se mnou, psal mi sms, volal. Tenhle mi z nepochopitelných důvodů na email posílal jen takovéty vtipné obrázky a odkazy,ale bez textu. Já vždycky otevřela email a vypadlo to , že mi napsal 5 emailů, ale bylo to tam jen 5 přitroublých obrázků. Schůzky tak 2x týdně, za celé dva měsíce mě představil jen jednomu kamarádovi. Žádné plány společné dovolené, žádné plány, kdy mě představí rodičům, sourozencům. Když tu měl rodinu z Moravy, tak jsme se týden prostě neviděli. Pak zas byl jak Romeo.
Fakt jsem o něj hodně stála, ale začalo mě tohle dost urážet. Za dva měsíce nebyl žádný pokrok. Tak jsem si našla jiného a jemu řekla, že už se nebudeme vídat, že jsem si našla přítele. Docela koukal. Ani se neurazil, že co je jako on, jen tam stál a koukal. Pak mě začal furt kontaktovat, s tím, že se asi do mě zamiloval. Ale předtím mi to nikdy neřekl. Nějak mi přišlo, že to prostě s ženskýma uměl. taky si myslím, že jsem asi nebyla jediná, když měl tak strašně málo času. Byli jsme oba mladí svobodní, co nám bránilo, nic. Muselo tam být něco z jeho strany, co mi neřekl.
Pak nějaký čas volal a byl jako kdyby ublíený odstrečný milenec, kterého já jsem snad odmítla, ale tak to fakt v jádru věci nebylo. Odmítl on mě, tím, že se choval pořád stejně, vztah bez vývoje, jeho rodina furt o mě nesměla vědět, když mluvil s mámou musela jsem být ticho, aby nevěěla, že jsem tam, že má doma ženskou.
Přitom to nebyl mamánek, spíš velký frajer a věděl to o sobě. Asi po půl roce se mi ještě ozval, že měl nějaký vztah a že to skončilo a že ta slečna se k němu zachovala nějak nefér a co já. Já furt byla s tím přítelem, tak jsem mu to řekla a bylo nám oběma trapně.
Myslím, že nás bylo víc, minimálně dvě. A bral to tak, že je čestný, když ani jedné z nás nic neslibuje.
Radím, pokud je to takhle napůl už od začátku, kdy má být nejvíc zamilovaný, jít od toho. Ono to beztak vždycky po letech vymizí ta zamilovanost. A když tam není ani na začátku, když už chlap na začátku neví, jestli j epro něj ženská dost, tak to nebude vědět nikdy. Nestojí to za to. Radím nedbat na kytky, večeřičky, slovíčka, ale na to jak se opravdu chová, jak vztah jde kupředu a jaký z toho máte pocit. Pokud ženská cítí, že tam něco nehraje, tak nehraje.
@1lindsay1 Nepochopím, proč si necháš líbit "dal mi vyžrat stávajícího partnera" - poslala bych ho do háje, ať se usměrní, když o vztah nestojí.
Opravdu ho chceš?
Buď nedostupná, setři ho za podobné pitomosti.
Muži chtějí to, co není snadno dostupné.
A když z toho vycouvá, není nad čím plakat. Prostě už si vyhlédl podobnou naivku, která není spokojená ve stávajícím vztahu - nic ve zlém...
@pincola no, pokud mi chlap bude pořád říkat že jsem nej.... tak bych fakt zbystřila.
ono, něco jiného je pokud chlapa pořádně "zpucuješ" a stejně ti bude říkat že jsi po něj nej... to o vztah stojí a má v hlavě jasno ...
@kolibricek36
@anakolut Holky ten můj, to už je teda hodně dávno, ještě na studiích, ale přesně mi přišel takový jakého popisuje zakladatelka. Taky jsem tehdy měla v hlavě zmatek. Po první schůzce, to vypadalo, že jsem našla muže svého života. Pak se 3 dny neozval, to bylo divné, pak se zas ozval jakoby nic. Ale fakt to nemělo vývoj. A ten vývoj je právě ten hlavní ukazatel vztahu. Když je chlap fakt zamilovaný, tak si nemůže pomoct a ten vztah přejde do vážnějšího. Určitý tip chlapů má rád takové ty hrátky, seznamování na začátku. Ale dál to nechce. Já nelituji, že jsem šla tehdy od toho. Je tedy fakt, že když jsem s ním šla po ulici, tak mě kolemjdoucí ženské chtěly nasekat do buřtů 😀 😀 Ale jinak mi po tch dvou měsísích fakt bylo těžko, vždyť já nevěděla, jestli spolu teda chodíme , nebo ne. Určitý chlapi vědí, jak se k ženským chovat. Vědí, co funguje-kytky, pozornost, komplimenty. Já jsem ráda, že jsem s ním nezůstala, dneska jako starší a s odstupem vím, že jsem udělala dobře. Myslím, že i kdybychom se tehdy vzali, což nevěřím, ale kdyby, tak bych měla peklo.
@kuliseks mam uplne stejne osobni zkusenosti 🙂 ztrata casu s takovymi a ted si vazim (az na obcasne boure 😅 ) pekneho vztahu 🙂 Teprve s manzelem vidim, jake to je, kdyz me ma nekdo opravdu rad. A i kdyby zamilovanost a mozna i laska (? myslim takovy ten velky zajem, pritazlivost) vyprchaly, tak pokud uvidim, ze me ma porad rad, budu si toho vazit a manzelstvi kvuli nejakemu .... nebudu rozbijet.
co na tom nechápeš? 😅 chce tě, protože si s tebou může užít a nic mu nehrozí. jsi zadaná, máš děti, rodinu...menší riziko, že ho budeš uhánět a chtít po něm rozhodnutí, závazky...než u svobodné slečny bez závazků. jsi pro něj příjemnou společnicí, dobrou milenkou...pokud ty jsi poblázněná a on si s tebou jen hraje, tak seber odvahu a promluv si s ní a pokud z něj nevypadne něco kloudného, tak seber svou hrdost a rázně to utni. přece nebudeš skákat jak on píská, trápit se a on se bude jen bavit a nakonec stejně skončí s jinou. raději si vyřeš vztah s otcem dětí, ať je to jakkoliv, tam to má aspoň smysl 😉
Je to vice jak jasne! Chlapy toto vzrusuje! Ze ma dobrodruzstvi se zadanou zenskou, kterou ma omotanou kolem prstu. Chlapy jsou stejny. Jsem s pritelem 5 let. Ja byla z Tabora a on Praha axpo nejake dobe z nej vypadlo, ze to semnou puvodne zacal tahnout jen, aby si uzil v Tabore, kdyz prijel na vikend a ja byla zakoukana. Ale asi po 2 mesicich tohoto uzivani uz jsme spolu jeli na dovolenou na kterou prej nechtel jet sam a ted cekame mimco a zijem spokojeni v Praze🙂 Kdyz te kluk opravdu chce, tak se casem vzdy k necemu rozhoupe! Treba me pritel rekl, ze kdyz takto s nekym zacal byt, tak si na toho cloveka zvykl a chtel ji mit jen pro sebe a ro byl prej mozna u nej problě, ze se rychle zakoukal, ale u nas i po bourich jsme spokojeny🙂) po roce jsme spolu zacali bydlet. Vykasli se na nej!!
@1lindsay1 rozhodne bych se nerozchazela s pritelem se kterym mam deti...tento milenec i tim ze ma narazky ze jsi zadana dle me se chce ujistit ze ma navrch pred tvym muzem se kterym zijes...to je cele...
A mezi nami pokud on ma jeste tu drzost ti rikat ze by z toho nic nebylo,ta je to debil....bud by mel na zacatku vylozit karty na stul a rict budeme to brat oba nezavazne sice te miluju nebo se libis apod ale nechci nikomu rozbijet rodinu...nebo nechci zenu s detmi apod a vic se k tomu nevracet a nebo jit do vztahu naplno ale takhle te vyuzivat a jeste mit kecy tohoto typu kdyz vidi ue ho mas rada...u me by skoncil i kdybych doma chvili bulela. To se takhke proste nedela. Citila bych se ponizene s nim a navic takove muze nesnasim....
@1lindsay1 jinak, kdyby Te opravdu chtel jako zenu, tak se chova jinak a snazi se. Mozna to tak bylo ze zacatku, ted uz to vypada ze ne. Ono mezi nami, proc by Ti nepredhazoval pritele, kdyz jsi ho mela a mas doma. Nyni je to spis o tom, ze je mu mozna s Tebou dobre, ale do zivota Te asi nechce. Treba ma pocit, ze to co s nim delas priteli, ktereho mas doma, by jsi jednou u/delala i jemu. A ja se nedivim. Nejdriv se ma ukoncit stavajici vztah a teprve pak zacinat nekde neco s jinym/jinou.
Jak dopadl obed?
holky, tak jsem zpět ze čtyřhodinového obídku 🙂 Průběh klasický - úsměvy, hlazení po vlasech, kytička apod. Ale také sdělení, že zase odjíždí na služební cestu do zahraničí min. na 3/4 roku. říkal, že to je naposledy, že už se pak chce usadit a naznačil, že bychom pak mohli být spolu. Nevím, zda to není zase nějaká hra, abych tady jako blbá čekala. Asi bude nejlepší udělat čáru a zapomenout a hlavně vyřešit si vztah s přítelem.
Klasika...doma ma vztah,mozna je i zenatej a ma taky deti-muj nazor...uz si byla u nej doma?
Ne to neni, u nej doma jsem byla hodnekrat, znám i jeho kamarády i rodinu. Zase až takovej parchant to neni :D
Myslim ze ne, jeho segra by mi to řekla, docela spolu peceme.
@1lindsay1 chce si uzit nezavazneho sexu, prijmneho nezavisleho chozeni, nic vic.