Ahojky holky,
měla jsem kamaráda,trávili jsme spolu hodně času protože máme stejne pejsky.
Já vdaná on ve vztahu,jemu se vztah nepovedl chvilku byl sám a z nás se stali milenci.On se zamiloval,já na chvíli taky ale pak jsem si uvědomila par věcí a ukončila to,s tím ze budeme kamarádi,bohužel ani to nevyšlo je tam velká chemie a taky city.Ukončili jsme to úplně.Chvilku mi bez nej bylo dobre ale teď je mi po něm strasne smutno a moc mi chybi.
Vím ale,že už to mezi námi nikdy nebude jako dřív.Mám skvělého manžela,měla bych být šťastná a spokojena žena což asi jsem ale na druhou stranu ale je mi hrozné smutno z toho,jak to cele dopadlo.
Já jsem za záchranu manželství. U sousedů je tráva dycky zelenější. Co ti v manželství chybí?
Hele tak vylízat se z rozchodu nikdy není snadné. Kór když to nemůžeš tak uplně ventilovat a projít si tím v klidu, ale ještě doma hraješ, že nic.. Zahojí to jen čas a samozřejmě nejlíp tak nulový kontakt. Neidealizuj si milence. Nezapomeneš, ale přebolí to.. Co se zaměřit na aktivity s manželem? Co kdyby manžel chodil s tebou a tím psem?
Pokud si s manželem rozumíš a máte hezký vztah, tak na kamaráda zapomeň.....sejde z očí, sejde z mysli....nestýkej se s ním, nekontaktuj ho....buď vděčná za to, co máš. Byli jste milenci, to se leccos přehlédne, ale kdoví, jak by fungoval "normální život" s ním. Jsem také pro záchranu manželství.
@kessien Jestli je ti smutno a miluješ ho tak to stejně doma nebude fungovat podle mě