Uspokojování přes net, je to nevěra?

7facebook7
10. srp 2014

HOLKY POMOC!
Nevím co dělat!.. Je to nevěra..? Já to teda tak beru ... Jak je to u Vás doma? Vážně mě štve.. Nevím co si myslet..
Hele jo odpoledne jsem na tel a nevnímam co dělá na NTB najednou se celej zvedne a zase si lehne ( jen taková rychlovka prostě) ŘÍkam si tyvole co dela co mu je a tak se kouknu a vidim omegale.tv
A tam PŘIPOJENÁ NĚJÁKÁ BLONCKA NA WEBCE, on mě ukazoval prostě nějáký děv*e tak jsem se nas*ala...
To ze tam chodil při tom, když jsem mu ho kouřila a čuměl u toho na pečko jsem postupem času zkousla (a brala jako zpestření nás obou, teda spíš jeho.. ale vadilo mi to,no chtěla jsem pro něho udělat všechno abych byla ta nejlepší.. a asi jsem udělala chybu..) ale to že si chatuje a já za nim prej ji psal že má manželku měla sem se podívat ale já se nekoukla ta ku*va by me viděla..
Jo sice mě ukazoval ale to mohl napsat třeba " s tou si to rozdám až začnes si třeba ....... ...... "
A co si psali, to už se nekouknu... Tam se historie zprav neukládá..
To je jedno tak nějak jsem mu prominula ( moje chyba, s tím, že se chtěl na mě třeba navnadit, s tím, že jsem byla hned za ním, s tím že by to nikdy sám neudělal, moc dobře viděl jak mě to dostalo když jsem se načíhla a jak se omlouval..) ale nezapomněla furt sem nad tím myslela ze co třeba když nejsem doma? Pak jsem se byla sprchovat premejslim zase ta divná nálada, to váhaní.. podvadí mě? :( na tom omegale taky neni problem se domlouvat na srazu a proto mu nevadej zadny holky ze nema na fb ( dřív si je všechny smazal, kvůli mě dělal hrdinu) tady si užije a ještě já si nic nepočtu co s toho ze to ta moje krá*a uvidí historii co.. Taky sem si říkala kdyby si psal s nějákou mezitím co se koupu..
Vylezla jsem ze sprchy, a přišel mu akorát kamarád tak jsem se jak špion prostě mi to nedalo koukla do historie a tam? ve 23:11 omegale...
Kdyžjsem byla ve sprše... Ja nevím co dělat... Je par variant jakože nic nebo mu to nandat, že všechno vím.. Ale rozhádáme se a já teď s ním těhotná...
Jaky by to bylo jemu kdybch se uspokojovala s někým na internetu...
Co dělám špatně? Však mu dávám análek ( a to jsem nechtěla, překecal mě prostě, tak jo že to zkusíme..), orál, cokoliv ve všech polohách tak co mu nestačí?... To už ho nepřitahuju? nebo to neumím tak jak si myslím? Nebo je prostě uchylnej a potřebuje se uspokojovat i jinak? Ale nikdy by se nesešel jen nezávazně?, kdo ví .. Tak proč když nejsme spolu, ještě spolu nejsme nastálo, pomalu se k němu stěhuju, tak proč nenapíše mě a píše radši támhle cizejm holkám, nebo ať si pustí třeba pěčko, však to je jen folm pro dospěli není důvod žárlit 😀 ale tohle chat s holkou je na mě moc.. Co by jste dělai potřebuju poradit :( Moc mě bolí u srdíčka, nechci se s ním rozejiít jen kvůli tomu a ještě s ním čekám mimi :( Bojím se co bude dál.. (omlouvám se za pravopisně chyby píšu to celé rozklepaná na tel, omlouvám se za nadávky aspoň jsem si ulevila, moc děkuju a budu vděčná za jaké koliv rady..) Hezký večer..

lv
11. srp 2014

Ahoj..vy spolu ještě nebydlite - to teprve pořádně člověka poznas, jaký je, když je nepohody, stres z prace, problém, i jak si uzijete společně blízkosti, děláte si radost, hezké všední dny..a už čekatel miminko?
Myslím, ze to co pises je problém, co bude dělat az budeš mít spoustu lítání okolo miminka, nebo třeba komplikované těhotenství.. A sex nebude, nebo ne vše podle jeho přání..
Zkus to sním v klidu probrat, ze ti to vadí, mrzí te to..

7facebook7
autor
11. srp 2014

Jojo, probrat a mluvit na rovinu bude asi ta nejlepší varianta mockrát děkuju za radu @lv 🙂
( včera už jsme si psali- jsem u rodicu on je z jineho mesta a pracuje, u neho doma bych se unudila, tak za sebou zatim jezdime, kdyz ma volno, vetsinou spis jase tam pomalu stehuju, uklizim a pripravuju..no a včera jsem naznačila, že něco vím, a prej to tak není, že to byla jen sranda a říkám když jsem byla ve sprše tak to byla taky sranda?.. prej nuda.. říkám a to si se radši nudil s cizí holkou?.. proč si nepřišel zamnou? já čekla, koupelnu jsem měla přivřenou.. taky jsem mu napsala, že jaký by to bylo jemu kdybych dělala já tohle a on se sprchoval a ja jen tak z nudy si tamhle proste dopisovala a buh vi co jeste? prej promin, že už to nikdy neudela, tak jsem rikala proč to děláš? (nevěřím totiž že sranda a nuda,) co dělám špatně? prej nic, prej sem nejlepsi a uz to nikdy neudela, ze chce byt jen semnou a ten nejlepsi tata.. a ze to delal jen kdyz jsem tam byla ja jinak ne.. no nevim uvidime..

lv
11. srp 2014

@7facebook7 nuda, na tu se dá svést vše..asi ti nic pěkného neoznámím, ale když to dělá teď, když jste si ještě nezevšedněli, neomrzeli jste se, tak jak to bude dál..no přeji ti, ať je to jen nevyzrálost a vedle tebe pozná, co je to kvalitní a fungující vztah a takové kraviny jako psát si s cizí placenou šlapkou ho přejdou.. 😉

7facebook7
autor
11. srp 2014

@lv mockrát Ti děkuju za rady, seš hodná, moc si mi pomohla potřebovala jsem radu od někoho kdo to uvidí jinak než já s růžovýma brýlema 🙂

duzame
12. srp 2014

Co kdybys začala trošku dělat fóry, aby měl pocit, že o tebe musí bojovat....Chlapi rádi dobývají, když už mají ženskou jistou, tak je to moc nebaví... 😉

tarra27
12. srp 2014

je to hajzl, pokud tohle dělá, nohy na ramena a honem pryč.

evcann
14. srp 2014

okamžotě odejít na tom není co probírat a řešit, evidentne musí vědět, že tě to štve a stejně to dělá, já bych na tohle neměla

texetka
14. srp 2014

Být tebou, tak by mi vadilo ne to, že se kouká a píše si s jinou ženou ( občas je fajn mít nějaké fantazie a spestření . V dlouholetém vztahu někdy prostě nuda je a tohle je bezpečný způsob jak si to trochu osvěžit 🙂 ), ale že je mu evidentně jedno co cítíš, co ti vadí . Působí to na mě, že tvůj přítel je dost sobec. Být na tvém místě, tak si sesumíruji kam až jsem ochotna zajít pokud tohle bude dál dělat ikdyž ví, že ti to vadí - zda jsem schopna ho opustit, být s dítětem sama. Zda jsi schopna mu nějakou obdobnou zábavu tolerovat atd atd a pak si o tom s ním v klidu promluvit. A uvidíš jeho reakci. Taky záleží na tom jak se k tobě chová celkově - pomáhá ti, je na tebe hodný, respektuje tě ( ikdyž myslím, že moc ne, dle toho co píšeš) ...