Ahoj, potřebuji radu… můj ex se chce ke mě zpět vrátit.. pláče kvůli mě.. chce za mnou jet a abych sla bydlet s nim zas.. já bych to moc chtěla.. ale jde o to že nesnáším jeho bratra, několikrát jsem se s nim chytla… kolikrát mu dohazuje jiný holky, schválně mi děla naschvály.. uráží to jak vypadam… k tomu přítele nutí pořád jen chlastat, navadí ho na to at si najde jinou atd…a já ho proste nenávidím nemohu ho vystát… to že jsem se s nim rozešla byla jsem moc šťastná ze nikdy v životě neuvidim jeho bratra… já chci bejt s nim.. ale nechci aby jsme se oba setkávaly s jeho bratrem, furt leze jenom za nami nemá holku ani kamoše… jenže pritel to nechce pochopit…
Má to cenu ?
Nemá. Pláče kvůli tobě, ale vlastně tě nechce chápat. Sbohem a šáteček.
Proč lézt do stejného bláta dvakrát 😉. To říkávala moje babička... Docela dobrý moudro.
Kdyz te tak moc miluje, tak se kvuli tobe urcite rad prestehuje jinam.
Pokud očekáváš, že kvůli tobě zavrhne svou rodinu, tak jsi naivní. Můžeš trvat na samostatném bydlení a určit si hranice pro návštěvy ex-švagra, ale to je tak všechno. Stejně jako tvářit se, že za pití tvého ex může jeho bratr, je fakt mimo. On je dospělý a ví, co dělá a sám se rozhoduje, zda do té hospody půjde a zda se napije či nikoliv...
Pokud si neumíš představit, že bude ex-švagr součástí tvé rodiny (protože ať chceš nebo ne, tak by byl) a pokud máš problém, že tvůj ex navštěvuje hospody a chlastá, pak se nevracej a hledej štěstí jinde...
Nemá to cenu.
Promiň, ale kolik je tobě a tvému ex příteli let? Svádět na jeho bratra že mu dohazuje ženy a nutí ho chlastat je snad trochu mimo ně? Dospělý člověk ví co dělá a jak se má chovat.
Nemá to cenu šla bych si život po své cestě ...