Všechno se zkazilo, když se z kamaráda stal milenec…

kessien
28. říj 2023

Ahojky holky,
měla jsem kamaráda,trávili jsme spolu hodně času protože máme stejne pejsky.
Já vdaná on ve vztahu,jemu se vztah nepovedl chvilku byl sám a z nás se stali milenci.On se zamiloval,já na chvíli taky ale pak jsem si uvědomila par věcí a ukončila to,s tím ze budeme kamarádi,bohužel ani to nevyšlo je tam velká chemie a taky city.Ukončili jsme to úplně.Chvilku mi bez nej bylo dobre ale teď je mi po něm strasne smutno a moc mi chybi.
Vím ale,že už to mezi námi nikdy nebude jako dřív.Mám skvělého manžela,měla bych být šťastná a spokojena žena což asi jsem ale na druhou stranu ale je mi hrozné smutno z toho,jak to cele dopadlo.

hankapiiisek
28. říj 2023

@kessien Jestli je ti smutno a miluješ ho tak to stejně doma nebude fungovat podle mě

sinicka
28. říj 2023

Já jsem za záchranu manželství. U sousedů je tráva dycky zelenější. Co ti v manželství chybí?

kessien
autor
28. říj 2023

@sinicka nechybí mi nic.Opouštět manžela nechci,jen mi tenhle strasne chybí až mě to samotnou se*e,kdyz tady kolikrát čtu ty horory ve vztahu,muzu být rada za to co mám….

sinicka
28. říj 2023

Hele tak vylízat se z rozchodu nikdy není snadné. Kór když to nemůžeš tak uplně ventilovat a projít si tím v klidu, ale ještě doma hraješ, že nic.. Zahojí to jen čas a samozřejmě nejlíp tak nulový kontakt. Neidealizuj si milence. Nezapomeneš, ale přebolí to.. Co se zaměřit na aktivity s manželem? Co kdyby manžel chodil s tebou a tím psem?

kessien
autor
28. říj 2023

@sinicka všude jsem ho blokla,shodli jsme se na tom no a dneska jsem zjistila ze mě ma asi radši v bloku taky,tak mě to trochu rozhodilo.
Manžel s námi chodí když je doma 🙂 Děkuji za rady a žádný soudy 🫶

zlataberta
30. říj 2023

Pokud si s manželem rozumíš a máte hezký vztah, tak na kamaráda zapomeň.....sejde z očí, sejde z mysli....nestýkej se s ním, nekontaktuj ho....buď vděčná za to, co máš. Byli jste milenci, to se leccos přehlédne, ale kdoví, jak by fungoval "normální život" s ním. Jsem také pro záchranu manželství.