Ahoj předem se omlouvám za anonymn jsem ve špatné situaci....
Přítel mě mlátil hodně před dítětem, zavazoval mě k radiátoru, házel do mě talíře, rozbil doma sklo od dveří, kolikrát jsem měla modřiny zlomenou ruku, nekolikrat jsem omdlela, a úplně za nic mě mlátil, hodně mi zakazoval treba jsem se zdržela v obchodě a už měl řeči že jsem se někde víte co... Trpěla jsem to tři roky... Nakonec jsem toho měla dost šla jsem k doktorovi a na policii....ale jeho rodina útočí proti mě, jeho sestry mě chtějí zbit, bojím se i vylézt ven,lituji toho že jsem to udělala, je to horší než předtím.. Ale nikdo nechápe co jsem prožívala každý haže vinu na mě že já byla špatná že já se kurvila, chtějí mi vzít i dceru, jsem psychicky zničená.... Nějaká rada?
dobry den, mam zkusenost, byt ne takto zavaznou.
rada? NEVZDAVEJTE TO!!! ono vas to totiz jinak zabije. to ze jeste nejste prazdna schranka ale prozivate to a NECHCETE TO, to znamena, ze ZNATE SVOJI CENU a MATE SILU ODEJIT
vite to, cemu date pozrnost, to bude silit. pokud investujete pozornost do toho co o vas vypravi nejaka s prominutim evidentne ne mentalne v poradku rodina...ten strach z nich posili. BYT VAMI, VESKEROU POZORNOST A ENERGII BYCH VLOZILA DO PLANOVANI VASEHO ODCHODU. nikomu o nem predem nerikejte ani jim nevyhrozujte. ale SEBE SAMA NA NEJ PRIPRAVUJTE A PROMYSLEJTE JEJ.
kontaktujte: https://www.facebook.com/nenechme. denne za ne dekuji. verte
Rada? Hod se do klidu. Prave kvuli dceri. A zitra hned rano zahdi normalne na policii. Tohle je normalne trestny cin. Obtezovani, napadani… Prece nebudes slaboch. Jaky priklad davas dceri?? Bojuj kvuli ni.Lidi si k tobe dovoli pouze to, co jim dovolis delat ti.
Začni tím že si uvědomíš....ŽE NEMÁŠ VŮBEC ZA NIC VINU ! ALE BUDEŠ JI MÍT, POKUD OD TOHO NEUCHRÁNÍŠ SVOU DCERU.....Bojuj, máš možnost změnit život sobě i dceři.. Bojuj i když se bojíš.
Nedávno mamka zjišťovala, jak pomoci jedné příbuzné. Určitě zkuste ten bílý kruh bezpečí, mohou Vás dostat do chráněného utajeného bydlení a pomoc řešit situaci.
Naopak, ty MUSIS!
Za sebe, za dite. Posbirej dukazy a mazej na policii, klidne opakovane, nez vas zabije obe...
To ze sis udelala dite s takovym picusem, je ted vedlejsi, obrat se na nejakou organizaci, co pomaha tyranym zenam a hlavne jednej.
Ty si obet, on je nasilnik, co za to musi pykat.Dite ti neseberou, pokud nejsi fetka, nebo totalni magor, tak neboj. Hlavne neco delej, dokud muzes, mas zodpovednost za to maly....
Naopak je moc dobře, že jsi to udělala a udala ho na policii, takhle se nikdo nemůže k nikomu chovat. Seber všechny síly. Kontaktuj bílý kruh bezpečí, tam ti poradí. Nenech se zastrašit. Teď to bude ještě drsné, ale jednou to bude dobré. Musíš odtamtud utéct už kvůli dceři, přece nechceš, aby v tom vyrůstala.
A co tvoje rodina?
Kopíruji sem tweet Lucie Hrdé - právnička, hodně řeší domácí násilí, sexuální násilí.
"Při zastupování poškozených DN a znásilnění mě nejvíc štve ten tlak rodin jejich vlastních i pachatelů, ať to vezmou zpátky, že si to vymyslely, že jim dají peníze a bude to dobrý, že už to neudělá, že bude klid.
Po 18 letech bych měla být zvyklá, ale vždycky znova se naštvu."
@levandule_k No mne prijde divny, ze rodina nijak nezasahla, na takhle tyranym cloveku to prece musi byt poznat 😔
Tohle bude nějaká hodně patologická rodina a i takové jsou. Kdoví jaké to měla autorka doma, asi také byla bita. Čtu si diskuzi na twitteru pod tím tweetem a některé zkušenosti jsou hodně drsné.
Kdyby si někdo chtěl něco přečíst. https://twitter.com/JulieMontek/status/15265408...
A co se odstěhovat do jiného města at neví kde bydlíš?Jenom nápad....
Zkušenost nemám, ale vždy se v podobných diskuzích objevuje odkaz na bílý kruh bezpečí https://www.bkb.cz/ kde ti poradí. Jsi určitě silná a udělala jsi dobře že jsi to začla řešit. To není vůbec snadný krok. Přeju hodně sil, ať jste brzy s dcerkou v bezpečí.