Nevím jak moc jsem to přehnala, ale dnes jsem poprvé v životě řvala na tchýni. Jsem s manželem 14let a jeho rodiče bydlí s námi v domě. Já se nesnesu s jeho sestrou která má 5 děti střídá tatínky jak na běžícím pásu. Ta dnes přišla na návštěvu zase s "novým kamarádem" kterého vůbec neznám. Když odjela tak jsem šla za tchýní a ta mi jen tak mezi řečí řekla že náš život a naše soukromí probírala snima. Tak jsem ji seřvala co si to dovoluje cizímu člověku říkat že jsem asi divná že nemůžem mít děti a co vůbec děláme že žádné ještě nemáme. Myslíte si že jsem to přehnala nebo jsem byla v právu?
Vůbec si to nepřehnala, podle mě by se tak zachoval každý... Od tchýně to nebylo hezké... Bohužel ti rozumím... Má tchýně je podobná 😒
To já mám tchyni úplně jak z filmu 🙏😀Rozumím ti
@alenacadkova Naštvalo by mě to celkove, kdyby mě s kýmkoliv rozebírala a zvlášť takové citlivé téma jako, že ještě nemáte děti.
No, jedna věc je, že by mě fakt s*alo, že rozebírá můj život s cizími. Druhá věc je, že to, co tchyně rozebírá s jinejma, je jen její věc a ty nemáš právo jí říkat, s kým o čem má mluvit. Ona ti taky nekecá do toho, s kým koho drbeš.
Takže k dotazu, ano, dle mého si to přehnala, už jen proto, že tam žijete spolu. To, že ta reakce byla pochopitelná, protože že strany tchyně je to hnusné, je taky fakt, ale dle mého to bylo z tvé strany moc.
Ano, tohle moje tchyne dela taky a vzdycky si k tomu prida nejakou konspiracni teorii. Veci ktery se nestaly a nikdo je nerekl. Vsichni to o ni vime a I jeji synove ji umeji usadit.
Ja bych osobne treba na ni nekricela. Takhle konflikty neresim. Pokud ovsem ma k tobe nejaky respekt, tak by Tohle nikdy nevypustila
Manželovi se to také nelíbilo a šel si to s rodiči vyříkat, tam jsme se dozvěděli že jsme už dost starý, a na co si to jako hrajeme a na co furt čekáme a jestli můžeme nebo nemůžeme mít děti je jen naše soukromí. Dům ve kterém žijeme je psaný na mě a manžela, jeho rodiče neměli kam jít, protože je vyhazovali z pronájmu, tak jsme si je vzali k sobě. Myslela jsem si že uděláme dobrou věc, ale koukám že to byla životní chyba :(
@alenacadkova podle mě si to přehnala,ty taky nemáš právo rozebírat na internetu jaká je tchýně
@alenacadkova V tom případě bych opatrně naznačila že je potřeba aby si našli vlastní bydlení že vám to takhle nejspíš nevyhovuje. 🤷🏻♀️ Jako já mám vztah s tchyní jakš takš dobrý ale nedokážu si představit mít ji a tchána pod jednou střechou s námi.
Neprehnala jsi to, doporucuji sehnat rodicum ubytovnu nebo jine bydleni v dostatecne dali.
Vzhledem k tomu, ze jde o pro tebe velmi citovou a emotivni vec, kvuli ktere se ted nejspis hodne trapis ( a mas na to plne pravo), tak si myslim, ze jsi reagovala naprosto normalne (takhle by v teto situaci reagovalo 90% lidi). Takove veci se nedelaji a tchyne by se ti mela omluvit. Doporucuji v budoucnu vyresit i bydleni s nimi. Lepsi uz to nikdy nebude.
@alenacadkova Spolubydleni s tchanovcema je v většině případů cesta do pekel. Podle mě jsi nereagovala přehnaně. Navrhuju se příště s úsměvem otázat tchýně, jestli by byla radši, kdyby její syn měl stejně jako její dcera pět dětí a každý týden spal s někým jiným 😁 Rozebírat váš osobní život by se třetí stranou fakt nemusela, přijde mi to za hranou. To není jako tlachání o počasí, ale soukromé věci, do kterých nikomu dalšímu nic není. Jestli má tchýně hemoroidy nebo nějakou jinou parádičku, měla bys to v místním krámě nenápadně rozhlásit, to je přece taky v pořádku 🙂
@alenacadkova no, ať se to člověku líbí nebo ne, tak povídat si může o čem chce s kým chce, i když se to třeba fakt nehodí nebo je to neslušné. Jako solidní úlet ve vaší situaci mi připadá spíš to, že ti to pak nahlásí. Začít řvát není zrovna důstojná reakce, ale pochopit se to dá. V každém případě si ale nemyslím, že je vaší povinností řešit dvěma dospělým svepravnym lidem dlouhodobě bydlení, pokud soužití neklape. Pomoc v nějaké nepříjemné situaci ok, ale teď bych je už poslala jinam. To je praštěný, nastěhovat si do vlastního domu někoho, kdo škodí a bere energii. Nemusíš to dělat, pánem situace jsi tady ty. Vzpomeň si na to, až tě tchýně zase nasere ;)
To, ze rozebira neci zivot beru jako normalni vec. To proste my vsichni delame. Ty ted taky rozebiras ji s nami. Druha vec je, pokud ti to pak sama rekla, a uz vubec to, ze si dovoluje mit takove nevkusne pripominky k vasemu osobnimu zivotu, a to jeste kdyz je nechavate u sebe bydlet. To bych resila jako prvni vec. My mame tchanovce zlate, ale casto jsem rada, ze je mame 550km daleko.
@alenacadkova ahoj to víš,že si to nepřehnala!!!!!! I já mám tchýni 🐄
@alenacadkova krava. Tchyne jsou strasny megery obcas. Dala bych ji co proto... nemela na to nejmensi pravo