Vadí mi přítel...Máte zkušenost nebo radu?

blondynaaa
10. led 2020

Ahoj, s přítelem máme za sebou krizi a teď už nevím jak dál a teď k věci. Na začátku bylo asi jako u každého vztahu všechno zalité sluncem po roce vztahu jsem zjistila že jsem těhotná teď máme 18 měsíčního chlapečka. Problém nastal když přítel přišel o řidičák tím pádem i o práci protože dělal řidiče. Po nějaké době šel dělat do skladu kde po 5 měsících skončil a od té doby byl doma více jak rok a zde všechno začalo, živila jsem nás já z mé mateřské, samozřejmě jsme se začali kvůli tomu hádat až to došlo tak daleko že jsem odešla (začal pít) teď začal pracovat a bohužel mě přemluvila ať se k němu s malým vrátíme, jelikož jsem chtěla aby syn vyrůstal v plné rodině tak jsem souhlasila a doufala že můj vztah k němu se zlepší. Ale bohužel jsem se spletla, jakýkoliv jeho pokus na mě sáhnout nebo mi dát pusu mi je nepříjemný. Nevím jestli chci poprosit o radu nebo jsem se jen potřebovala někomu svěřit. Ale nějaká zkušenost nebo rada abych se konečně " rozhoupala,, bude fajn.
Děkuju moc

lv
10. led 2020

Jak dlouho jste byli od sebe? Vztah se zlepšit může, pokud na něm budete pracovat, komunikovat spolu, třeba chodit do poradny, tam hodně pomůžou. Muž se snaží a i přesto to nejde? Nebo na to dlabe, po slibech a vy jste zklamaná (o to víc, že Vás zklamal tím, že se flákal - práce je dost, všude, pokud je zdravý. Úplná rodina - nefunkční je stejně na nic, dává dítěti špatný vzor, navyky do života.

jjasmina
10. led 2020

Přijít o řidičák ještě neznamená přestat pracovat, to bych s ním vyběhla už tehdy. Asi vím jak se cítíš, kdysi jsem měla přítele, ke kterému jsem cítila stejnou averzi, bohužel nezbývá než si s ním o tom promluvit , měl by vědět jak na tom seš. Já se tehdy s tím přítelem rozešla, štvalo mě snad všechno a nesnesla jsem ho vedle sebe..

andycr
10. led 2020

Jak už holky psaly, záleží na více faktorech. Pokud se k synovi chová hezky a dostál svých slibů a chodí do práce a snaží se a třeba už nepije, není k vám násilný atd. Zkusila bych to. Zašla bych do poradny, partnerskému kouči a na vztahu pracovala, musíte ale chtít oba. I ta averze se dá změnit a najít k sobě zase cestu. V opačném případě bych se zbalila a šla.

leki
11. led 2020

Delate spolu neco i jen sami dva, kdyz syna nekdo pohlida (a ma kdo) ? Treba kino, vecere, nejaky sport.. Zacit si spolu budovat vztah jakoby od zacatku a pomalu. Musite si k nemu zas vybudovat duveru a skrze spolecne chvile by to mohlo jit lepe. S mrnousem je to urco taky fajn, ale je to vic stres, clovek si nemuze uplne v klidu popovidat a mit cas jen sam pro sebe.