Spoustu otázek, co jak bude. Váš názor?

luzca11
27. říj 2016

Prožívám teď chaotické období.. S otcem od dcery už nejsem, ale stále tady přespává než si něco najde..Mám přítele s kterým jsem opravdu šťastná známe se už 6 let, ale pracuje na zachránce a má konicky, takže se vidíme hodně málo. Uvažuji jak to bude dal, moc rádi by jsme spolu žili jako rodina, dceru přijal a má ji rád, ale jak to udělat ? Jsme spolu chvíli já mám jedinou jistotu v podnájmu kde teď jsem a on zázemí a vše kolem tam u nich bydlíme od sebe tak přes půl Hodky cesty. Resila jste už nektera něco podobneho? V jeho zálibech ho podporují je pro to opravdu zapálený.. řekl mi, že má možnost i s námi odjet po novém roce do Norska na nakou dobu, ale já anglicky moc neumím a přijde mi to šílené .. podotýkám, tě bývalý partner se o dceru moc nezajímá ikdyz má čas po práci, jde radši na rande, takže ho dcera skoro nevidí.. myslí momentálně jen na sebe a chová se jako pubertak ..

journals
27. říj 2016

Nikam se nežeň. Nejdřív se s partnerem trochu víc poznejte a uvidíš jak bude všechno vypadat časem. Také by asi bylo fajn vše nejdřív dořešit s expartnerem - nepřijde mi moc normální, že lidé, kteří se spolu rozejdou spolu dál bydlí. Takže počkej, dořešte si s ex to, co dořešit máte a pak začni řešit co dál.
A promyslela bych hodně dobře, jestli vážně chceš odjet do země, kde nikoho neznáš, jazyk neumíš a s novým parnerem ještě nejste úplně sehraní. Co když po měsíci, dvou zjistíš, že vám to neklape, co pak?

luzca11
autor
27. říj 2016

@journals No je to teď sílena situace.. Ale ex přítel se už bude stěhovat do svojeho díky bohu. Ikdyz jsme se skoro neviděli tak jsem se vždycky vytocila, vidím věci jinak jak on.. on si kupuje teď co se mu líbí, dohání to vsechno, ale na svou dceru si nevzpomene, že by ji necim udělal radost..

journals
27. říj 2016

@luzca11 Tak počkej až se odstěhuje, vyřešte si starání se o dceru a alimenty a pak řeš dál.

stastnablcha
27. říj 2016

tiez si myslim ze sa zbalit a ist s malou niekam prec bez doriesenia veci doma nieje dobry apad. ked doriesis tu, vddy mozes za priatelm ist

marketa137
27. říj 2016

no zmizet do norska můžeš ale pokud bereš i dítě musí mít povolení jejího otce. Většinou to řeší soud 😉

shine2015
27. říj 2016

@luzca11 zjistila sis podminky v norsku? Vis jak tam je prisna socialka? Abys vedela do ceho jdes....kdyby jsi byla sana,tak ok...ale kdyz mas dite bud opatrna....co by jsi tam delala ta praci? A mimo to pouze anglictina nestaci...navic jak by ses ucila s dcerou??

luzca11
autor
27. říj 2016

@shine2015 Nebylo to myšleno napořád spise taková dovolena, ale s tím že přítel by tam pracoval byli by jsme u jeho známého který je cech

lajla
27. říj 2016

@luzca11 tak do Norska by mě nikdo nedostal ani za miliardu, dávala bych si hezký pozor na to kam své dítě beru