Zdravím všechny, jsem zde už dlouho registrována, ale moc sem nepřispívám. Včerejší hovor mě k tomu však donutil, nemám se s kým poradit. Tak budu ráda, za každou rádů a názory. Včera mi volala nějaká žena, která mi tvrdila že má dlouhodobý poměr s mým mužem. Nevěříla jsem jí, tak jsem jí to potom položila. Ona mi pak poslala, fotky jak je s mým manželem v posteli... Jsem v šoku a absolutně nevím co teď budu dělat, jsme spolu s manželem 9 let, máme dítě. Manžel se teď stará o svou babičku, po telefonu to sním řešit nechci. Tak budu muset čekat, až přijde. Ale já vlastně ani nevím jestli mu to říct..
A moc mě mrzí, že v téhle pitome době a před Vánoci musíš řešit ještě toto 😔
Tak to je drsne. Manzelovi to urcite rici, ukazat a zeptat se ho, zda te chce opravdu podvadet s takovouto husou, co nema zadnou dustojnost a je neuveritelne hloupa. A vlastne bych mu asi i sbalila veci a poslala ho za ni, at si jeji nizky intelekt vyzere do dna. Ona na sex bude asi dobra, ale zit s nekym, kdo je blby jak tago, to se moc neda. Prileze ti zpet.
Tak to je síla. Řekla bych mu to hned po příchodu. Pokud nevis jak, ukázala bych mu fotky. Záleží jaké máte vztahy, jestli není krize dlouhodobější a jak jinak žijete a podle toho to řešila. Držím palce
Tak to mě mrzí. Určitě to manželovi řekni a ukaž, ať ví, s jakou vypatlanou krávou vlezl do postele. Proč bys to v sobě měla dusit a sama se trápit a on být v pohodě a dál zahýbat? Ať si to zmetek vyžere, vyjádří se, jestli se bude snažit udržet si tě a štětku pustí k vodě. A pak se ty rozmysli, jestli ho ještě chceš.
Sviňárna jak blázen. Jak od něj tak od ní. Husička to udělala chlapovi na truc, protože neumí narovinu říct jestli ji má jenom do postele nebo by s ní chtěl žít? Zkusila bych to v sobě zpracovat a rozmyslet si zda s ním dokážeš i přes tohle zůstat.
Určitě bych mu řekla, že to vím a jak si to představuje dál. Jste spolu dlouho a pokud jsi nevypozorovala žádnou změnu v jeho chování vůči tobě, tak to může být chvilková záležitost, kterou by jste mohli ustát. Otázka je, jestli bys mu po tomhle byla schopná věřit.
A jak dlouhý poměr to má být? Určitě bych ho konfrontovala s tím co ona milenka udělala, ale taky to mohla udělat na truc, že on ji pustil k vodě, takže bych byla velmi zvědavá co mi k tomu řekne...každopádně tím, co udělala se před tvým mužem musela shodit a bude na ni naštvaný, ještě když mu to necháš vyžrat, tak si nemyslím, že by milenka měla navrch, ale je otázkou co teď chceš ty...
no holky ,čůmím ,všichni píšetš husiča a potvora ale ona je asi bez závazku ale chlap s ní neměl co dělat v posteli,v první řadě je on pěkný hajzlík .jako aby měl ženskou je na šukání?se ani nedivím že ho nabonzovala ,ani nevíme co ji řekl a nasliboval
@sudylichozrout preco je podla teba blba jak tago? Moc v tom nevidim patern, ci je clovek blby alebo super inteligentny, skor charakterovo.. toto je schopna urobit aj extremne nadpriemerna osoba 😒
No tvl! Nejen že je ona p*ča nejvyššího kalibru, ani on nebude nejostřejší pastelka v penálu, když se nechá fotit v posteli. Je mi líto, že tupost těhlech dvou musíš řešit před Vánoci. Vytřela bych s ním podlahu a nazdar.
@bara88 Tak podle mě si ženská aspoň trochu na úrovni nezačne s chlapem od rodiny. Když se ozvala manželce, tak asi musela vědět, že má chlap závazky...O morálce chlapa se nebavím, protože tohle je podle mě fakt haj*lovina....V pořádku chceš si zanášet? Tak si to prvně vyřeš doma a pak si obtáhni klidně půl vesnice, ale takhle???
@michaela666 hele ze začátku ani nemusela vědět že rodinu má,nebo ji navykládal že chce odejít ,to my přeci nevíme
jinak chlapovi bych to řekla a s mojí povahou bych teda ani nečekala až příjde domů🙂
@bara88 Záleží jestli to ta milenka vůbec chtěla vědět. V dnešní době sociálních sítí se dá zjistit cokoli...nebo aspoň mě by zajímalo, s jakým chlapem si to vlastně chci začít....Jak to bylo se asi nedozvíme. Pokud by mě chlap takhle obelhal, asi bych se za to spíš styděla a dala to sežrat jemu osobně. Ne ubližovat takhle jeho rodině.
Odkud má na Tebe mobil.číslo, to se hrabala v mobilu Tvého muže ?
Podvádět se nemá, a když už, tak aby se to partner nedozvěděl, hlavně proto, aby nebyl zraněný. Ty to víš, zraněná jsi, není důvod nějak ho chránit, když je to jeho vina. Pak záleží na tom, co chceš, jestli s ním zůstat, nebo se kvůli tomu rozejít. Osobně si myslím, že v tuhle chvíli jsi vítěz a je to jen tvoje rozhodnutí, po tomhle, co slečna předvedla, nemá nejmenší šanci být víc než nechtěná milenka. Takže pokud chceš vztah udržet, nechala bych ho to vysvětlit. Vím, že nemám většinový názor, ale nezahodila bych manželství kvůli úletu - a tohle na dlouhodobý vztah spíš nevypadá.
No, milenku bych do sve zasti nezahrnovala. Pokud to není tvoje kamarádka nebo sestra, někdo kdo tě zrazuje, tak není důvod byt na ni naštvaná. Ona ti nic neprovedla, nevis co ji manžel nakecal atd. Manzel je ten, na kom je celá vina. No a co teď s tím? V prvni rade si ujasnit, zda to je něco, co dokážeš odpustit, případně za jakých podmínek. A pak ho s tím z očí do očí konfrontuj...nebo, se trochu pobav na jeho účet. Tvar se, jako ze o ničem nevis, ale přiváděj ho do situací, ve kterých bude muset lhát nebo uhybat, kdy se bude muset ve své lzi poradne vykoupat. Podle jeho reakci pak i sama lepe poznáš, jak moc velký had to je. Kde má hranici, jak moc se nestiti ti lhát do očí. To ale chce mít taky trochu nervy ze železa na to. Mohla by sis ale udělat svoji malinkou pomstu a třeba by ses pak cítila trochu lépe. Je to hnusne, ale hnusná akce si zaslouží hnusnou reakci a je to rozhodně adekvatnejsi než se vozit po milence. Ukážeš svoji silu. Kdyz uz te podvedl, tak ať se taky trochu pres slzy zasměješ.
se tady posadím, abych si přečetla ty plány pomsty 🙂)
@tinaprofi Ideálně mu pořádně nakopat do pytla, aby na to ještě dlouho vzpomínal. 😂
@kevi1 Uplne jednoduse. Volat manzelce sveho milence dokaze jen uplna blbka, ktera si mysli, ze ho tim ziska. Naopak, chlap se vetsinou nasere a vyprdne se na ni.
Ty jo. No asi záleží co chceš ty. Jestli jsi schopna to přejít, odpustit, být s ním dál. Samozřejmě se i může stát, že bude manžel rád že to prasklo a bude chtít odejít.. milenka se očividně ozvala aby to rozsekla..