Těhotná studentka. Přemýšlím, jestli opustit přítele

ano985
7. pro 2015

Ahoj, jsem studentka v prvním ročníku na vysoké škole a jsem těhotná (21 tt). Otěhotněla jsem plánovaně o prázdninách v zahraničí, kde měl přítel práci. Pak mě ovšem přijali na vysokou školu a já se vrátila do čr, přítel se vrátil o dva měsíce pozdeji s tím, že mu v práci odmítli dát poslední výplatu , takže absolutně bez peněz. Už je dva měsíce v čechách a práci pořád nemá, jen se válí doma. Před pár dny jsem ho ráno šla budit, protože nemůžu sama spát a začínám, mít vážně velké starosti, jak to všechno zvládneme. Sama lítám mezi brigádou a školou a on nic neděla. Nechtěl vstávat a odstrčil mě, já upadla a on mě pak uhodil, tlačil mě k zemi a křičel na mě, že jsem píča, dokonce mě kousnul! Teď jsem celá modřinovatá, ale miminko je v pořádku. Nejhorší na tom je, že to nebylo poprvé, už se to stalo několikrát asi před rokem, pak na měsíc zmizel za jinou, to jsem byla poprvé těhotná (neplánovaně), ale šla jsem na potrat, když se vrátil, prosil ať mu odpustím a já to udělala. Rok byl uplně suprovej a přišel s tím že ho trápí jak to dopadlo a že chce dítě a teď se to opakuje. Navíc jsem zjistila, že se viděl s tou, co mě s ní podvedl, i když prý jen náhodou. Jsem uplně v koncích, protože ho vážně miluju a i když tady popisuju jen to špatný, tak dokáže být i pozornej, dělá mi snídaně do postele, každý večer mi krémuje bříško, ale prostě to peníze nevydělá a nespraví to, to jak se chová. Přemýšlím, jestli ho nemám opustit. Ale nemůžu čekat pomoc ze strany rodičů a nevím jak bych to zvládla sama.
Děkuju za rady

elen222
7. pro 2015

Rychle od něj pryč!!! Co nějaký azylový dům?

chupavogel
7. pro 2015

To, ze ti maze brisko a dela snidane do postele podle me nestaci. Bije te, podvadi te a ty tehotna bezmocna si myslis, ze to bez nej nezvladnes ? Podle me to nezvladnes s nim. Vim, ze to je hrozne tezka situace ale musis sama rozhodnout jestli s nim a psychicky a fyzicky znicena nebo bez nej ... Verim, ze nejsi hloupa a zvladla by si to. Hodne stesti preju.

eliska8228
7. pro 2015

Mojí kamarádku, mlátil její přítel a nakonec skončila v nemocnici, až to jí probralo z její lásky, obličej celý modrý, o těle ani nemluvě a největší modřinu na paži měla přes 15 cm. Stále jen sliboval a válel se doma a ona měla 2 práce a snažila se utáhnout jeho půjčky. Radím proto taky uteč co nejdřiv.

amazonka.k
7. pro 2015

Přemýšlíte jestli ho máte opustit? Nad tím přeci není potřeba přemýšlet. Chcete snad nechat zabít sebe nebo své dítě ? Když se takhle chová nyní,jak to bude vypadat za pár let? Okamžitě bych začala jednat a sehnala si azylový dům jak píše elen222 a už se nikdy za žádnou cenu nenechte přemluvit, je-li Vám život drahý.

brunetka11
7. pro 2015

Když už kašleš na své potřeby, mysli na to malé. Chceš ho v tomhle vychovávat? Snídani do postele ti přinese i pikolík, akorát, že podobný servis tě nebude stát tolik, jako tenhle agresivní vyžírka...

lenjii
7. pro 2015

Pokud tohle už jednou dělal,.. podvody a bití, bude to dělat zas a znovu. Odejdi od něj rychle, než to pro tebe dopadne moc špatně. Nohy na ramena a pryč. Hlavně mu nic předem neříkat, nebo vás bude držet doma a opět dojde na bití. Držím palce. Musíte od něj odejít!!!!

petrusew
7. pro 2015

Promiň, ale nevíš jestli to utáhneš sama? Vždyť už teď jsi na vše sama. Staráš se o sebe, o malou a ještě o agresivního vyžírku, který tě bije? Uteč a hned. Jestli je byt tvůj, vyhodila bych ho a to bez okolků.

anetka1701
7. pro 2015

Tohle fakt nechápu... Co to je za chlapa, že se nechá živit těhotnou ženskou a sám si válí šunky doma?? To opravdu chceš, aby tvoje dítě vyrůstalo v takovém modelu rodiny? Upachtěná matka v práci a agresivní otec doma?? Když vztáhnul ruku na tebe, tak by nešel pro ránu daleko ani u toho dítěte... Ríkáš, že nevíš jak to zvládneš - na to ti odpovím jednoduše... Rozhodně to zvládneš líp doma sama, než s chlapem, kterého budeš muset stejně jako to dítě živit...

nutricnihodnota
7. pro 2015

Vykopnout kokota, vzpamatovat se a začít konečně používat tu bambuli, co ti sedí na krku!

kulatakosticka
7. pro 2015

Zajdi si na sociálku, zavolej na bílý kruh, prostě cokoliv, ale nebuď s ním. Co udělá, až ho probudí celou noc plačící miminko? Taky ho kousne? A možná ho snad raději ani neuváděj jako otce. Sice nemám ráda vynechávání mužů z role otce, ale ve tvém případě bych se bála o život svůj i maličkého.

janickaslunicko
7. pro 2015

Asi má nějaký psychický problém s tím těhotenstvím, to ale není omluva ani Tvoje věc. Jeho reakce vypovídá o nezralosti a nezodpovědnosti, praštil Tě, několikrát, ani nebyl opilý, prostě vystartoval. Je mu jedno, že čekáš jeho dítě. On Ti s ničím nepomůže a nepomáhá. Ty hezké věci, které popisuješ, jsou nic ve srovnání s tím, co Ti dělá špatného. Na všechno jsi sama už teď a navíc na Tobě jako závaží leží ten vztah s ním. Až se od toho osvobodíš, uvidíš sama, že Ti bude lépe. Neber to jako definitivu, pokud nechceš. Uvědom si, že potřebuješ teď klid pro sebe a své dítě. Až to bude za Tebou, uvidíš, co dál s ním. Odejdi a pokud opravdu nemáš kam - přátele, rodina - pomůže Ti nějaká neziskovka, azylový dům... Neříkej mu, kde jsi. Pak můžeš přemýšlet, co dál. Buď silná i za to malé.

clear301
21. pro 2015

A s takovýmhle sis plánovaně pořídila miminko? To vážně nechápu!!! Každopádně, teď už s tím nic neuděláš a maličké za to nemůže. Každopádně rychle od něj pryč, chlap co se takto hnusně chová k těhotné přítelkyni to je hrůza....

evulina77
21. pro 2015

já nechápu proč jsi tak spěchala na dítě, nic nemáš, vdaná nejsi a tvůj přítel je debil, který mlátí ženský. No co stalo se, ale co teď. Pokud nemáš podporu rodiny bude to zlý a těžký, ale né neřešitelný. Zkusila bych se spojit s rodinou a požádat je o pomoc. Přítele musíš opustit, ale měl by platit na dítě i na tebe. Takže by se měl začít hýbat a hledat práci. Ale odejdi od něho, dokud je čas. Zkus si najít možnost bydlení -azylový dům, nějakou charitu apod. Ale snad to dopadne a najdeš pomc a zázemí v rodině...

myskaol
21. pro 2015

Pryč od debila, pokud to miminko chceš, vždycky se to nějak udělá... mateřská/rodičák, socka... nakonec tady budeš mít víc peněz něž některý z rodin... 😉

reinne
21. pro 2015

Chlap, který sáhne na ženu je ubožák. Pokud uhodí jednou, uhodí pravděpodobně znovu. Dítě tento model odkouká a bude jej poažovat za normu. Chcete opravdu tohle? Chcete se nechat ponižovat? S mateřskou a rodičovskou se porblém pravděpodobně prohloubí.
Chlap, který není schopen a ochoten se postarat o rodinu a nechá pracovat těhotnou ženu, zatím co se sám s prominutím válí doma asi nebuded ten pravý příklad pro díte a pro budoucí živoot.

floresta
21. pro 2015

Nohy na ramena a pryc od nej! To je sociopat! Chces, aby jednou toto delal tvemu diteti? Jestli je to prvni, tak je to tezke, ale bude to jen horsi, pryc, pryc, pryc od nej. Jsi mlada, mas urcite i mlade rodice, co treba i chodi do prace ale po praci mohou pomoci s ditetem, kamaradka na materske i dodelala vejsku, vubec si neverila, ale nasla v sobe nekde tu energii a dala to. A byla na dite sama, mlada, babicka obcas pohlidala. Jde to, ale hlavne neplytvat energii na nekoho, kdo si to ale absolutne nezaslouzi!!! Prosim, prosim vyhod ho, utec od nej co nejdal, nebav se s nim a az se to narodi, tak muzes pozadat o alimenty, abyste lepe vysly/i. Drzim moc palce, uplne me mrazi. Vim, ze je to tezke, ale fakt utec!!! Co kdyz priste neco udela diteti??? Prosim utec..

viivienn
25. pro 2015

odejdi a hned

sarivojvodova
25. pro 2015

Nechápu co tam ještě děláš a na co se nás ptáš, studuješ vysokou, tak jsi asi chytrá dost na to, aby ti to došlo samotný..

ivankasedlackova
25. pro 2015

Okamžitě pryč už jen zvladnes sama zvládají to jiný chlap co uhodí ženu je ubozak ne otec ani partner pro život prachy nemá tak proč bys to sama nedala

medvidek76
8. led 2016

Dej od něj ruce pryč... bude to dělat pořád a Ty pak budeš zklamaná. On se ten pravý najde až bude čas a bude Vám fajn. Když je takový, dej to i k právníkovi, i když nejste svoji, musí Ti přispívat po dobu 2 let a výživné na malé... mne musel ex..přítel přispívat ještě než se malá narodila a nechala jsem si zaplatit i těhotenské oblečení. Taky neměl peníze ale jakmile to šlo přes právníka a pak soudně, peníze na světě byly a pomohly. Hodně štěstí !! 🙂

martule2005
11. led 2016

Holka prchej!!!! Vím, že je těžké, být na dítě sama, ale dáš to!!! Bije tebe, bude ubližovat i malému a ještě abys ho živila, když se k ničemu nemá?!!! Jsi mladá, lásku najdeš a budeš mít malé, které tě vybudí k maximálním výkonům. Ve škole si dáš kombinované studium, spolužačky ti třeba pomůžou s hlídáním. Brigádu k rodičáku si taky nějakou najdeš, třeba budeš nějaké mamince hlídat dítko, možnosti jsou, ale jdi od něj pryč!!!

lalacek
11. led 2016

Ahoj, jestli chceš, napiš mi do zpráv, popovídáme si o tom. Zažila jsem naprosto to samé, biolog.otec prvního dítěte na mě šel i s nožem, k těhotenství mě donutil - zmlátil mě a sebral prášky. Každopádně poradím v jedné větě: ZDRHNI A ZACHRAŇ TO MALÉ!!! Sama to zvládneš - a propos, určitě úplně sama nebudeš, rozumní lidé pochopí a podrží!

monikagurthova
11. led 2016

Honem od něj pryč! Jestli se takhle dokáže chovat k tobě, zvlášť teď když jsi těhu, bála bych se, kdy by vztáhl ruku na dítě. A jak to zvládneš? Vždycky se to dá nějak zvládnout, levnější bydlení, azylový dům, příspěvky od sociálky atd atd. Ale s takovýmhle člověkem bych nebyla ani za zlaté prase. "Vzor" pro dítě jak vyšitý....!