Útěk od přítele, který mě bije. Kam se obrátit?

dydy43
26. srp 2018

Dobry vecer,
poradi nekdo, na koho se v Č.B. obratit pokud chci vzit dceru a utect od pritele, ktery me bije? Uz to trva 2 roky co zjistil, ze jsem tehotna. Vetsinou me bije tak aby to nebylo videt, nebo mohl rict ze jsem upadla. Dnes mi, ale podle meho nalomil ruku, k doktorovi pujdu zitra, on totiz odjizdi na tyden do Prahy. Proto jsem se take rozhodla utect. Jen nemam kam a za co, z rodicaku zaplatim najem a pokud mi neco zustane, tak mi to vezme
Dokonce mi vzal i klice od bytu abych nemohla chodit ven.
Prosim poradi nekdo kdo byl v podobne situaci a dostal se z toho? Diky

ai30
26. srp 2018

Obrat se na Bily kruh bezpeci, urcite ti poradi, co delat. Jsi statecna, ze jdes od nej, preju mnoho sil, at jsi brzo v bezpeci!! <3

linusha
26. srp 2018

Nechte se ošetřit od dr. ideálně ať Vás prohlédne celkově (možná budou vidět nějaká dřívější zranění) s tím zajít na policii a podat oznámení. Partner může dostat zákaz přiblížení. A obrátit se na bílý kruh bezpečí ti poradí co a jak dál. Přeji hodně sil🍀

ruzicka06
27. srp 2018

@dydy43 Buď Bílý kruh bezpečí, jase už píše výše a nebo Linka důvěry, tam vám se vším poradí. Každopádně určo zajít hned k dr. ať máš papír na to, že máš poranění od něj a s tím hned zajít na PČR na podat trestní oznámení. Oni ho pak můžou ze společného bytu na několik dní vykázat a ty můžeš s dítětem za tu dobu vyřešit, kam půjdete (Azylový dům...). Na PČR tě taky určo odkáží na nějaký instituce, kde lidem ve stejné situaci dokážou pomoci.

zelenaesmolda
27. srp 2018

Hlavne jdi k lekari a na policii at mas lekarskou zpravu a potvrzeni,ze to ma na svedomi on.Podej trestni oznameni a hlavne prosimte nebud blba a nestahuj ho i kdyby te na kolenou prosil!
Protoze kdyby doslo na soud tak bude mit skraloup a nikdo mi nikdy dite nesveri do pece.
Kdyz nekam odejde a sebral ti klice zamyka te?jestli ano,zavolala bych policii kdyz to udela,je to omezovani osobni svobody.
A neboj se,doktori poznaji jestli jsou modriny zavinene nekym jinym nebo jestli jsi spadla

zelenaesmolda
27. srp 2018

@dydy43 Jo a nevim odkud pises jestli z pocitace nebo z mobilu ale byt tebou dam si sakra pozor aby na to neprisel,zpusobu jak sledovat neci aktivitu na netu je hodne,pokud se v tom nevyznas tak te treba sleduje aniz bys o tom mela tuseni

barunka1997
28. srp 2018

@dydy43 Můžeš se obrátit na policii, aby na 14 dní tvého partnera vykázali z bytu. Po dobu 14-ti dnů si tam nesmí ani pro jiné věci.

zelenaesmolda
29. srp 2018

@barunka1997 a co pak?vrati se a dobije ji jako psa

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelenaesmolda
3. zář 2018

@ter kam odejit bych resila predem,za dva tydny toho moc neporesi.

babanci
3. zář 2018

Jdi se nechat vyšetřit, ať máš něco v ruce, pak Bílý kruh bezpečí a rozjeď to a už nikdy, nikdy se k němu nevracej. Bude to jen horší, takový .... nechci to ani napsat, se nikdy nezmění. Držím Ti palce

felinegrace
3. zář 2018

Honem na policii a pořiď si pepřák na případnou sebeobranu (pokud rychle neseženeš tak na policii ti ho třeba půjčí) a měj ho pořád nenápadně u sebe, pokud by k něčemu došlo, zneškodníš ho ale zároveň mu nijak vážně neublížíš. Ale doufám že už ho nikdy neuvidíš. A ano pozor tito jedinci často sledují cizí počítač takže buď opatrná jednej rychle a neřeš peníze, jde ti o život, ostatní vyřešíš pak.