Vyjadřuje vám muž často city, objímá vás, nebo je chladnější atd.?

24. črc 2023

Chtěla bych se zeptat, jestli se s vámi muž nějak mazlí, dává pusu nebo objímá mimo sex a jak často? Třeba pohlazení po zádech, když kolem projde, přitulení večer nebo ráno, plácnutí po zadku, prostě tyto věci.
Já bych těchto věcí potřebovala hodně, vlastně jich nemám nikdy dost, ale nechci zase pořád "obtěžovat". Sex máme jen 2x týdně, více muž nechce, i když bych chtěla. Jsme tu na fóru už starší, já 46 a on 55.

amazienka
24. črc 2023

Bez komunikace s manželem to nevyřešíte. Můj taky patřil k pařezům, kteří žijou stylem “až se něco změní, tak ti řeknu”, ale musel a hlavně chtěl to změnit, když mě to trápilo.

autor
24. črc 2023

Není to tak, že by to nedělal, něco z toho mám každý den, spíš jde o to, jestli nemám přehnané a nereálné nároky po tolik letech já.

amazienka
24. črc 2023

Jestli ti to chybí, řekni si o to. Tady to fakt nevyřešíme a absolutně ti nepomůže, že jeden to dělá automaticky už 20 let a jiný vůbec.

autor
24. črc 2023

Mně jde taky o to, jestli toho nechci moc, ne o to, že on z toho nic nedělá. Takové to obejmutí a pusa na dobrou noc je každý den nebo během dne aspoň jedno obejmutí, tohle je minimum. Není úplně chladný. Jen mě zajímá, jak je to jinde. V jiné diskuzi jedna paní psala, že její kamarádky mají všechny po 10 letech "bezdotykové" manželství a že dotyky jsou jen během sexu.

ferda90
24. črc 2023

Ahoj, my jsme sice mladší (33 let), ale jsme partneři už 15 let. A pusu si dáme jen tak, nebo jen tak se obejmeme když jdeme kolem sebe, lehneme si k sobě a přitulíme. Plácnutí nebo koukání na zadek to partner dělá no 🙂 Minule na mě koukal ve fitku při cvičení. Tak se ho ptám,, co je? A on nic, jen se na tebe nemůžu vynadívat ☺️I když sex máme míň často jak vy, tak si dokazujeme, jak se máme rádi právě tím objetím, pusou, pohlazením. Kdysi nám jednou naše známá řekla :na vás jde vidět, že se máte rádi, že máte spolu hezky vztah,, strašně mě to potěšilo. Neříkám, občas se pohadame a vyměníme názor, ale to ke vztahu patří.

victress
24. črc 2023

nepíšeš, jak dlouho jste spolu, v začátcích se lidi ošmatávají furt, pak ta frekvence klesá, což bych řekla, že je normální...ale po 10 letech bezdotykové manželství je zase blbost říkat to paušálně, to určitě ne....někteří lidé kontakt vyhledávají, některým je přílišný kontakt na obtíž, chce to asi najít takový zlatý střed...

lilian2111
24. črc 2023

Jsme spolu 12 let s vztah máme furt jako na začátku i co se týká zamilovanosti, ošmatávání se, atd…
Chce to na tom vztahu i trochu pracovat, být občas sami, jít na rande, kino, večeře…. 🙂

autor
24. črc 2023

Jsme spolu už 23 let.

lilian2111
24. črc 2023

Na tom podle mě nezáleží

dandaa
24. črc 2023

My máme kontaktu až až jelikož spolu pracujeme. Sex 2x týdně je málo, to by mi vadilo . Saháme na sebe často jen tak . Každopádně vztah je o komunikaci, pokud mi bude něco vadit tak muži řeknu a budeme hledat řešení.

laxesis
24. črc 2023

U nás to po 13 letech není bezdotykové, jak píšeš🙂 sex sice není nijak často (teď už podruhé dokonce 8m například, rizikové těh.) , ale letmé doteky, pohlazení, úsměv, chycení za ruku, pusa do vlasů, obejmutí... to je spoustukrát za den a bez přitulení nejdeme spát. Ale nevím, jak ti to pomůže🤷‍♀️ každý to má jinak... u nás byl chlap ze začátku taky balvan, ale já ne..a nějak si na to zvyknul a teď už to po letech vyžaduje sám a diví se, když třeba uhnu (jsem třeba naštvaná) a podobně. Vztah se nějak vyvinul, našli jsme si, co máme oba rádi, řekli jsme si to..a vyžadujeme blízkost. Ale to, že to někdo nedělá, neznamená, že to je špatně. Chce to komunikovat, pokud chceš změnu.

autor
24. črc 2023

@dandaa No sex 2 x týdně je málo, ale manžel má 55, řada mužů od 45+ má už dávno problém s erekcí a snížený testosteron, fakt to není tak, že v tomto věku mají sex obden, muži už to častěji nezvládají v tomto věku.

dandaa
24. črc 2023

Znám plno můžu ve věku 45+ a mají pestrý sexuální život. Několik mých vrstevnic má starší partnery, tak se chlubí. V dnešní době je mnoho přípravků pro podporu sexuální aktivity jako kotvičník, ženšen atd .

autor
24. črc 2023

@dandaa Tak když tomu věříš...Kolem 50+ málokterý muž vydrží dlouhodobě mít pohlavní styk obden. A ty ženšeny a kotvičníky nejsou všemocné. A různé Viagry nebudou zdravotně bezpečné, nemůžeš je brát pravidelně. Už od 40 klesá testosteron a to, jak by muži stále mohli, je jen mýtus. Plno mužů v 50 má už různé erektilní dysfunkce.

autor
24. črc 2023

@dandaa Problémy se ztopořením penisu má v různé míře 54 procent mužů ve věku 35 až 65 let.

lenerka1
24. črc 2023

Doporučuji knihu Pět jazyků lásky, hezky vysvětluje, proč někdo potřebuje víc doteků, jiný zase lásku projevenou slovně či drobnými úsluhami. Pokud chce člověk něco jinak, měl by to komunikovat. Jinak sex 2x týdně je u nás sci-fi, 3 děti, minimum času a únava...to vyjde tak 2x měsíčně 😁

lilian2111
24. črc 2023

Taky si nemyslím že je problém v tom, že by mu “nechtěl stát”. Promiň 🤷🏻‍♀️ manžel má 40 a naopak je naruzivejsi víc než býval 😁🤷🏻‍♀️

autor
24. črc 2023

@lilian2111 Proč promiň, Tvůj manžel má 40, ale můj 55, to je dost podstatný rozdíl, rozdíl 15 let ..Fakt si holky myslíte, že po 50 mají muži erekci a libido jako ve 40? Budete pak asi dost překvapeny.

dandaa
24. črc 2023

Můj otec si našel novou partnerku asi v 62 letech ,sex obden až do jeho mrtvice v necelých 78 letech ,takže ne každý má problém. Kamarádky manžel má 63 let a sex mají každý den, jí je tedy 34 . No a můj tchán má 62 let a i po ochrnutí je sexuálně aktivní. Takže si úplně nemyslím, že to bude věkem, jsou holt u muži co sex nepotřebují tak často . Za tebe tady nikdo z nás váš problém nevyřeší. Vy si musíte promluvit a situaci řešit.

autor
24. črc 2023

@dandaa Jste zvláštní rodina, když Ti otec vykládá, že má sex s partnerkou obden...Tak jo, věřím už tomu, že muži jsou schopni souložit až do smrti každý den a není rozdíl mezi 30 a 65 😀 Akorát nevím, kde se potom berou ty lékařské statistiky ...Oni toho totiž lidi rádi napovídají plno pohádek, ale realita je jiná.

dandaa
24. črc 2023

Ty soudíš jen dle sebe a nechceš slyšet, že to jinde může být jinak . Bavit se o sexu je přece přirozené.

victress
24. črc 2023

já jsem chtěla na začátku napsat, že v 55 letech u muže je sex 2x týdně super frekvence, tolik ho nemají ani někteří 40íci, ale jak to tady čtu, tak je skoro podprůměr...

@dandaa ano, o sexu se bavit je přirozené, ale musím vědět, s kým a jak se o tom můžu bavit, mě by v životě nenapadlo řešit sexuální život tchánovců, rodičů, švagrových atd. pokud by o tom oni sami nezačali, některé věci prostě nepotřebuji vědět...podle mě ti 60íci chtějí sexovat jako diví každý den, protože si myslí, že co když je to dneska naposledy...chytnou třetí mízu a jedou, ale srdce to kolikrát nevydrží...

l_
24. črc 2023

U nas v rodine tema.sexu teda taky neni tabu.. nerikam ze detaily, ale.ze to k zivotu patri vime a narazky jsou porad nejaky napric rodinou..
Potreba dotyku se neda zmerit.. neni hranice ani malo ani moc.. Ja jsem jako ty, potrebuju je, jak je nemam, je to spatny.. to samy.sex.. jo a chlapovi je 48 a muze kdykoliv 🤷🏻‍♀️ na nejaky pruzkumy a tabulky se vy💩 - jsou delany jen z urcityho vzorku lidi..
A dulezita je proste komunikace.. ze zacatku jsem se ptala, zda nejsem otravna, vlezla, zda to neni moc.. ted uz vim, ze to mame stejne a ze se ho muzu dotykat porad.. a on se taky dotyka.. je skvely najit si v tomto nekoho stejneho s kym to plne funguje ☺️ ale i tak je potreba mluvit mluvit mluvit..

autor
24. črc 2023

@dandaa Bavit se o sexu, jak často to dělají rodiče mezi sebou nebo s partnery není přirozené, ale dost zvláštní. Tohle bych teda nechtěla poslouchat a ani bych rodičům nevykládala, jak často to doma děláme. Ani mezi kamarádkami není obvyklé se takhle bavit o soukromých věcech, já bych teda nechtěla, aby xx lidí mělo informace z naší ložnice...

zekrt
24. črc 2023

Doporučuju knihu Pět jazyků lásky.

l_
24. črc 2023

Je vtipny, jak s rodinou a blizkymi ti to resit prijde blbe, ale na verejnem foru s cizima je to cajk 😁 tak ti nevim, kdo je tu 'zvlastni' 🙈

martinka_33
24. črc 2023

Muži jsou z jiné planety, tohle se jim musí v pravidelných intervalech připomínat, jinak je to marné. Neznám žádného (čest výjimkám), který by takto city vyjadřoval sám od sebe.

zekrt
24. črc 2023

Vždyť jsi tu informaci vypustila veřejně. 😃 Navíc koník to někdy kopíruje na fb, kde to komentují další lidé pod článkem. 😉

martinka_33
24. črc 2023

Libido u mužů věkem obecně klesá. Znám muže, kteří po padesátce jsou už jen na bíly sex (vyjídání ledničky 😀), ale i takové, kteří mají sex rádi i po sedmdesátce a mají ho pravidelne nekolikrát do měsíce. Sedmdesátník, který by sexoval denně by byl spíš výjimkou. Je to velmi individuální.

skarma007
24. črc 2023

my jsme spolu 13 let a sem tam mě plácne po zadku nebo ze srandy svlíkne sukni atd.. :D ale pusu si dávno nedáváme, ani polibky ani objímání. TO jsme dělali v době zamilovanosti :D...Sex máme tak 1x za 14 dní, někdy častěji někdy méně, ale nemám energii večer a moc náladu :D Teda spíš hlavně náladu...Nemáme na sebe skoro žádný čas, vše se týká hlavně péče o dceru, práce na baráku, okolo baráku, takže čas pro sebe nemáme 🙂