Syn mě nenávidí, uzavřel se do sebe - 1. část.

jessicca
26. zář 2020

Zdravím. .potřebuji poradit.Mám syna 13 let.od 2 let jsem s ním byla sama.Bohužel jsem byla k němu benevolentní. Pak jsem dostala zde. problémy a měla problém sama se sebou pan.a taky. .extrasystoly...před rokem a půl syn způsobil při rvačce ve skole úraz kamarád spadnutí na roh lavice a mel na trhy čelo. Řešila to policie..rok a půl trvalo než byl soud chodili jsme do výchovného zstřediska ale nic moc se neřešili. .

annasmyckova
26. zář 2020

je to teda trochu zmatené, chtělo by to oba příspěvky spojit do jednoho... Ale podle toho chování mi přijde, že syn je nešťastný, možná má depresi. Co vám poradili v tom výchovném středisku?

jessicca
autor
26. zář 2020

@annasmyckova neslo mi ti spojit v jeden článek. .asi je nešťastný ale on byl vždy takový uzavřený bez zájmu trvá to už 3 roky...tak od 4.třídy. .ve výchovné středisku říkali ze dlouho neměli takové dítě uzavřené atd..ať se dopuje vitamíny pak leda psychiatr a léky. .no to je to poslední. .ale když mu to říkám ať ji vitamíny atd tak proste ne ..jsem už z toho zoufala

bamak
26. zář 2020

@jessicca víš, co bych udělala já? Objala bych ho a řekla mu, že jo mám ráda. Žádné ale, žádné kdyby, nic. Pokud nechce mluvit, nemůžeš ho donutit, jen otrávit. Tohle bych opakovala každý den. Možná to nepomůže, ale určitě to neuškodí.

hancazivocich
26. zář 2020

@jessicca - zná důvod, proč jste sami? Event. zná svého otce? Nepátrá? Nedumá? Má kamarády? Neubližuje mu někdo?

jessicca
autor
26. zář 2020

@bamak když se ho chci dotknou od strci mě

jessicca
autor
26. zář 2020

@hancazivocich kamarády nemá moc dřív ano teď ne...je takový samotář. ...k otci jezdí ale taky ho nesnáší pry