Vdaná s dítětem a zakoukaná do jiného...

zacinajicisnazilka
21. zář 2023

Ahoj, jak vidíte, tak mám 1,5 starou cácorku 🙂 Jsem vdaná a půl roku žijeme v baráčku.
Vše je z lásky, ale poslední dobou to není ono. Přijdu si přehlížená, samozřejmá, nedoceněná :(
No a začal se mi líbit někdo jiný, než můj manžel :( Ani jeden to nevím, ani manžel ani ten dotyčný.
Musím vám říct, jak se hrozně trápím. Chybí mi vášeň, láska. Bavila jsem se s manželem, že sex s ním prostě není to, co bych si představovala... chybí líbání, vášeň. :( Ale k ničemu to nebylo (Jsem takovej a tečka) a ohledně přehlížení a lásky?... (dělám na baráku, tak jsem unavený)
Na toho dotyčného pořád myslím a když se vidíme, tak cítím jak se potím a jsem nervozní... trochu mi přijde, že i z jeho strany, ale těžko říct.
Přemýšlím jak s ním začít konverzaci, nějakou osobnější. Napsat na Mess.... Nebo nevím.

Omlouvám se, jestli jsem se někoho nějak dotkla, ale potřebovala jsem to ze sebe dostat :(
Připadám si jako 15ti letá holka

skororozvedena
21. zář 2023

@zacinajicisnazilka hele, víš že můžeš vložit příspěvek anonymně? Vzhledem k tématu silné doporučuju. Jako, leccos pochopím, tvůj příběh není ojedinělý, ale přesto,nebo spíš právě proto, nezapomeň používat zdravý rozum (nemyslím to zle, naopak). Poblaznenim to začíná a rozvodem často končí. A to může být teprve peklo, takže bacha na to.... !

elfka21
21. zář 2023

@zacinajicisnazilka Za sebe myslím, že krize jsou v tomhle období dost časté. Taky jich máme už pár za sebou a shodli jsme se, že pojedeme v módu “musíme nějak ty malé děti přežít”. Randění si necháme na pak až nebude na žádné noze viset žádné dítě. 🤪 Pokud bych se zamilovala jinde, za sebe bych se tomu dotyčnému snažila spíš vyhýbat než konverzovat. Mám zkušenost, že by to časem odeznělo. Rodina je pro mě moc důležitá než abych riskovala její zničení a za dodržení slibu manželovi budu bojovat, i kdybych se měla po nějakou dobu cítit mizerně. Vztah je živý, pořád se mění… když je snaha, může se stále zlepšovat.

te_reza
21. zář 2023

Mě to přijde jako klasická krize s malým děckem 🤷 než bych se do něčeho na tvrdo pouštěla a riskovala rozklad rodiny, zůstala bych chvíli u "snění".

irmamala
21. zář 2023

A ja si zase mysli, ze kazdy ma, co si zaslouzi. Kdyz se manzel odmita snazit, tak proc bys mela ty? Ale samozrejme je otazka, jestli nejsi se nenudis na materske a nehledas problemy, kde nejsou. Co konkretne od nej pozadujes? Co pro tebe znamena “vic lasky”?

brnohrot
21. zář 2023

@zacinajicisnazilka holka neblázni a nenič si rodinu. Budeš se potom trápit ještě víc.

amazienka
21. zář 2023

Ježíš, co jste si slíbili při svatbě? V dobrém, dokud mě to bude bavit? Žádný vztah nefunguje lusknutím prstu, naopak, vyžaduje opravdovou dřinu. Manžel teď může být zabedněný, ty uvíznutá v kolotoči mateřství. Ale proto snad do toho nehodíš vidle, ne? Víš jaký peklíčko bys připravila dcerce v případě naprosto zbytečného rozvodu? Místo abyses zasnažila doma.

martinka_33
21. zář 2023

Na platonickou lásku jsem expert 😜 Ale být tebou zůstala bych u snění, žádný kontakt ani přes messenger ani jinak, to leda bys mela v plánu v budoucnu manzela opustit a hledala bys vhodnou náhradu 😀

martinka_33
21. zář 2023

@amazienka žít vedle pitomce se kterym to klape jen pralticky taky neni výhra... Pro.me jsou platonické lásky signál začít pracovat ve vztahu, snažit se neco zmenit a kdyz je druhá polovicka neochotná pracovat a menit, je to zase signál přenýslet co dál bez nej...

kecalka2
21. zář 2023

Zažila jsem několikrát a pokud to nebudeš přiživovat, tak to přejde a časem si řekneš, co jsi na dotyčném viděla. Rozhodně silně doporučuji nekontaktovat a nedělat další kroky. Zbytečně se budeš trápit a zničíš tím rodinu. Má zkušenost je taková, že jakmile se zakoukám jinde, vidím na manželovi jen ty špatné stránky. Přitom tvůj idol by byl v žití daleko víc horší, to mi věř. Stavba baráku prošla i u nás krizí a už bych do toho znova nešla. Užívej si to hezké, nekaž si to