Ahoj. Poslední dobou se cítím opravdu hrozné. Snažím se tedy bojovat ale je to vážně těžký. Mám práci v kanceláři s pevnou pracovní dobou, která mě popravdě moc nebaví ale zas na druhou stranu jsem rada, ze takovou práci mám. V létě k nam nastoupil nový vedoucí a jeho příchodem se u nás atmosféra trochu zhoršila… do toho řeším manželovu nevěru - opakující se, a dost mě to psychicky nici. Verila jsem, ze je věrný ale zkratka zklamal me a změnil mi pohled na nej ale i přesto jsem mu odpustila, jenže dnes vidím, ze úplně zbytečně. Stejnak si děla co on uzná za vhodne, sice věřím, ze me rad má a chce se mnou a dětmi být ale asi je to silnější než on. Takže pořad přemýšlím zdali zůstat nebo odejít, jenže když zůstanu už to zkratka nebude jako dřív a už se na nej budu dívat jinak… do toho jsem šílené unavena. Po práci kolotoč, nákup, domacnost, uklid… všechno me šílené unavuje a nic se mi nechce :( a zkratka nežiju ale jen prezivam a nevím co mám dělat a jak se nakopnout a dat se do kupy. Přitom si myslím, ze jsem mladá (40) na to abych se takhle trápila.
Ja suhlasim,ale s tym kamaratom by som mozno trosku pockala.
Najprv by som sa snazila si kazdy den urobit radost a vydelit aspon 10 minut len pre seba..
Tych 10 min nerobis nic ine,pripadne robis nieco,co ti robi radost.A aktivne.Surfovanie na nete sa nerata🤣🤣.
N'a chvilu niekam vypadni,prides n'a ine myslienky.
Sustred sa na pracu a rob ju poriadne. Administrativna pozicia plus novy sef moze byt zahul,to verim.
Zacni hladat nieco ine.A skus ist na pohovor.
S tym manzelom ti neporadim, chlapom nerozumiem,ale drzim palce.
Prispevok bol autorke.
Sorry
To chce nějaký brutální detox. Vypadnout ode všeho, od všech, alespoň na pár dní. Být sama a srovnat si myšlenky v hlavě. Zaměstnání, děti, domácnost, je to strašný záhul a člověk musí vědět, proč to dělá. Že si toho ostatní váží. Jestli to s mužem nejde dát už do kupy, ale odcházet nechceš, hoď mu nějaké domácí povinnosti na krk a najdi si taky nějakého.....kamaráda. To tě nakopne ein zwei😀