Holky, jdu se vypovídat. Jsem úplně KO. Vánoce, Silvestr jde mimo mě. Kdyby nebylo syna, proležela bych celou dobu v posteli.
Před Vánocema jsem přišla manželovi na aférku s kolegyní z práce. Nespali spolu, ale to, co si posílali, stačilo. Hlavně se to opakovalo. Řešili jsme to už rok před tím, taky před Vánoci. Tenkrát to nezašlo ještě tak daleko. Myslela jsem si, že se jen potřeboval vypovídat. Doma to nebylo ideální. Promluvili jsme si a myslela jsem, že je to lepší. Ne ideální, ale lepší. Ten letošek mě fakt položil. Chtěla jsem odejít. Jít do práce a neřešit, co zase manžel provede. Jenže jsem zjistila, že jsem těhotná. Žádná práce, žádný stěhování. Mimčo bylo plánovaný. Manžel se těší a já nevím. Na mimčo jo, ale ne takhle, takhle jsem si to nepředstavovala ani v nejhorších snech. Mám výčitky přivést mimčo do svojí rodiny.
Nečekám radu, jen jsem to ze sebe musela dostat.
Já bych mu uz nikdy nevěřila a odešla bych... Vím že v tvem případě je to o to horší, ale náš máma vychovala 4 a sama a zvladla to, ale když to udělal už po druhé...
Nebyla bych s ním,a druhý dítě byvh si nenechala.. az budeš mít doma další mimino s největší pravděpodobností to udělá uz se vším všudy.Nebot bude vědět ze ses doma,, zaměstnána'' A ty pak jednoho dne, zůstaneš nedejbože sama s dvouma dětma stejně.
Já bych s někým, komu nemůžu věřit, taky nezůstala. U mě je důvěra na úplně nejdůležitějším místě. Nedokázala bych mu už dál věřit. Nevím, v jaké fázi s miminkem jsi, ale pryč bych ho asi nedávala.
@mamio pryč mimčo určitě nedám. Že zůstanu sama se dvěma dětma, s tím už počítám... Nebudu první ani poslední.
Ted je to určitě moc horké, zaměř se na syna a časem se to trochu srovná a lépe si rozmyslíš co dál. Držím ti palce
Tak jestli bylo mimino planovany, nevim co resis? Zas takovy sok to asi nebyl, ne?
Doma to neni idealni a vy si naplanujete dalsi dite 🙄 k tomu neni co rict