SOS - děsně mě přitahuje kolega 😳. Jak ho mám vymazat z mysli?

14. lis 2023

SOS!
Tesne pred nastupem na materskou k nam do prace prisel novy kolega. Ackoliv jsem mela uz v te dobe manzela, dokazal me ten clovek neskutecne (PLATONICKY) poblaznit. V zivote jsme spolu nic nemeli, jen tam byly jakesi nevyrcene vzajemne sympatie. Nevim, co presne citil on, ale ja jsem se do nej uplne zcvokla. Tak strasne moc me pritahoval, ze jsem na nej myslela a fantazirovala o nem jak pubertacka. Vedela jsem, ze manzela vsak nechci nikdy opustit. Ale v tomhle jsem si nedokazala pomoct. Nastesti jsem pak brzy otehotnela a to me v podstate vylecilo. Probehla vymena hormonu a ja se soustredila na sve vysnene miminko. Tri roky na materske jsem si na kolegu prakticky nevzpomnela a kdyz uz, tak jen jako: to uz mam davno za sebou. Ted jsem vsak po materske v praci zpet. Vcera jsem ho potkala na chodbe a zase jsem v tom az po usi.
Ja si naprosto racionlne rikam, ze tohle je absurdni. Manzel je muj partak, mame spolu rodinu, dite, spoustu zazitku, jsme spolu naprosto zziti, ale tehleten clovek jak kdyby byl pro me magnet. Nastesti se nepotkavame denne. Vcera jsem ho videla po trech letech poprve. Ale muze se stat, ze budem zase makat na spolecnem projektu a to teda nevim, jestli to ustojim 😳 Jak ho mam z mysli vymazat?! 😖

cilkat
14. lis 2023

Potkala jsme takle kamaráda na LARPu, se kterým proběhlo něco velmi podobného. On tou dobou procházel velmi těžkou vztahovou krizí, já poměrně slušnou osobnostní. Naštěstí ten kluk je fakt velmi dobrý kamarád. Už na začátku jsme si nastavili "hele, oba máme vztah, ketrý oba chceme udržet. Nikdy spolu nebudeme "chodit", nikdy spolu nebudeme mít sex". Což neznamená, že nemáme velmi blízký osobní vztah i dál. ,,, Hodně intenzivně jsme s ním strávila asi měsíc, během kterého se rozcházel se svou tehdejší přítelkyní (ten vztah krachoval ještě před tím, než jsme se potkali)... pak jsme se několik let neviděli. Teď se občas potkáme. Oba máme děti. Oba máme svůj rodinný život... a oba se občas rádi potkáme a pokecáme o věcech, o ketrých s jinými mluvit nemůžeme/nechceme.

escapelle
14. lis 2023

Taky mám takového kolegu a je to vzájemné. Vím kde je moje místo,koho miluju, že by mi to za to nestalo. Ale to jiskreni si užívám. Užíváme oba. Teď jsme se viděli po dlouhé době,a pořád to tam je. A to manžela fakt miluju a jsem spokojena.

autor
14. lis 2023

Holky, a kdybyste byly s nim treba na nejakem teambuldingu, zvladly byste se krotit? Ja teda uprimne musim rict, ze bych se za sebe nezarucila 😣 Coz se klidne muze stat. Pane boze, a vanocni vecirek za chvili bude, tam proste nemuzu jit 🙈🙈

escapelle
14. lis 2023

Vyhýbám se tomu. Protože vím,že by asi stačila sklenička vína navíc abych udělala životní chybu. A mně by to za to nestalo.repspektive tím,že moc dobře vím jak to mám(e),kdybych s ním někam šla a tu skleničku navíc bych si dala,nebyla by to chyba ale asi spíš rozhodnutí.

autor
14. lis 2023

@escapelle vnimam to naprosto stejne…

cilkat
14. lis 2023

Byla jsem s ním na několika akcich přes noc. Pokud se ptáš, jestli došlo na sex - nedošlo. Ale taky jsem byla třeba celou dobu strizliva a uznávám, že ten kluk je unikát v tom, že drží dohody. Bez ohledu na pocity, pokud dohodu "bez sexu " výslovně nezrusime, nesahne na mě víc než v objetí na privitanou.

ahyt
14. lis 2023

Neŝla bych na ten večírek

autor
14. lis 2023

Pripadam si jak rozpolcena osobnost. Na jednu stranu rozum rika logicke argumenty a pak je tady druha cast, ktera je primo posedla chticem. A pritom VIM, ze tohle je jen prachsprosta chemie. S laskou to nema co docineni. Povahove zas tak bombasticky neni - resp. moc dobre ho neznam, ale byly tam urcite situace, ktere mi uplne povahove nesedely. Oproti tomu muj muz je skvelej. Samozrejme, ze me casto stve a meli jsme i krizi, ale mame dobrej zaklad. Rozhodne ho nechci vymenit. Navic mame dite! Jsme rodina! Tak co mi jebe? 😭

autor
14. lis 2023

@cilkat no tak to je jeste horsi - romanticky charakterni muz, ktery drzi dohody. Tomu se odolava mnohem hur, nez kdyby to na tebe zkousel 🫣 teda ja to teda aspon tak mam…😅

konidana
14. lis 2023

Nahodou, kdyz je takhle charakterni a ty to na nej budes zkouset, tak ti treba radsi vlepi facku, aby ses vzpamatovala (ba ne ani na facku vubec nemusi dojit, ale proste kdyz nejsi jeho, tak te proste nechce)

No ale kdyz vis, co s tebou dela, tak proste nesmis pripustit takove situace, kdy by se to mohlo zvrtnout.

michaela666
14. lis 2023

Už skoro 15 let mám tenhle problém. Naštěstí se nevídáme, protože jinak bych za sebe ruku do ohně nedala. A to mám doma taky fungující manželství.
V minulosti proběhl jeden víkend ve dvou. V té době oba single. Já chtěla pokračování, on si našel slečnu. Po 2 letech se to otočilo. Shodli jsme se na tom, že se spokojíme s přátelstvím, protože o sebe nechceme přijít úplně.
Problém byl, že z jednoho obyčejného přátelského kafe a návštěvy zoo se stala zkouška sebeovládání. Jiskřilo to mezi námi šíleně. Chybělo fakt málo, ale sebrala jsem poslední zbytek rozumu a zarazila to. A co mi na to řekl? " Po tomhle tě chci ještě víc." No sbalila jsem se a vyběhla z auta rozklepaná jak Startka, protože jinak bych se nenáviděla. Od té doby jsme se neviděli. Na sociálních sítích v kontaktu nejsme.
Vzpomenu si na něj téměř každý den, ale v přátelské rovině. Co vím dlouho neměl přítelkyni. Údajně čekal na mě, že i kdybych mu zazvonila u dveří s dcerou bude nás milovat obě. Moc si přeju, aby měl fungující vztah, rodinu, byl šťastný,...Chtěla bych si s ním popovídat, ale jsem srab. Nechci spadnout do průseru a otevírat minulost. Vím, že by se to opakovalo.

autor
14. lis 2023

@michaela666 taky husty 😳😅

Ano, na zadne mimopracovni ci polopracovni akce chodit nebudu. A nikdy si s nim nezacnu tykat. My si totiz vykame ☝🏼😅 vzdycky si pri tomhle vzpomenu na Jiriho Schmitzera, kdyz tancil ve Stardance a na otazku - proc si stale se svou tanecni parnerkou vyka, odppvedel: “Z bezpecnostnich duvodu.” 😂

trdelnik234
14. lis 2023

To ta prejde...

honatko092
14. lis 2023

Užij si to jiskření, pohledy, flirtování nebo třeba popovídání, nastav si hranice, vyhýbej se s ním alkoholu. Znám to, měla jsem kamaráda, byl jako spřízněná duše, kecali jsme, smáli jsme se, popichovali se... bylo to super a měla jsem fungující vztah. Pak jsem se na večírku opila a líbali jsme se. Přítel na to přišel, odpustil mi, jsme spolu dodnes (vzali jsme se, měli děti), ale podmínka byla, že už se s ním neuvidím. Zkazila jsem si krásné přátelství a už 6 let ho neviděla. Hrozně mě to mrzí...mrzí mě, jak moc jsem ublížila příteli a jak dlouho se náš vztah dával dokupy a mrzí mě, že jsem přišla o svého skvělého kamaráda. Jeden večer, jedna hloupost.

galatea_a
14. lis 2023

A tak si taky vzpomeň na Lucii Výbornou (s manželem si vyká) 😀

marketa1218
14. lis 2023

Hustý tohle, když si to vezmu z té druhé stránky. Můj manžel je ve firmě docela vysoko postavený a charismatický chlap a vím, že po něm holky jdou. Já sedím doma na prcáku s naší malou 😆 věřím mu,ale i kdyby mě podvedl, vědět to nechci snad ani. Manželství máme hezké, přesto se takovým firemním večírkům docela vyhýbá . Musí na to však být vždycky dva . Studenou sprchu a mysli prostě na svojí rodinu. 🙂

trdelnik234
15. lis 2023

@marketa1218
To by musel byt fakt magor,keby si ako nadriadeny zacal s niekym v praci..
Dnes su za to docela slusne sankcie,jak sa vravi o sexualnom.obtazovani a tak...
Ta hranica je super tenka,casto je to slovo proti slovu.
Takze sa neboj a bud v pohode.
Nie su vsetci chlapi 🐷