Sny. Jak se s tím srovnat?

hana_nas
27. srp 2024

Ahoj,mám prosbu,nevím jak se s tím srovnat,potřebuju poradit.S partnerem jsme spolu 3 roky,Sex máme cca jednou za 14 dni,s tím,že on prý sex tak nepotřebuje,já teda bych chtěla více,ale po x odmítnutích,už to nezkouším,cítím se pak ponížená.Partner má rád štíhlé ženy,já jsem plnoštíhlá,mužům se líbím,bohužel jen ten můj to tak nemá.Už si mě takhle našel,jeho názor je ten,že na sexu ve vztahu nezáleží,že má jiné priority.Jenže zhruba cca 3 měsíce má každou noc 2-3x erotické sny,které tedy dost nahlas prožívá a i fyzicky.Samozřejmě často i kouká na net a masturbuje.Já chápu,že máme sny,ale zdá se mi to celkem moc a trápí mě,že se mnou sex nechce a taky mě to nenechává chladnou ~f~ a taky v tom případě,ten sex potřebuje ,ale ne se mnou.Miluju ho,ale to mě dost trápí.

EDIT:Tak jsme si promluvili,řekl,že pro něj jsou důležité jiné priority než sex,že mě má rád,ale že ho prostě moc nepřitahuji.

levandule_k
27. srp 2024

Si polož otázku, jestli ti stačí mít sex jednou za 14 dní a chceš být i nadále odmítaná v sexu, nebo je bys raději partnera se kterým máš sex častěji a nebude tě odmítat?

Nevím, jestli máte děti, ale pokud ne a partner by mě dlouhodobě v sexu odmítal, tvrdil mi, že jednou za 14 mu to stačí, rozešla bych se s ním. Nemám energii na to, abych se někoho doprošovala v posteli a nutila ho ke změně, když on se měnit nechce a vyhovuje mu to. Sex je pro mě důležitou součástí partnerského vztahu, jedná se o nejintimnější spojení, co spolu můžeme s partnerem mít.

Když se s tímhle partnerem rozejdeš, tak to nějakou dobu bude trvat než si najdeš někoho nového a nikdo ti neřekne, jak dlouho to bude trvat, ale je šance, že potkáš někoho s kým si sedneš víc.

Má tě rád, ale nepřitahuješ ho, časem budete jak dva spolubydlící, nebo paní, co mu vaří, pere, žehlí a uklízí. To bych fakt nechtěla.

hana_nas
autor
27. srp 2024

@levandule_k právě ,to mě taky napadlo,že jsme jako spolubydlící 😩

levandule_k
27. srp 2024

Rozchody jsou bolestivé, nikdo to nemá rád, když mu krachuje vztah.

lauriak
27. srp 2024

Keby mi partner povedal, ze ho nepritahujem tak je to jednoznacne na rozchod. Naco ti je taky chlap?

hennrietta
27. srp 2024

Myslím si, že tě dřív nebo později stejně podvede, když ho nepřitahuješ... a vás vztah to neustojí. Buď tě opustí on pro jinou nebo v tom lepším případě ty jeho, když si tě neváží. Nebyla bych s někým, komu stačí sex jednou za 2 týdny a jinak si to dělá sám.🤦‍♀️
Být tebou, tak se s ním rozejdi, začni mít sebeúctu a časem se najde chlap, který tě bude milovat takovou, jaká jsi a budeš spokojená.
Můj manžel má občas nějaké prupovídky, ale vidím, že mě miluje, i když jsem během posledních 3 let bohužel hodně přibrala. A náš sex to neovlivnilo...

zuzkasim
27. srp 2024

Nedovedu si představit, že by mě partner nepřitahoval. To pak můžu opravdu mít pouhého spolubydlícího, ale sex do partnerského života patří. Myslím, že tohle budoucnost moc nemá, zvlášť, pokud tobě to takhle nevyhovuje.

budouci_maminka
28. srp 2024

Sex 1x za 14 dni nevidim jako tak zasadni problem jako to ze vlastne ani jemu takova frekvence nestaci a radsi ma sex sam se sebou nez s tebou. To ze ti rekl ze ho nepritahujes je takova tresinka na dortu. To jste spis kamaradi s obcasnou vzajemnou vypomoci nez milenci.
Jako taky vam to takhle muze fungovat, jen by neco takoveho melo prijit po 30 letech manzelstvi ne po trech letech.
A pokud nemate ani deti a neni to stav po porodu kdy je cela rodina vyštavena a srovnava se s novou zivotni situaci, tak je to fakt blby no.
Jako uprimne, pokud to nefunguje v sexu, tak to je predzvest pruseru