Dobry vecer,
poradi nekdo, na koho se v Č.B. obratit pokud chci vzit dceru a utect od pritele, ktery me bije? Uz to trva 2 roky co zjistil, ze jsem tehotna. Vetsinou me bije tak aby to nebylo videt, nebo mohl rict ze jsem upadla. Dnes mi, ale podle meho nalomil ruku, k doktorovi pujdu zitra, on totiz odjizdi na tyden do Prahy. Proto jsem se take rozhodla utect. Jen nemam kam a za co, z rodicaku zaplatim najem a pokud mi neco zustane, tak mi to vezme
Dokonce mi vzal i klice od bytu abych nemohla chodit ven.
Prosim poradi nekdo kdo byl v podobne situaci a dostal se z toho? Diky
Nechte se ošetřit od dr. ideálně ať Vás prohlédne celkově (možná budou vidět nějaká dřívější zranění) s tím zajít na policii a podat oznámení. Partner může dostat zákaz přiblížení. A obrátit se na bílý kruh bezpečí ti poradí co a jak dál. Přeji hodně sil🍀
@dydy43 Buď Bílý kruh bezpečí, jase už píše výše a nebo Linka důvěry, tam vám se vším poradí. Každopádně určo zajít hned k dr. ať máš papír na to, že máš poranění od něj a s tím hned zajít na PČR na podat trestní oznámení. Oni ho pak můžou ze společného bytu na několik dní vykázat a ty můžeš s dítětem za tu dobu vyřešit, kam půjdete (Azylový dům...). Na PČR tě taky určo odkáží na nějaký instituce, kde lidem ve stejné situaci dokážou pomoci.
Hlavne jdi k lekari a na policii at mas lekarskou zpravu a potvrzeni,ze to ma na svedomi on.Podej trestni oznameni a hlavne prosimte nebud blba a nestahuj ho i kdyby te na kolenou prosil!
Protoze kdyby doslo na soud tak bude mit skraloup a nikdo mi nikdy dite nesveri do pece.
Kdyz nekam odejde a sebral ti klice zamyka te?jestli ano,zavolala bych policii kdyz to udela,je to omezovani osobni svobody.
A neboj se,doktori poznaji jestli jsou modriny zavinene nekym jinym nebo jestli jsi spadla
@dydy43 Jo a nevim odkud pises jestli z pocitace nebo z mobilu ale byt tebou dam si sakra pozor aby na to neprisel,zpusobu jak sledovat neci aktivitu na netu je hodne,pokud se v tom nevyznas tak te treba sleduje aniz bys o tom mela tuseni
@dydy43 Můžeš se obrátit na policii, aby na 14 dní tvého partnera vykázali z bytu. Po dobu 14-ti dnů si tam nesmí ani pro jiné věci.
@barunka1997 a co pak?vrati se a dobije ji jako psa
@ter kam odejit bych resila predem,za dva tydny toho moc neporesi.
Jdi se nechat vyšetřit, ať máš něco v ruce, pak Bílý kruh bezpečí a rozjeď to a už nikdy, nikdy se k němu nevracej. Bude to jen horší, takový .... nechci to ani napsat, se nikdy nezmění. Držím Ti palce
Honem na policii a pořiď si pepřák na případnou sebeobranu (pokud rychle neseženeš tak na policii ti ho třeba půjčí) a měj ho pořád nenápadně u sebe, pokud by k něčemu došlo, zneškodníš ho ale zároveň mu nijak vážně neublížíš. Ale doufám že už ho nikdy neuvidíš. A ano pozor tito jedinci často sledují cizí počítač takže buď opatrná jednej rychle a neřeš peníze, jde ti o život, ostatní vyřešíš pak.
Obrat se na Bily kruh bezpeci, urcite ti poradi, co delat. Jsi statecna, ze jdes od nej, preju mnoho sil, at jsi brzo v bezpeci!! <3