Vychovávat milencovo dítě s manželem?

kravamilka
1. srp 2018

Ahoj holky,
nevím, jestli tohle vlákno již vzniklo ale snad se na mě nebudete zlobit. Když tak koukám na Vaše láskyplný příspěvky a fotky, dere se mi na mysl, jestli budu mít taky tak dokonalý život jak Vy. Abych to uvedla na pravou míru:
S manželem jsme se po svatbě totálně odcizili, sex prakticky nebyl už 5 let. Máme se rádi, komunikace funguje bez problémů, máme postavený krásný dům, existujeme spolu bez problémů ale když přijde na intimnosti, prostě vypínáme. Sexuální kouč, psycholog, psychoterapeut, sexuolog, manželská poradna - vše jsme prošli a nic. Bez výsledku. Touha po dítěti byla šílená. Věděla jsem, že pokud chci mít dítě, tak to musím řešit. Že nemůžu čekat až se stane zázrak. A tak jsem si za pár měsíců poté našla milence, manžel si našel milenku, ta ho poslala k vodě, když zjistila, že je ženatý. Můj milenec se mě drží už dva roky. Měli jsme schůzku s právníkem, vše bylo přichystané k rozvodu, který jsme s manželem oba chtěli. Do toho jsem v dubnu zjistila, že jsem s milencem těhotná. Prvně jsem byla nadšená ale postupně po racionálních úvahách jsem vlastně zjistila, že by se o nás milenec nepostaral. Peněz má tak akorát pro sebe, zodpovědnost mu chybí a prakticky mu dělám matku a encyklopedii v jednom. Manžel o těhotenství ví, jak jsme řekla, nemáme problém v komunikaci, změnil kvůli tomu práci a chtěl se do rozvodu odstěhovat. Stále máme stejnou domácnost, vídáme se nyní pouze o víkendech, v práci to má těžké a je rád, když si může popovídat. Najednou jsme zjistili, že ani jeden ten rozvod asi ani nechceme. S milencem se nadále vídám skrz malého. Manžel je připravený se o dítě a o mě postarat, i když bude v očích společnosti jako idiot a hlupák. Milenec je ale připravený také se o nás postarat, i když mu nějak uniká vážnost situace ..
Najdu tu nějakou podobnou ztracenou duši, která vychovává milencovo dítě s manželem? Když tak i do soukromé zprávy, ať zbytečně neprovokujeme..
Dík, skutečná kráva Milka

pasiba
1. srp 2018

@kravamilka No nevím nevím. Když jste meli oba milence a sex nešel jen u vás doma a jinde jo, tak to je rovnou odsouzené! K zániku! Ruzne slepovanych rodin je všude dost. V tom ja bych problém neviděla, ale ten sex .... no nee

priefi
1. srp 2018

@kravamilka a proc myslis, ze Ti to ted s manzelem bude klapat? Pak opet budou touhy a pokud se k sobe nemate, tezko se budete mit pak. Navic s ditetem od jineho. Prekerni situace.

guinea
1. srp 2018

@kravamilka Uživatelka @bonavoxa to má takhle 🙂 Její příběh by vydal na román, ale má vše na svém bolgu, mrkni tam.

guinea
1. srp 2018

@kravamilka A kráva Milka přináší radost mnoha dětem, a nejen jim 🙂 Život holt není vždy jak z reklamy na vložky... Důležité je nevzdat to a s nastalou situací naložit, jak nejlépe je to možné

kravamilka
autor
1. srp 2018

Mám dilema, buď zůstanu s manželem i přesto, že spolu nemáme sex ale vím, že se o něj můžu opřít, zařídí vše a v klidu, nic pro něj není problém, je na něj spolehnutí, mám v něm finanční jistotu, nebo budu s milencem, se kterým mám sex, něžnosti, uvaří, udělá něco na baráku ale intelektově jsme si dál, jak to říct.. no je prostě ňouma? Jo, to je ono..je ňouma.. Neustále za zadkem, neustále do něj musím vrtat aby udělal, zařídil si, zavolal si.. čeká, až to udělám za něj :-/

penelopaw
1. srp 2018

Pokud vím, takhle to měl kolega mého expřítele, jen trochu jiný příběh. Opustila ho holka kvůli milenci, otěhotněla, a pak se k němu vrátila a vychovává dítě, které není jeho. V očích ostatních chlapů je divný, ale já si říkám, že podstatné je to, komu dítě říká tati...
V tomhle případě si taky ale říkám, zda partnerský vztah na přátelské, finanční, zájmové a jiné úrovni, bez fungujícího sexu může existovat. Jestli spolu nejste jen z přátelství a ze zvyku, jestli to nakonec manžel ustojí, že dítě není jeho, a co budeš dělat, když s Tebou ani pak spát nebude a budeš třeba chtít další dítě... Pokud Vám to všem vyhovuje a jste takhle spokojení, tak proti tomu neříkám ani popel, ale pokud se někdo v tom trojúhelníku necítí dobře, tak je zaděláno na problémy... Nepochopila jsem, jestli jsi to s milencem ukončila, jak se na to celé tváří on, jak se bude podílet na výchově (nebo jestli jako otec dítěte bude uvedený manžel?). Každopádně moc držím palce.

guinea
1. srp 2018

@kravamilka Ještě mě napadla Olga Menzelová... taky vychovává dítě, které počala s milencem, se svým manželem. V kdo je biologický otec druhé dcerky, o tom se asi veřejně ani neví. Důležité je, abyste si vy dva s manželem řekli, že to tak chcete, a pak byli natolik silné osobnosti, že vám budou řeči ostatních ukradené. Tak jako tak, idelální vztah prostě neexistuje...

nezvalova
1. srp 2018

Životní osudy jsou různé a rozhodně tě neodsuzuji.Ja teda v téhle situaci nikdy nebyla ale popravdě bych nejspíš zůstala s manželem.Pokud je milenec nezabezpečený a jako malé dítě, adekvatni pomoci se od něj nejspíš nedočkaš a možná když uvidí, co péče o dítě obnáší, bude se cítit omezován a aby tě nakonec neopustil a ty nezůstala s dítětem sama.Pokud by vám to s manželem nefungovalo, stále se můžete rozvést a jít od sebe.A co se týče sexu, nevím jak jiné ženy, no já jsem 2 roky po porodu a sex je to poslední na co myslím.Po porodu již nic není jak to bylo před ním.Aspon u mne.

priefi
1. srp 2018

@kravamilka ale uvedomujes si,.ze drive nebo pozdeji Ti opet bude chybet ten fyzicky kontakt a opet skoncis v naruci jineho? A co to dite? Jeden tata, druhy tata, treti tata? Vztah s manzelem nema budoucnost, pokud nebudou klapat i ty fyzicke veci ve vztahu. Jistota je sice fajn, ale stastna jen s jistotou nebudes.

priefi
1. srp 2018

@kravamilka no... ale jestli Te milenec uz ted rozciluje,.ze je nouma, lepsi to nebude. Nemazme si med kolem pusy...

zelenaesmolda
1. srp 2018

@kravamilka Volila bych jednoznacne manzela,jaky vetsi dukaz lasky a spolehlivosti potrebujes nez to,ze je ochotny starat se o cizi dite?Klobouk dolu pred takovym chlapem a jestli ho nechces posli ho ke me 🙂
A k tomu chybejicimu sexu,je to sice na hovno ve vztahu kdyz neni sex ale to se da resit,chlapa jenom do postele si najdes vzdycky.

kravamilka
autor
1. srp 2018

@penelopaw S milencem se stýkáme dál, je otec malého, tak ho o to nechci ochudit. Na vyšetření a utz jední se mnou on. Ví, že přemýšlím nad odchodem, nechce o nás přijít a je si vědom svých chyb.. nikdo není dokonalý. Jeho přítomnost už ani nevyhledávám - asi hormony. Mám radši klid doma s manželem.. V RL malého bych ráda otce biologického s tím, že by měl moje a manželovo přijímení. Nevím ovšem, jak je to po právnické stránce..

kravamilka
autor
1. srp 2018

@priefi Uvědomuji si to moc dobře, proto řeším to dilema. Buď jistota a zázemí bez sexu a pohlazení nebo sex, pohlazení nežnosti na úkor jistoty a finančního zázemí

victress
1. srp 2018

@kravamilka ani jeden pro tebe není ten pravý, s manželem se rozveď, cizí dítě vás rozhodně nestmelí, pokud vám to neklapalo už předtím, milence kopni do zádele, když umí jen šustit, ale do praktického života se nehodí, zapomeň na minulost, začni někde jinde s čistým štítem, do RL napiš milence, ať solí aspoň alíky, snad na ně vydělá....

zelenaesmolda
1. srp 2018

@kravamilka pokud nejste svoji musite podepsat souhlas o tom,ze bude mit prijmeni po otci jinak bude mit automaticky tvoje a tim padem manzelovo jmeno.nevim jestli je to tak porad ale kdysi platilo,ze pokud se dite narodilo do pul roku od rozvodu bylo automaticky otcovstvi urcene byvalemu manzelovi takze v tvem pripade,pokud neurcis jinak to bude asi taky tak.a pokud chces dite vychovavat s manzelem melo by mit dite jeho jmeno a on by mel byt v RL zapsany jako otec.prijde mi dost nefer,ze manzel se bude starat a milenec slizne smetanu

guinea
1. srp 2018

@kravamilka Po právní stránce bude v rodném listu zapsán jako otec tvůj manžel. Až poté lze dělat kroky ke změnám. A mám dojem že právě u Bonavoxy se ten vztah s manželem spravil, asi i po všech stránách, dokonce mají další dítě, to už spolu 🙂 Ale nechci mluvit za ní, napiš jí!

kravamilka
autor
1. srp 2018

@zelenaesmolda Ano, to platí stále. Jde mi o to, že se dítě narodí do manželství Jiříčků, tak proč by malý měl mít přijímení Pavlíček, když ho budeme vychovávat my s manželem. Milenec bude psaný jako otec dítěte, bude přispívat alimenty, počítám i se střídavou péčí.. jestli to teda je možné. Milenec by z toho nevyvázl " jen tak " 😉

nezvalova
1. srp 2018

Sex je teď v pohodě ,protože si zajištěna a nemusíš nic řešit, no věř mi že ,až nebudou peníze a budeš na všechno sama a ještě s dítětem , začnou hádky co jse velice brzy projeví negativně i na sexu.

zelenaesmolda
1. srp 2018

@kravamilka a co na to rika manzel ze by nebyl v RL?Ja byt tebou milence z toho vynecham,akorat to do budoucna udela paseku ve vztazich jak mezi tebou a manzelem tak pozdeji i s prckem.Jednou by ti to mohl vycist...

kravamilka
autor
1. srp 2018

@nezvalova sex je teď to poslední, co momentálně řeším,už jsem 3 měsíce bez něj.. ale je pravda, že až nebudou peníze, tak pak nebude chuť na nic..

kravamilka
autor
1. srp 2018

@zelenaesmolda On s tím souhlasí. Sám před dvěma lety řekl, že se mnou děti za takových okolností mít nechce, protože nechce na něj platit alimenty. To znamená, že pokud bych do RL napsala biologického otce a my s manželem bychom se rozvedli, tak se rozvod nebude týkat malého. Nebo aspoň podle logiky si to tak myslím..

guinea
1. srp 2018

@kravamilka Máš už nějaké dítě, nebo ne? Ohledně té střídavé péče, to bych byla dopředu hoodně opatrná, cokoli zmiňovat, aby se toho nechytnul. Protože až se ti ten prcek narodí, tak se ti moc nebude chtít svěřovat jeho život do rukou někoho, komu děláš encyklopedii a matku, jak jsi sama napsala.

kravamilka
autor
1. srp 2018

@guinea Dobře, děkuji za tip, snad mě za dotaz nepošle do pekel :D

guinea
1. srp 2018

@kravamilka Myslím, že nepošle 🙂

kravamilka
autor
1. srp 2018

@guinea Nene, tohle je moje první a asi i poslední.. :-/

myjusiatko
1. srp 2018

@kravamilka nechci ti brat iluze, ale ze zakona bude v rl zapsan tvuj manzel.

bonavoxa
1. srp 2018

@guinea Jsem ráda, že aspoň moje blbost slouží :D Ze všeho se dá v\těžit něco dobrého.

guinea
1. srp 2018

@kravamilka Myslela jsem si, že je to tvé první dítě 🙂 Nechci dělat chytrou, ale až se ti to malé narodí, tak se ti opravdu změní priority, takže dopředu plánovat střídavku, nebo vlastně cokoli plánovat je prostě na vodě. Pak to už nebudeš brát rozumově, ale přes city, pocity a lásku k tomu malému. A to bude fakt jinak 🙂

guinea
1. srp 2018

@bonavoxa Tak jsem to nemyslela! 🙂 Jen je fajn, že si tu můžeme předat zkušenosti a povzbuzení 🙂

bonavoxa
1. srp 2018

@guinea Však já to myslím v legraci. My doma si z toho všeho často děláme bžundu. Právě proto tu ten příběh mám, aby to někomu pomohlo.