Holky, dělala jste některá testy otcovství? Jak ten papír vypadá? Ex mi donesl jakýsi cás papíru, no moc tomu věřit nechci.
Jde to udelat uz online takze je to.mozne ze to.je car papiru..my to resili pres soud tam uz jsme.dostali komplet papiry..
Holky a můžu se zeptat kolik takové testy stojí? A to jako si otec dá jen tyčinku do pusy a ona to pak odnese na kliniku na testy? Vždyť to může po cestě vyměnit za DNA kohokoli jiného, tomu bych tedy nevěřila. Já jsem myslela že se musí někam dojít na testy.😲
Samozrejme pokud mu da tycinku do pusy a odneseji na kliniku,tak to jsou testy pouze orientacni pro tu danou osobu,neni to dukaz,kzery by obstal napr. u soudu. Pokud spor jde k soudu,tak ten si narizuje svoje testy.Za ty soudni jsme tenkrat platili kolem 15 000,- a to uz se musi opravdu kazdy osobne dostavit na kliniku,kontola dle OP,fotografie atd... Ty orientacni stoji tusim kolem 5000,-
Manzelovi byvala,taky donesla jen car papiru a tycinku do pusy,pry se to da sehnat i na natu. A vysledek byl stejny,jako pak na geneticke klinice.