Už takhle dál nemůžu. Jak se nakopnout?

7. lis 2023

Ahoj. Poslední dobou se cítím opravdu hrozné. Snažím se tedy bojovat ale je to vážně těžký. Mám práci v kanceláři s pevnou pracovní dobou, která mě popravdě moc nebaví ale zas na druhou stranu jsem rada, ze takovou práci mám. V létě k nam nastoupil nový vedoucí a jeho příchodem se u nás atmosféra trochu zhoršila… do toho řeším manželovu nevěru - opakující se, a dost mě to psychicky nici. Verila jsem, ze je věrný ale zkratka zklamal me a změnil mi pohled na nej ale i přesto jsem mu odpustila, jenže dnes vidím, ze úplně zbytečně. Stejnak si děla co on uzná za vhodne, sice věřím, ze me rad má a chce se mnou a dětmi být ale asi je to silnější než on. Takže pořad přemýšlím zdali zůstat nebo odejít, jenže když zůstanu už to zkratka nebude jako dřív a už se na nej budu dívat jinak… do toho jsem šílené unavena. Po práci kolotoč, nákup, domacnost, uklid… všechno me šílené unavuje a nic se mi nechce :( a zkratka nežiju ale jen prezivam a nevím co mám dělat a jak se nakopnout a dat se do kupy. Přitom si myslím, ze jsem mladá (40) na to abych se takhle trápila.

irmamala
7. lis 2023

To chce nějaký brutální detox. Vypadnout ode všeho, od všech, alespoň na pár dní. Být sama a srovnat si myšlenky v hlavě. Zaměstnání, děti, domácnost, je to strašný záhul a člověk musí vědět, proč to dělá. Že si toho ostatní váží. Jestli to s mužem nejde dát už do kupy, ale odcházet nechceš, hoď mu nějaké domácí povinnosti na krk a najdi si taky nějakého.....kamaráda. To tě nakopne ein zwei😀

trdelnik234
8. lis 2023

@irmamala

Ja suhlasim,ale s tym kamaratom by som mozno trosku pockala.
Najprv by som sa snazila si kazdy den urobit radost a vydelit aspon 10 minut len pre seba..
Tych 10 min nerobis nic ine,pripadne robis nieco,co ti robi radost.A aktivne.Surfovanie na nete sa nerata🤣🤣.
N'a chvilu niekam vypadni,prides n'a ine myslienky.
Sustred sa na pracu a rob ju poriadne. Administrativna pozicia plus novy sef moze byt zahul,to verim.
Zacni hladat nieco ine.A skus ist na pohovor.
S tym manzelom ti neporadim, chlapom nerozumiem,ale drzim palce.

trdelnik234
8. lis 2023

Prispevok bol autorke.
Sorry