Hoši jak ještě v dnešní době muže existovat názor toho ze žena je za plotnou otrok manžela a dětí. Nebo že jeden názor hlavne ten jeho/ jejich názor je ten spravnej a ostatní jsou idioti a kdykoli se o tom snažíte diskutovat hned vás napadají ! Vůbec nerozumím volbě manžela mé starší sestry vždy byla taková že se sebou nenechala zametat a teď mi přijde že je raději ticho a soupe nohama než aby se za sebe postavila. Vůbec tomu nerozumím samozřejmě pokud je šťastná ok ale opravdu tomu nerozumím naštěstí já s ním žít nemusím 😮💨 a ani se moc nevídám díky bohu. Ale s ní trávím dost času a bohužel se mi nepříjemný pocit z něho přenáší i na ní i na synovce. Asi si potrebuji dat pauzu.
Prominte ale asi jsem se potřebovala vypsat. Btw podotýkám že cela jeho rodina moji sestru a ani náš zbytek rodiny nemají rádi 😃
@mlynkova85 přesně !!!🙏🙏🙏
Já s takovými lidmi přestala bavit a stýkat. Radši budu sama než mít kolem sebe takovou rodinu. A jedná se v mém případě jak o bratra tak sestru až si sama říkám jestli ja nejsem ta špatná. Ale jejich chování vůči mě a naší mamce mě prostě nenechal chladnou. Radši budu mít dobre přátele na které se mohu spolehnout než tak vypečenou rodinku.