Tahá mi domů svou novou partnerku...

lenkaro
26. pro 2023

Ahoj asi se chci taky jen vynadavat.. byla sem s bývalým 13 let máme spolu 7mi letou dceru .rozešli sme se protože jsem mu přišla na nevěru která trvala tak rok. On má novou rodinu ,malou si bere tohle je vše ok. Ale co mě štve že si snad myslí že se s tou .. jeho partnerkou budu kamarádit nebo já nevím. Jednou mi vezl poštu (kterou mi mohl hodit do schranky) volal že je před barákem ať si pro to přijdu a,byl tam s ní, měli sebou její 3lety dite takže sem nic neříkala i prez to že si chtěl povídat, vzala sem poštu řekla mu dík otočila se a šla pryč. Pak sem mu dost ostře vysvětlila po telefonu že si nepřeji aby mi ji tahal domu před dům nebo prostě do mojí blízkosti. Slíbil že to neudělá. Teď sem se dozvěděla od malý že tu byl pomoct moji máme s kotlem a přitáhl ji sebou, mama říkala že ji to bylo blbý nechat ji sedět v autě ale nechala to tak nakonec se ji zeptal on jestli ji může vzít do vnitr tak ho nechala. Někdy mi to připadá že si snad myslí že ji uvidím tak úžasnou jako ji vidí on ,ale to u osoby která 2ma dětem rozbila rodinu ( jejímu a memu) fakt nehrozí.. jeho zpátky nechci ,bolelo to hodně ale to koště fakt vidět nepotrebuju už vůbec ne u sebe doma

lencaa11
26. pro 2023

@lenkaro malinko to zní že nejste z toho ještě vzpamatovana - vyrovnaná přece vždy je to o dvou lidech ne jen že ONA vám vzala chlapa ( rozbyla rodinu ) přece když by vás ex nechtěl tak by ji svého pindíka nedával ne přece mu nedržela něco u hlavy a neřekla musíš chtěli to oba tím pádem jsou vinici oba ( ona - on) a že ji má v autě to je věc která je jen jeho věc byli na veřejnem místě nikdo neříká že z vás musí bejt kamarádky ale asi jen ve slušnost skze to že máte děti a jste hlavně "RODICE " vy též můžete časem mít vztah bylo by vám to příjemné myslím že ne asi by to chtělo se víc zaměřit na sebe a kašlat na malichernosti přeji hodně štěstí ☘️☘️

lenkaro
autor
26. pro 2023

@lencaa11 ať si ji má kde chce nebylo nutný se s ní vidět a ano ještě z toho vzpamatovana nejsem ,chlapům nevěřím, mám kamaráda s výhodami, zpátky bývalého určitě nechci . Ale ani nechci tu holku doma já jim domu taky nálezu. A ano i on to posral taky podvadeli jejího bývalého, já mu víc než rozchod nedokážu odpustit to nekonečný lhaní vymysli a i to že počkal až problém za něj vyřeším já, původně si myslel že Budem bydlet spolu a on za ní bude jezdit jako když mě podvadel .. před malou o ní nemluvím zle ani o něm děti za tu situaci nemůžou ale kamarádka s ní určitě nebudu a už vůbec ji nebudu trpět u sebe doma ...

lenkaro
autor
26. pro 2023

@lencaa11 žádný vztah už mít nebudu nechci

kadla88
26. pro 2023

Ještě z toho nejsi venku. Žárliš na ni a štve tě je vidět jako rodinu. Dej tomu čas. Nemusíte se milovat a jezdit všichni na společnou dovolenou, ale kvuli tvoji malé byste korektní vztahy mít měli. A vím, o čem mluvím. Časem se ty hrany obrousí, ale musíš sama vedome chtit. Pro zhrzenost a zlomený ego tu dlouhodobě není misto.

lenkaro
autor
26. pro 2023

@kadla88 s ním vycházím normálně, bylo by mnohem jednodušší už ho nevidět ale kvůli malé to nejde . To není jediný co mi vadí, on si třeba od mého táty 2 měsíce zpět půjčil peníze a do teď mu je nevrátil.. ani neřekl jakože teď nemůžu výdrž ještě měsíc nebo něco.. nepletu se do toho řekla sem tátovi ať si to s ním vyřeší sám že mu to půjčovat neměl.. jeho snesu kvůli malý ale s ní nemám důvod se bavit ani nechci je to pro mě mladý blbý tele..

lencaa11
26. pro 2023

@lenkaro celé co pište tak opravdu nejste z toho venku domu vám ji nevodi pokud jsem četla psala jste před barák což je pořád veřejné místo a byli v autě pokud vaše mamka si ho je pozvala domu je to její věc je dospělá tak stim taky nic nenadelate to samé peníze vás otec je dospělí bejt na vašem místě tak si udělám večer pro sebe a vaším kamarádem a je to taky by mu mohlo vadit že třeba by u vašeho baráku stal váš kamarád a vašemu ex to může vadit hodně z vás jde cítit že vám vadí ona ( že je mladá koza atd ..) jak píší je to chyba na jejich stranách a na vás je aby jste se u kamaráda v náručí nad tím povznesla ☘️☘️

j.a.n.i
26. pro 2023

@lenkaro Uvědom si, že je to jeho partnerka, takže je logické že prostě chodí a bude chodit s ní. Domů se ti necpali a jinde je to čistě jejich věc a ty jim do toho nemáš co kecat.

lenkaro
autor
26. pro 2023

@j.a.n.i špatně pochopeno asi bydlím na baráku který je z části můj a z části mami. Máma ji domu nezvala on se zeptal jestli ji může vzít dovnitř máme to bylo blbý tak řekla jo ale radost z toho neměla.. a zrovna tak když mi vezl poštu tak mě k tomu vůbec volat nemusel stačilo hodit poštu do schránky ale on myslel že si tam s nima budu ještě povídat.. no nebudu a nebyl na veřejným místě byl u mě před barákem na zahradě. To je jedno karma jim to vrátí kdo povede jednou povede po druhý a tam podvedli oba.. ale to už je jejich věc.

lencaa11
26. pro 2023

@lenkaro život takové situace bohužel dělá a kdyz se stim jako žena trochu srovnáte tak vám bude líp vše co jste zde napsala tak prostě je jasné že vám pořád ta situace je nepřijatelná ale jak říkám koukněte se na to z vaší strany jak by vám bylo obráceně a hlavně jste oba RODICE a za rozpad vždy můžou za první oba partneři a pak jsou ty následky ( nevěra ,odchod atd ) ....jak se říká prej te a bude vám přání vždy vy taky máte kamaráda 🤔 tak ten vám pomůže ...

j.a.n.i
26. pro 2023

@lenkaro Prostě je to jeho partnerka a z tebe přímo čiší, jak to nemůžeš zkousnout. A jo, máš pravdu, poštu ti nemusel vozit, mohl ti říct, ať si pro ni přijedeš k nim.

1pomnenka
26. pro 2023

Měla bys to hodit za hlavu. Nejen ona rozbila 2 rodiny, tvůj muž na tom má úplně stejnou vinu. Když je tvoje dcera u táty, tak je tam i s ní. Budeš se s tím muset srovnat, tak to zkrátka je.

badinkova234
26. pro 2023

Je jasný, že tě to štve, obzvlášť pokud neopadly emoce. Nečekej podporu od cizích lidí na netu, spousta lidí tu i na Vánoce zjevně číhá, aby si na někom mohly zchladit žahu. Ale. 1. Pro dopis sis nemusela chodit ven, mohla jsi mu do telefonu říct, ať ho hodí do schránky. 2. Tvoje matka ji pozvala dovnitř, tak bys měla být naštvaná spíš na matku. Mohla ji nechat sedět v autě. Proč chtěla kotel opravit zrovna od něj? 3. V klidu ex požádat, ať na předání dítěte jezdí bez ní. Není jediný důvod, proč by měla se svým dítětem asistovat u branky. Holt ji zcela chybí empatie, no 🙂 Snaz se to pokud možno neresit řevem "zatepla", pokus se v klidu. Pokud ti veze dopis a opravuje vám kotel, tipla bych si, že nějaká domluva bude možná. Dopis ti mohl vyhodit a na váš kotel se vy... Drž se.

lenkaro
autor
26. pro 2023

@1pomnenka s tím že tam je s ní už sem srovnana a poštu mi vezl .. no mám koupený byt ,bydlí v něm podnájemnici ale trvalak tam máme oba,a on mi ještě nebyl schopný vrátit klíče od schránky, kdybych chtěla dělat problémy tak ho odhlasim z bytu. Já vím že vinu máme všichni, ale měl možnosti spoustu normálně přijít a,říct že má nový vztah a ukončit ten náš a neudělal to ,vůbec tomu nerozumím.. občas mi I volá jen tak ,kdyby mi dal pokoj a řešil jen věci kvůli malý tak by mi to asi tak nevadilo ale on pořád nějak otravuje a často když je někde bez ní tak mi volá.treba v práci. A kamarád je fakt jen kamarád jen si pomáháme s" fyzickou potrebou" tak sme se dohodli ,určitě nehrozí nějaký romantický večery nebo mazlení po nocích, to se takhle těžko popisuje. A začala sem s ním až několik týdnů po rozchodu .

irmamala
26. pro 2023

A ja ti nahodou rozumim, co te stve. Novou partnerku mu nezakazujes, evidentne ani nejak neresis, ze se styka s tvoji dcerou a to podle me uplne staci. Nemusi spolu vsichni perfektne vychazet jak v tech poblbanejch serialech a filmech.

lenkaro
autor
26. pro 2023

@badinkova234 to sem mu říkala taky v klidu já řvát neumím vždy řeším věci v klidu až tím lidi občas překvapim že sem v některých situacích neměla potřebu řvát. Po tom co tu byl s ní s tou poštou sen mu to vysvětlila po telefonu a slíbil že už ji sem tahat nebude, zas to porušil.. a máma mi to radši ani neříkala to malá.. ale máte pravdu že na není hodnocení vyřeším já si jen potřebovala ulevit . Věřím že tu jsou i lidi kteří taky odtahli chlapa od rodiny a vidí to spíš z té druhé strany proto se jí zastávají, občas neuškodí znát názor nezaujaty osoby.

rnika
26. pro 2023

@lenkaro Úplně tě chápu, tohle by mi nebylo příjemný. Zkusila bych mu to bez emocí vysvětlit. Že ti není příjemné vídat se s ní. Musí to být náročná situace. (Nerozumím především ji, že se snaží vidět se ona s tebou, rozumná by se do domu k bývalé rozhodne necpala a raději by seděla v autě).

lenkaro
autor
26. pro 2023

@rnika říkám že je to mladý tele, je o 10 let mladsi než já i než on a jak ho znám tak on se jí neptá co chce. Na to ale holka přijde až časem

lenkaro
autor
26. pro 2023

@irmamala děkuji si jedna z mala

elialen
26. pro 2023

@lenkaro jste ještě manželé? Pokud ano, asi bych rozvod urychlila. Nějak se mi nelíbí, že ex si půjčuje peníze od tvého táty a taky se mi nezamlouvá to chování nové paní. Možná jen můj špatný pocit.

elialen
26. pro 2023

@lenkaro Ale taky nechápu tvou mámu, proč o pomoc žádá zrovna jeho.

lenkaro
autor
26. pro 2023

@elialen my sme manželé ani nebyli naštěstí. Asi nějaký můj 6ty smysl , taky se mi tu za to mama omlouvala že ji sem vzali ale opravdu bylo potřeba opravit ten kotel a nikdo jiný kdo by to dokázal nebyl nějak po ruce .. taky se prý choval jak debil všechny tu urazel a tu holku sebou přitáhl úmyslně, a nechal ji dvě hodiny sedět v autě před barákem, máme to bylo blbý tak ji vzali domu ,ale jemu to vůbec nebylo blbý... myslím že věděl že mi to vadí i to že sme byli s kotlem bezradny tak ji sem přitáhl aby nebyla jiná možnost aby prostě bylo po jeho.. a on si tu na máme a jejím nahonil ego jak je nepostradatelný, přitom mi tu pomoc sám nabízel když sem se ho ptala jestli pomůže s kotlem mohl říct ne a ne tu všem nadávat..sem se dozvěděla teď tak si jen říkám jak je možný že sem byla takhle slepá a blbá tak dlouho ...debil jeden ..pardon

lichozroutsudy
26. pro 2023

Tolik zhrzenosti a jedu, to se jen tak nevidi. Doporucuji psychologa a zacni na sobe pracovat.

lenkaro
autor
26. pro 2023
reeeza
26. pro 2023

Myslím, že tady pomůže jen jediná věc - odpuštění.

Vím, zní to jako klišé. Ale odpustit, znamená přijmout to, co už nejde změnit ( nemusíte s tím souhlasit, nemusíte to mít ráda, ale přijmout to) a zaměřit se na novou budoucí cestu tak, aby vám v tom bylo dobře...a co líp, aby v tom bylo dobře i vám všem zůčastněným.

Prostě nemá cenu lkát nebo se vztekat nad rozlitým mlíkem.
Bylo rozlito. Tečka.
Teď je důležitý vzít hadr a utřít to, aby byla podlaha zase čistá.

Veškeré otázky typu a co a proč a jakto že atp. atp. vlastně vůbec nejsou důležité.
Uvnitř víte že je to z velké částí i ve vašich rukou, v jaké budete pohodě vy, vaše dcera i celá její širší rodina.
Přijměte to. A dejte šanci novému.

Je to vlastně prosté.

PS vážila bych si toho, že se z vašeho muže nestal pomstychtivý, žárlivý nebo agresivní ex. A že jeho partnerka není pomstychtivka, žárlivka nebo manipulátorka.
Asi se prostě jen zamilovali bez vedlejších úmyslů škodit.
I to je život.

lenkaro
autor
26. pro 2023

@reeeza jo to je asi pravda , jen se to líp říká než dělá

veronicka89
26. pro 2023

Jednou mi vezl poštu (kterou mi mohl hodit do schranky) volal že je před barákem ať si pro to přijdu a,byl tam s ní, měli sebou její 3lety dite takže sem nic neříkala i prez to že si chtěl povídat, vzala sem poštu řekla mu dík otočila se a šla pryč.

Teď sem se dozvěděla od malý že tu byl pomoct moji máme s kotlem a přitáhl ji sebou, mama říkala že ji to bylo blbý nechat ji sedět v autě ale nechala to tak nakonec se ji zeptal on jestli ji může vzít do vnitr tak ho nechala.

Tyhle 2 věci asi nejsou jeho povinnost že ?

pavca1982
26. pro 2023

@lenkaro Já se ti ani nedivím, taky bych takovou mrchu nesnesla a to říkám bez servítek. 😊

fifinka2020
26. pro 2023

@lenkaro já tě taky chápu ❤️. Nevím, proč druzí řeší tvuj psychlogicky profil a chytají tě za slovíčka- ano, nejsi z toho venku a to, ak to zpracujes je tvoje věc (a taky o tom nic nepises). Ale jak to máš udělat, když se zdá, že tě bývalý naschvál provokuje? Taky by me to stvalo, jsou to proste zbytecne sitiace...Jako buď mu to dělá radost nebo prostě nedochází... Zkus to vysvětlit spíš bez těch emocí, jinak by to mohlo naopak ještě posílit tu jeho snahu tě provokovat.

reeeza
26. pro 2023

@lenkaro já vím.
Ale chce-li člověk klid a pohodu, stojí to něco.

veronicka89
26. pro 2023

@fifinka2020 jako po více než 3 letech od rozchodu řešit že stojí partnerka bývalého u plotu už je extrém...