Dobrý den, partner se mnou od začátku vztahu mluvil hodně často o bývalých, i o tom co která dělala v posteli atd., vše se každou chvíli stočilo k nějaké bývalé. I třeba při koukání na film komentoval už od začátku jak se mu kdo líbí stylem, že prý mu rupnou trenky..to chápu, že jako sranda, ale takový úvod vztahu mi přijde zvláštní, bolelo mě, že už tehdy jsem se necítila jako ta pro něj jediná. Umím také pochválit, ale bylo toho fakt na mě už moc. Vím, co se mu líbí, nejsem žárlivá ani hysterka, ale díky tomu už řeším i hlouposti a stále mě to bolí, i když s tím už přestal po promluvě, ale ne napoprvé teda, takže to trvalo poměrně dlouho. Nemůžu to dostat z hlavy a pořád mě to mrzí, začínají mi vadit už i blbosti, vadilo by vám to taky a dá se to nějak vybít z hlavy nebo ne ? Jinak je vše v pořádku, jen tohle fakt mě že začátku zasáhlo a neumím to vypustit..
@nestastna1238 A proč s ním jsi? Nerýpu, ptám se. Mě tohle chování přijde jako že je to buď nevyzrálý tele nebo neuvěřitelný buran. Tele může dozrát ve fajn chlapa (pokud s tímhle chováním přestal, tak šance tady je), burana budeš "převychovávat" těžko. 🤷♀️ A taky je rozdíl, jestli jste spolu pár měsíců nebo pár let... Pokud jste si vyjasnili, že ti trapné komentáře vadí a on s tím přestal, tak se přes to přenes a už to neřeš. Pokud to nezvládneš, tak chlapce pošli o dům dál...
@nestastna1238 Vadilo, mluvím z vlastní zkušenosti. Zůstávala jsem v tom vztahu zbytečně dlouho, i když mi to ubližovalo. Nechala jsem si vnutit pocit, že je to můj problém, že ho musím brát takového, jaký je, a že si to musím vyřešit, Ale bylo bylo to tam pořád. Jako bolavý zub v puse, na ostatní sice kousat šlo, ale stejně jsem se pořád bála, na co narazíme... Myslím, že kvůli tomuhle jsem se nemohla ani pořádně zamilovat, na začátku vztahu, kdy jsme se měli zaobírat jeden druhým, tam bylo toto. I když zpětně s odstupem vím, že mě miloval a byly to jen blbé kecy, tak to tím prostě zvoral a to "něco" bylo pryč. Být znova v té situaci, odešla bych.
@nestastna1238 dnes se dozvíme všechny negativa tvého pritele? ...viz téma "divný vztah s bývalou" Každopádně ten chlap úplně výhra nebude, to víš sama...
Mám to za sebou, bylo mi v té době 20, nebyla jsem úplně zkušená a musím říct, že mi to dost podkopalo sebevědomí. Vydržela jsem v tom vztahu něco přes rok a odešla jsem, až když jsem poznala současného partnera, do té doby jsem to pořád omlouvala, ale zpětně vzato to normální nebylo.🙄
Buď je to hloupý buran, co na vás (úplně mimo) snaží udělat dojem nebo machr, co si na vás honí sebevědomí. Ani jedno mi nepřijde pro vztah dobře. Je fajn, že šel do sebe a omezil to. Jenže co s chlapem, co nemá dost přirozene inteligence a empatie, aby chápal sám od sebe, že to není vhodné?
@nestastna1238 Tak tobě vadí tohle (nedivím se), vadí ti jeho chování k ex...nejsi jen troll? Nebo pak teda nechápu proč s ním jsi když ti vše vadí...
@nestastna1238 Promiň, ale s takovým chlapem bych být asi nemohla... Je to sice blbost, ale mě by to také vadilo a měla bych to v hlavě asi dlouho.