Sexuální výdrž. Rady?

16. led 2022

Ahoj holky. Omlouvám se za anonym, ale je to zrovna takový téma🤭.. No prostě našla jsem si chlapa, který za poslední 3 roky nikoho neměl, neměl s nikým sex. Celý 3 roky. Asi 14 dní mezi námi probíhalo všechno, jen ne sex (protože se bál, že to bude trapas) No a teď o víkendu k tomu mělo mezi náma dojít. Napoprvé jsem na něj jen sedla a už se udělal (ani nestihl zasunout). Asi po dvou hodinách jsme to zkoušeli znova, ale nechala jsem ho, ať si to tedy řídí sám, což se ale teda taky moc nevyplatilo. Dopadlo to úplně stejně. Jak se tohle dá řešit? Když mezi náma probíhá všechno ostatní okolo (ruční práce, orální sex) tak se snažím oddalovat orgasmus co nejvíc to jde, a to vydrží třeba hodinu.. ale jakmile má dojít na sex, tak to prostě nejde. Nějaký tipy co s tím? Věřím, že se na tom dá určitě nějak zapracovat, jen úplně nevím jak. Moc děkuju za rady a tipy, jak tohle řešit.

ee.liska
16. led 2022

No jasný, víc sexu 🙂 Čím víc, tím to bude postupně delší 🙂 A ať se stará víc o tebe, ať z toho máš něco i ty 😁

pampeliska1313
16. led 2022

Bejt trpělivá a neřešit to. Můj ex tohle měl asi měsíc a sám rikal, že prostě “nervy” až když poznal, že mi je to jedno a jde mi o to, že jsem s nim, zlepšilo se to. Manžel prvně taky, ten zase neměl úplně vztah s pravidelným sexem, takže jakmile to bylo, tak to šlo rychle. A co. To chce čas, rozhodně bych nenaznačovala, že mi to vadí nebo to vidím jako problém. )

intonace
17. led 2022

U nás pomohl kroužek na penis🙈

intonace
17. led 2022

Ale nenutím je to čistě na partnerovi

cuuza
17. led 2022

Hodně sexu, orgasmus bych neoddalovala a už vůbec ne hodinu, naopak potřebuješ posílit vědomi, že orgasmus je Ok kdykoli, klidně třikrát za večer.

anet_98
17. led 2022

Určitě je potřeba trochu času. Partner je zezacatku vztahu nervózní z(vlast když ví, že má problém) a ještě k tomu ta sexuální přitažlivost. Postupně se to začne zlepšovat a dobré je i více opakovat. Nečekat třeba 2 hodiny, ale třeba jen 15 minut 🙂

My na začátku vztahu měli sex třeba 3x denně a tedkon tak 2x-3x týden a už je poměrně sladění po 2 rokach 😁

herbinaaa
23. led 2022

na jednu stranu je to pekny, protože ho vzrušuješ, ale na druhou stranu chapu, že je to pak pro tebe nepřijemne. Al emusite trenovat a uvidiš, že to pak bude lepší, delši. Zkuste třeba kroužek na penis, pak dyl vydrží