Ahoj. Mám přítele jsme spolu 8 let. Máme dvě děti. Prošli je si krizemi i hezkými chvílemi. Ale já mám pocit že těch krizí bylo moc. Naposledy mě naštval před Vánocemi a pak i po nic a nějak se vše ve mě otočilo. Už nedokážu říct mu miluji tě. Vím že ho mám ráda a že ho nechci ztratit nebo vzít dětem tátu. Ale když přijde že něco chce a začne se mě dotýkat je mi to nemilí. Jsem hned vzteklá a vadí mi to. Nevím co mám dělat. Mám ho ráda a snažím se pořád najít tu cestu zpět k němu ale já nevím .jsem z toho vždy smutná a hlavně unavená.
@katherine177 jo přesně to mám taky tak.Jakmile začne se mě dotýkat jsem naštvaná nemám na to chuť ani náladu. Je mi z toho uzko protože mu nechci ublížit ale bojím se toho že to takhle dál prostě nepůjde..
@satsuma tak pokud nejsou paní příjemné doteky ,těžko bude mít anální sex,takový druh sexu mohou mít spolu partneři pokud nemají žádné takové problémy
@miszulicka
manzelskou poradnu jste zkusili?
@zelenaesmolda neznám nikoho, komu by manželská poradna pomohla.
@sonaxoxo
ale za zkousku to stoji ne?nebo parova terapie,proste problem resit
Zkusila bych nějakou poradnu, pro začátek klidně jen pro sebe, později klidně oba, pokud bude manžel souhlasit..
@zelenaesmolda stojí, nestojí..ale nezlepší se to..vlastní zkušenost..
@miszulicka myslím ,že z toho už není cesty zpět ,měli jsme s ex manželem hodně krizí,ale čím víc krizí tím míň lásky ,vadilo mi všechno ,jeho přítomnost,doteky ,skončilo to rozvodem ,protože sex a doteky k manželství nebo vztahu patří a já toho nebyla schopná,nebyla cesta zpět .