Už nevím jak dál v manželství...

ptacena
17. dub 2015

ahoj,s manželem jsme 6 let stoho 4 manzele ,jenze co se nam narodila dcera 3, roku je všechno spatne,jenom se hadame manzel ma na prvním miste kamarady všechno co delam je spatne jeden den nas strasne miluje ale jak se naštve všechno je sptane hadky nadavani at se odstehujem at vypadnem a když si vypije ,vycita všechno nadava na mou rodinu vydelava hodne penez tak si mysli ze on muze všechno a ja mu jen vychovavam dcerua a to hned vedle bydli tchyne takze jak se pohádáme jde žalovat mamince a stěžovat si ským to žije nejhorší jsem samozdrejme ja...vůbec se tu necitim jak doma furt jen slysim at se zeberu a vydapnu jenze co s dcerou moc ho miluje a nvm zda snim vůbec bude rozumna domluva ohledne pece o ni. jsem s toho nestastna kazdy den cekam s jakou naladou prijde domu a jestli bude ok nebo zase nadavat...uz nvm jak dal . ☹ ☹

klaarka
17. dub 2015

To je prevít. Máte kam jít? K rodičům... Třeba jen na pár dní a ono by mu došlo, že udělal chybu.

ptacena
autor
17. dub 2015

několikrát jsem byla odsehovana ale pomohlo třeba na par dni prisel patek a uz zase kamaradi a hospoda...

zlatulka89
17. dub 2015

raz kdyby mi manzel rekl at se seberu a vypadnu, tak jdu. takhle "ponizovat" bych se nenechala :-/ vím ,že je to složitá situace,ale co s takovým člověkem. dcera která ho moc miluje ho může milovat i nadále.. znám nějaké rozvedené páry co maj děti a fungují. možná je blbé být z rozvedené rodiny,ale mít neštastnou mámu je snad jeste horsí ! preji at se situace nejak co nejlépe vyresí

ptacena
autor
17. dub 2015

moc dekuji,ted je to všechno ještě o to horsi v pondělí mi umřela babicka brala jsem ji jako mamku vždycky mi pomohla a poradila ,a on místo aby me podrzel tak zase nadava ..ale babiccka to asi vedela a zustal mi po ni byt do kterého bych se asi casem nastehovala uz nebudu muset byt u nasich kde sice bylo kde byt,ale nebylo to reseni a na najem kde je 8000kc jsem nemela ...

zlatulka89
17. dub 2015

tak to me s babičkou moc mrzi.ja byt tebou tak se do bytu prestehuji a zkusila bych nejak poresit statní prispevky + bys jiste dostávala alimenty

ptacena
autor
17. dub 2015

a to este dneska když zase rano nadaval a ja mu rekla ze se aspon mam kam odstěhovat tak mi na to řekl ..huuraaa budu cely vikend slavit...a to nas zitra ceka pohreb... ☹

mandala
17. dub 2015

@ptacena Obdivuju tě, že se snažíš jednat i v zájmu dítěte a tak to má být. Moc neuznávám, když se lidé rozvádí pro každou pitomost, ale v tvém případě bych se asi taky odstěhovala, třeba manžel zjistí, že bez vás nemůže žít a polepší se. V tom případě bych mu dala ultimátum, že bydlet budete v tvém bytě po babičce, už jen proto, že ti dává znát, že dům je jeho a situace s tchýní taky akorát zhoršuje situaci. Určitě to nevzdávejte a snažte se najít řešení aspon kvůli malé, i když vím, že chlapi v tomto nejsou moc vstřícní, musí chtít hlavně on a k tomu mu bohužel nikdo neporučí. ☹

mandala
17. dub 2015

@ptacena Tak to je teda s prominutím fakt hulvát. To bych taky nedala, prostě se odstěhuj a uvidíš, jak se situace vyvine. ☹

eldrag
17. dub 2015

seberte odvahu, děti, a jděte někam , kde vám bude bez tohodle sobce líp. Hodně sil, štěstí a lepší dny přeji. 😉

xinka
17. dub 2015

Asi bych neváhala a odstěhovala se co nejdřív, sice to nebude snadné, ale takhle se nechat ponižovat, to bych nesnesla. A myslím že to bude dobré i pro dceru, sice píšeš že má tatínka moc ráda, ale neutěšená atmosféra mezi vámi určitě dopadá i na ni a poslouchat hádky rodičů to taky nebude nic moc. Řídila bych se pořekadlem všechno zlé k něčemu dobré a úmrtí babičky bych brala jako znamení že se asi mají stát nějaké změny.

ptacena
autor
17. dub 2015

@mandala moc dekuji musim ještě prezit zitrejsi pohreb a pak zacit všechno resit ,ale urcite takhle dal zit nechci k vuli male tohoo udelam hodne,ale když nebudu stastna ja nebude ani ona..

kaatulka
17. dub 2015

To je ale de*il....pardon...Mas byt, uz bych tam byla, nebo co nejdriv by to slo, to je pro tebe obrovska vyhoda i pro pripad reseni pece o malou...odstehuj se a neohlizej zpatky...pokud se k dceri bude chovat normalne a pujde se s nim domluvit, tak neni co resit. Preji hodne sil...

ptacena
autor
17. dub 2015

@xinka jo prave to umrti te babiccky verim ze mi pomuze hlavne ten byt ...mam mlade rodice ty me taky urcite pomůžou jen nvm jak bude reagvat on furt říká jak cele me rodine udela peklo...

xinka
17. dub 2015

Udělá peklo? Co tím jako myslí ubožák, vyhrožovat umí každý. Zastrašování mu asi jde. Teda to mě načílilo a to ho ani neznám. 😠 Vyhazuje tě, no tak co čeká že uděláš????

ptacena
autor
17. dub 2015

@kaatulka moc dekuji do bytu bych sl hned,ale babiccku jsem nasla doma mrtvou tak je en byt pro me ted ne moc fajn musim to tam pouklizet dat o kupy,le bude to c nejdriv...

mandala
17. dub 2015

@ptacena Opravdu ubožák, nejdřív tě vyhazuje a pak zase vyhrožuje ? To už zavání násilím, holka, to ti nezávidím, rychle pryč od něj, hlavně, aby se opravdu nezačal mstít.

ptacena
autor
17. dub 2015

@xinka mysli si ze když on dom nosi peníze tak budou vsichni kolem skákat....

ptacena
autor
17. dub 2015

no to prave nvm co udela nekdy je fajn jindy hruza,le ja se nedavm....ale diky tomu umrti jsem zjistila ze to snim nemá cenu místo aby mi stoho pomohl tak mi jen klacky pod nohy haze...mam jen jedno zdravi a to uy pul roku marodim k vuli uniku mooci,samozdrejme je to vsehno od nervu...

kaatulka
17. dub 2015

@ptacena: hlavne se nenech zastrasit a posli ho tam kam kde slunce nesviti, at si rika co chce...ja bych mu oznamila, ze az bude po dedickem rizeni, tak se stehujes a uvedla bych duvody a navrhla reseni ohl. male a vic se s nim nebavila a zacala pomalu balit. Musi videt, ze to myslis vazne..

xinka
17. dub 2015

@ptacena Aha, takže má pocit že bez něj by to nešlo a hřeší na to a chová se jak hovado. No tak to bych ho vyvedla z omylu. Když máš možnost a pomocnou ruku od tvé rodiny tak to zvládneš i bez něj, neříkám že to bude snadný, ale budeš alespoň v klidu a nebudeš muset čekat s jakou se vrátí z hospody a kdy tě zase bude vyhazovat a ponižovat.

ptacena
autor
17. dub 2015

holky moc dekuji hoddne lidi mi rikalo at odejdu ,ale asi jsem to potrebovala slyset i on nekoho nestraneho...pockam po pohrbu a pujdu...byt je napsany na me...takze snad to bude ok...myslim si ze jsem mlada na to se takto trapit a ikdzy mame dceru která nas potřebuje oba tak ona odroste tatinek se bude nekde honit a ja budu doma bečet do polstaru ...

monunkaaa
17. dub 2015

@ptacena Ahojky,je dobre,ze jsi sebrala odvahu odejit. Kvuli obema sobe I male. Ty nemas duvod se nechat
Takhle ponizovat a pro berusku takovy prostredi neni vubec
dobry. Potrebuje stastnou a spokojenou maminku. Urcitr casem
najdete I hodnyho a lepsiho tatku. Drzim moc pesticky!!!

kaatulka
17. dub 2015

@ptacena: přesne tak....
Ty jsi ještě na rodičáku? Nebo už pracuješ? Víš co musíš si položit otázku, co děláš špatně...Taháš se s chlapama? Chlastáš po barech? Nestaráš se o dceru? Ne? Tak co proboha děláš tak strašného, aby sis tím zasloužila tohle chování?

xinka
17. dub 2015

To zní dost dobře, tak budu držet všechny palečky aby se zadařilo ač to bude boj a aby si byla ty i dcera už jen šťastná, v klidu a spokojená. 😉

ptacena
autor
17. dub 2015

holky moccc dekuji jsem rada ze jsem sem napsala🙂

ptacena
autor
17. dub 2015

@kaatulka a co delam spatne nvm asi to ze se tak stara ma nvarene vyzehene nerikam ze mam doma jako ze skatulky,ale mam doma malou tak to ani moc nejde,ale snazim se co to jde,a uz chodim do práce ale v listopadu jsem byla na operaci a marodim a minule uterz jsem byla na operaci znova a nesmim nic nosit ale to on nebere...však ja muzu chodit na operaci co pul roku...
a to on by strasne chtěl druhé miminko 😀

achjonetusim
17. dub 2015

Rychle pryč. S takovym chování přeci nemůžeš zůstat, co by si z toho tvoje dcera vzala? Že takhle vypadá láska? Držim palce k velkýmu životnímu kroku, tohle může dopadnout jen a jen líp!

xinka
17. dub 2015

Co? Tak to by se musel asi chovat jinak ne???? Miminko partnerske problémy neřeší.

ptacena
autor
17. dub 2015

on totiž ma louky a pole a moc práce kolem baraku tak potřebuje kluka 🙂 ani me nehne mit snim druhé to radeji zustanu u jednoho....

clariceannstarling
17. dub 2015

Buď ráda, že máš kam jít a že Ti má kdo pomoct, já musím být v podnájmu, mám úvěry, a jsem celkem v pr....
Vysoudíš vysoké alimenty, a především bojuj, ať nedostane malou do střídavky. I když se "strašně milujou". Věř mi, bude se Ti přes dítě mstít jak to půjde. Takže honem pryč a právníka.