Zdravím Vás a přeji Vám hezký večer,
Abych zkrátila příběh mého dotazu jsem s přítelem 10 let. Poznali jsme se když byl ženatý avšak už pár měsíců nežil s manželkou ve společné domácnosti. (chci předejít osocovani že odešel od rodiny kvůli mě to fakt ne!) mají spolu tři děti. Už jsou starší za chvíli už plnoleti...
Můj přítel je pivar. Párkrát do tydne si zajde na pivo. V hospodě poznal kolegu (mého kamaráda, kterého znám od dětství jelikož žijeme v me rodné vesnici) on je o 14 let mladší a s ním začal vysedavat po nocích a pít. Od minulého roku co ho poznal to jde s chlapem dole z kopce. Začal se stýkat s kolegovymi vrstevníky, což jsou o hodně mladší lidé a mezi nimi i mladé holky. S každou si na messengeru píše i když jen o tom kde bude akce nebo ta. Už to mi začíná vadit. Teď jeho kolega poznal pritelovu bývalou ženu a začali spolu randit.. Řekla jsem hned na začátku aby se s tím kolegou přestal bavit a stýkat, že mi to není příjemné. Včera můj přítel oslavoval narozeniny beze mě a jen s kolegou s jeho novou milou což je bývalá manželka mého přítele a s těma mladýma holkama z party. Mě už včera ruply nervy a dneska ráno jsem vztah ukončila. Chtěla bych aby se odstěhoval ale on nechce. Jen se vymlouva, že se nic neděje a nic to není. Ale on by to mě netoleroval, když jsem mu řekla že to udělám taky a půjdu se bavit bez něj. Co by jste dělaly na mém místě? Já už toho mám fakt dost.
Zbalit a vystěhovat ....nemůže Ti někdo přijít pomoct?Rodina nebo nejakej kámoš....ať ví,že to myslíš vážně.
Vyhodit
Nikdo se mezi nás nechce plést. Bydlíme s mými rodiči. Moje máma je nemocná můj táta je nemocný starám se o ně o dům o zahradu o dalšího psa co si chlap pořídil a nevšímá si ho o naše dvě děti a ještě podnikam. Nikdy mi s ničím nepomohl. Jen dal pár tisíc do opravy domu ve kterém chtěl zůstat on já chtěla odsud odejít. Když mu nadhazuji rozchod (což je teď poslendi dobou pořád) začne že mu dlužím půl milionu a nehne se dokud je nedostane zpět.
@valkyra222 mlzi, na nic nema doklady a bydleni neni jeho.
@valkyra222 Sama jsi řekla, že toho máš už dost. V tom případě asi není moc co řešit. Pokud s ním nejsi spokojená, najdi si někoho, s kým spokojená budeš. Musí si srovnat priority - přeci nebudeš soutěžit o jeho přízeň s tvým kamarádem. Na tom vztahy založené nejsou. A ty šťastné už vůbec ne.
@valkyra222 měl by kufry před domem, jednoduché... Je zapsaný na katastru? Má tam trvalé bydliště?
@valkyra222 půl milionu z 10 let by do nájmu a věcí kolem dal taky, vyhodit, a ať se zkouší soudit. Předpokládám, že dům bude jednou vašich dětí, fakt nechápu o co takovým lidem (nejen chlapům) jde
@valkyra222 nezlobte se ale me prekvapuje ze na tak jednoduchou otazku hledate odpoved.Co myslite ze vas ceka s takovym chlapem v budoucnu??A co az prijdou deti???Od takoveho hned pryc to co nejdrive nikdy na Vas nebude brat ohled kdyz ho nebere ted a chova se takto....,
@valkyra222 Takovýho vykopnout.