Virtuální nevěra. Zůstali byste v manželství?

3. zář 2023

Zostávali by ste s mužom, ktorý má zjavne problém, úchylku v sexuálnych konverzáciách, s platením za videá, ktoré mu následne ženy posielajú? Tie baby neriešim. Keď si potrebujú pár korún zarobiť, nech. Ale chlapovi nerozumiem. Už som mu na to raz došla. Nejako som sa cez to preniesla, čo bola asi najväčšia hlúposť. Ale zase som mu na to došla (používa môj notebook a zabudol si zavrieť Skype). A ešte sa tvári, že on nevie, ako sa mi to tam dostalo 🤦🏼‍♀️ Deti nemáme (ťažko otehotniem a ešte väčší problém mám zostať tehotná). Ako chlap u mňa skončil. No riešim, čo s manželstvom. Či to nechať tak a byť spolubývajúcimi alebo to ukončiť? Vzhľadom na bezdetnosť sú našimi jedinými záväzkami hypotéka a pôžička na auto.

veru181
3. zář 2023

Vadilo by mi to a nezůstávala bych.

misa_pise
3. zář 2023

Předně je mi to líto. Vzhledem k tomu, že se situace opakuje, že on ví, že ti to vadí a přesto to dělá a ještě ti o tom lže, tak bych ho poslala do oběhu. Očividně mu na tobě nezáleží natolik, aby s tím přestal. Nemáte děti, majetek se vyřeší, máš celý život před sebou, je zbytečný, aby ses trápila nedůvěrou a strachem, jestli to přeroste i v něco jiného než jen virtuální nevěru, není důvod, aby sis takhle nechala ubližovat ... na to je život příliš krátký, zasloužíš si víc ❤️...

misha31
3. zář 2023

Asi bych si s nim zkusila promluvit, proc to dela, co mu chybi. Treba by se to dalo vyresit

merope
3. zář 2023

Pokud nemáte děti a vadí ti to a byli byste dále jen "spolubydlící", tak nevím, proč v manželství zůstávat. A to bez ohledu na to, jaká videa sleduje.

Samo sledování videí za problém nepovažuji. Ač teda mám pocit, že obsahu zdarma či za pár korun se po síti válí hromady. Spíše bych si povídala, co mu přesně ty dívky přináší, že s nimi i konverzuje a nechává si zjevně posílat nějaký ten obsah "na míru". A pak teprve volila, zda mu to chci nabídnout - nebo ať si na to pro mě za mě kouká.

trdelnik234
3. zář 2023

Ahoj, pokial budes s niekym,kto Robi veci,ktorej pre teba nie su ok,tak sa budes bud trapit alebo rezignujes a zvyknes si.
Kazdopadne stastna asi velmi nebudes.
Mas vedela seba partnera (usudzujem z napisaneho),ktory sa rad diva na ine zeny a potrebuje nove podnety v tejto oblasti,pripadne ma rad veci,o ktorych ti nepovedal.

To je dost velka vyzva,udrzat si takeho partnera,verit mu a nebyt vecne v strehu.

Ja mam to mam nastavene tak,ze toto nechcem,netolerujem. Platit si za videla, fotky a travit cas tymto na nete? Aky je vais intimny zivot? Frekvencia,kvalita a podobne?

Spolocne si pozriet nieco, experimentovat spolu vo dvojici je jedna vec, ocumovat a uspokojovat sa solo prinpozerani platenych videi,druha.
Takze za mna jasna volba.

autor
3. zář 2023

@misha31 keď som to zistila prvýkrát, zaprisahal sa, že to neurobí. vraj áno, je to jeho úchylka, ale urobí to len občas (pokiaľ by som to mala brať len podľa Skype, tak áno, bolo to len párkrát za rok). na platenie mi povedal, že väčsinou nezaplatí (ak to som videla, že mu občas naštvané slečny napísali, že ich zavádza). čo ho ale k tomu samotnému vedie, okrem toho, že sa mu asi páči, ako sa mu ukazujú nahé a prípadne niečo viac, netuším. na to celé mi povedal, že keby si s ním píšem šteklivé smsky, "asi" by to už s cudzími nerobil. ale že prestane. mali sme chvíľu tichú domácnosť, no chcela som veľmi riešiť IVF, tak som to nechala tak. resp. chcela som mu veriť, že to dá a budeme mať kľud. ďalšie rozhovory sú pre mňa zbytočné...

autor
3. zář 2023

@merope určite mu taký "servis" poskytovať nechcem. keby sa k tomu spoločne dopracujeme a robíme to a páči sa nám to obom, prečo nie? takto je to len znižovanie sa pod úroveň. to mám svoje hranice.

irmamala
4. zář 2023

To by mi bylo snad milejsi mit doma cistokrevneho kurevnika, nez takoveho pornozoufalce. Strasne by me to ponizovalo. Ja bych bezdetny vztah nezachranovala. Dite zamava i se stabilnimi vztahy, co pak udela s takovym, kde je uz za “svobodna” neco spatne.

merope
4. zář 2023

Tak on zjevně něco potřebuje, ty to dělat nechceš. On si to zajistí jinde, to ti vadí. Tudíž to není partner pro tebe. Tak je to snadný (dokud nemáte děti).

malytlustyhroch
4. zář 2023

Pro me by nejvetsi vykricnik byl, ze se snazi dostat "zbozi" a nezaplatit za nej, jako co je to za charakter, ze okrade nekoho tak zoufaleho jako internetovou stetku?!
Jak charakterne se pak asi (za)chova v jinych situacich?!
Osobne mam k rozvodum extremne konzervativni postoj, ale z tohodle chlapa je mi na zvraceni a nechtela bych s nim ani deti, ani hypoteku, ani spolecne prijmeni.

jerrabina
5. zář 2023

Přesně to jsem taky chtěla napsat, že s člověkem co nezaplatí za to co si objedná bych být fakt nechtěla, stejně jako s člověkem co lže i partnerce. Nevím, třeba by se s někým jiným dítě i podařilo, podvědomí je mocná věc a já bych s někým takovým dítě nechtěla.