Sexuální praktiky - manžel BEZ ZEPTÁNÍ plánuje čtyřku

fialovyserik
22. čer 2021

Dobry vecer, prosim diskuzi na tema viz titulek. Nemam si s kym o tom povykladat a s manzelem je to zrejme kapitola sama o sobe. Je voyer, co se behem let, co jsme spolu, ukazalo. To mi nevadi. Nicmene ted prisel s tim, ze zkusit ctyrku...a hned dodal, ze uz i vybral s kym. Od 2019 si sem tam pise s kdysi byvalou pritelkyni...sice tak 2x rocne neco prohodili, ale letos si pisou aktivne jako bezny chat. Takze ona a jeji manzel. Oni uz maji za sebou trojku. Nezname se, ani neni muj typ, ja jeho zrejme take moc ne, ALE manzel uz je pozval na obed, at se s nim obhlidneme a můžeme se domluvat dal. Vcera uz mi hlasil datumy, kdy maji volno 🤷‍♀️ Samozrejme se me ani NEZEPTAL !!! Co ja na to, zda souhlasim, zda můžou prijet atd. Vcera teda podle moji reakce videl, ze se stavim do opozice (cim vetsi tlak, tim vetsi protitlak) a honem dodaval, ze to musime teda spolu probrat, co i ja na to.
Abych rekla pravdu, tak jsem totalne nas*ana! 😬 Fakt o nas bez nas a jeste na takove citlive tema! Nemluve o tom, ze vsichni mame male deti a to se jako i s nimi u obeda mame obhlizet, zda mame zajem o sex?!?!? Ja fakt nechapu, jak chlapi uvazuji! Uvazuji vubec? 🙄🤦‍♀️ Pardon, ale doma nemam boxovaci pytel a musim upustit paru! Rekla jsem mu at si zajede na trojku. Tak v tom pripade at s nim tento vikend doma nepocitam.

orisek56
22. čer 2021

To je vtip ne? Měl by sbaleny kufry chlapec. Teda mluvím za sebe.... Mě přijde toto absurdni, záleží na tobě, ale jestli se ti něco nelíbí a nechceš do toho jít, tak to nedělej, a vsadím boty, že nechceš aby to dělal i on, vnitřně podle mě ano, takže se muze stát že vás vztah taky pěkně rychle ztroskotá.... Možná už padá.

xcassiopea
22. čer 2021

tímhle by mi akorát dokázal, že prostě má chuť na bejvalku a myslí si, jak chytře to zařídil, co na to říct? A jestli jsi ho poslala na trojku a on se chytil, tak asi ho Tvůj názor nezajímá. Nevím jak máš hozenou nevěru, ale pro mně by už jen představa jak vidím něco podobného vedla k tomu, že už by se na něj nedívala jako dřív a asi by to vedlo k rozpadu vztahu když Ti něco podobného prostě jen oznámil

marti89
22. čer 2021

@fialovyserik Troll? Čerstvý profil a hned takové téma.. No pokud ne, odmítla bych se takových praktik účastnit a vůbec je divné, proč si na to vybral zrovna svoji ex.

zelenaesmolda
22. čer 2021

@marti89 to bude troll

cherie24
22. čer 2021

@fialovyserik to mě docela pobavilo ... Popravdě všichni moji partneři na téma trojka řeč zavedli a řekli, že by je to lákalo. Já jim na to vždy odpověděla, že bych nešla do trojky s ženskou, protože je dost těžké mě uspokojit a nechápu, co bych měla z toho, že se v sexu rozdělím o chlapa s jinou bábou a ošidím se tím při zážitku. Ale že s chlapem do toho klidně půjdu, o trojce už se pak nikdy nezmínili 😄 pokud to není troll, tak nic proti gustu, nějaké páry sex s jinými lidmi opravdu vzrušuje, ale s jeho bývalou bych do toho nešla. Stejně tak si neumím představit chlapa, který by kývnul na sex s mým ex. A hlavně by s tím měli souhlasit oba partneři!!! Já bych to brala jako sprostou nevěru, kdyby mě chlap řekl, že když já nechci sex s dalšími lidmi, tak si půjde někde vrznout sám.

fialovyserik
autor
23. čer 2021

@orisek56 No jaksi se prave nezeptal a ted to na me vybalil a jak videl, jak jsem se zatvarila, tak teda honem dodaval, ze to musime probrat vlastne 😬 Z meho pohledu mame ted trochu manzelskou krizi.

fialovyserik
autor
23. čer 2021

@xcassiopea S byvalou se nevideli 15 let, takze tak zhave bych to nevidela. Ma rad i trochu jine sex.aktivity nez takovou tu klasiku doma. Akorat narazil proste na ne jako par a oni maji podobne zamereni, tudiz by do toho bez problemu sli.

fialovyserik
autor
23. čer 2021

@zelenaesmolda Troll bohuzel ne, ale mam tu spoustu znamych, tak jsem si zbabele zalozila radeji novy profil. Kazdy to vedet nemusi, radeji toto proberu anonymne.

fialovyserik
autor
23. čer 2021

@marti89 protoze v diskuzi narazili na to, ze ona s manzelem maji podobne naladeni v teto oblasti a neco uz vyzkouseli, takze se toho chytil. S byvalou se nevideli pres 15 let.

fialovyserik
autor
23. čer 2021

@cherie24 Vsak jsem take totalne nastvana,ze to jen tak oznamuje jako hotovou vec 😬 a troll to bohuzel neni. S byvalou se nevideli 15 let a ted zjistil, ze je s manzelem obdobne naladena, tak se toho chytil.
No to vite, ze do trojky se mnou a mym byvalym by take nesel 😀 Ja bych sla mozna tak do swingers, jako jen se divat na ostatni, nic vic.

merope
23. čer 2021

@fialovyserik Vysvětli mu jedno hlavní - pokud je naladěný na jiné sexuální praktiky, tak vždy je tam "consensual" = se souhlasem!! A ano, je vhodné se domlouvat co nejdřív je to možné. Je možné, že ho nenapadlo, že by se tě měl zeptat, protože si myslel, že se ti to bude líbit a budeš souhlasit?

A pak je na tobě si to v hlavě probrat, zda určitě ne, možná ne, možná ano nebo jak to vnímáš. Stran oběda - já určitě chci znát lidi, s nimiž se chlap setkává, takže pokud někam chodí pravidelně, tak když to lze, jdu se s těmi lidmi seznámit (třeba když pořádají výlet a podobně) - taky má rád podivné sexuální praktiky 🙂 a ano, chci znát jeho partnerky, pokud to teda není jenom krátkodobé střídání někde na workshopu.

Čili do toho oběda bych šla - ale tak, jak je situace nastavená, bych navrhla oběd "na neutrální půdě" = někde v restauraci. Tam nehrozí nějaký tlak a očekávání, že z toho "hned něco bude". A pokud by ti nějak byli sympatičtí a chtěla jsi něco pravidelného, tak si určitě vezmi kontakt - ať si můžeš případně ujasnit, co je očekáváno - a nemít to je "filtrované přes chlapa".

Swingers mu navrhni - to by se mu mohlo líbit a třeba zjistíš, že to je něco, co se bude líbit i tobě (prý to nemusí být ani o tom sexu, ale prostě uvolněná skupina lidí).

budouci_maminka
23. čer 2021

@merope jak takový vylet probíhá? Ahoj tohle je Janička, s tou jsem s*ukal minulý týden. Tohle je Petr s Blaženkou to jsou ti co mi strkali konskej ocas do zadku jak jsem ti o tom včera večer povídal no a tamhle, tamhle to je Cecilka, ta má parádne úzkou vaginu. Mám ti donést guláš miláčku?
Jinak "krátkodobé střídání někde na workshopu" zní teda hustě 😲

merope
23. čer 2021

@budouci_maminka V okamžiku, kdy se bavíme o nestandardních sexuálních praktikách (což dle příspěvků partner tazatelky praktikuje), tak k nim toho patří opravdu spousta - takže expresivně. "Ahoj, tohle je Janička, tu jsem seřezal rákoskou minulý týden. Tohle je Petr s Blaženkou, co mě minule krásně pověsili v TKčku (viz termín bondage) a já si to skvěle užil, jak jsem ti o tom včera večer povídal no a tamhle, tamhle to je Cecilka, ta má parádně úzkou vaginu a na ty zapíchané jehličky kolem ní měla uvázanou nádhernou mašličku. Mám ti donést guláš, miláčku? A sníš si ho z misky na podlaze, hodnej pejsek.

A zvláště to "zavěšení v TKčku" je bez zkušeností a praxe "o hubu", takže je na to kupa workshopů. Koneckonců ono i to zapichování jehliček chce vědět, co je a co není bezpečné. Stejně jako hrátky s elektřinou (i pokud se používají elektromasážní přístroje). Vedle toho je kupa workshopů tantry. Ano, možná to někdo nepočítá k sexuálním praktikám, ale podle mě a mých zkušeností to k nim patří. Pokud tazatelka zmiňuje swingers party, tak to je přesně místo, kde může podobná konverzace také být - ale osobně bych s tím nezačínala, pokud je partner evidentně "dál" a ona si to chce "oťuknout".

fialovyserik
autor
23. čer 2021

@merope Manzel se s nimi ale nesetkava 😀 15 let nevidel byvalou a jejiho manzela take nezna. Ale ze bych se obhlidla na obede ja s nim, zda bysme do toho sli. On s ni na 99 % ano.
Swingers jsme si rikali, akorat nejake je z ruky a nemame nikoho, kdo by nam pohlidal 2 male deti. Urcite ne proto, abysme jeli na swingers 😀 Ja tak uplne orientovana nejsem, tak ani nevim, co bych na to v reale rikala. Kazdopadne 4 me nelaka.

Jine jeho zname znam. Z prace kolegy teda ne, s temi se neschazi.

lilian2111
23. čer 2021

@fialovyserik a kde máš jistotu, že ji neviděl 15 let?

fialovyserik
autor
23. čer 2021

@lilian2111 Protoze predtim bydlela o 200 km dale a ted bydli o 90 km dale 🤷‍♀️ a ma manzela i dite. Nema pomalu ani energii na to, abysme nekam jeli o vikendu s detmi a po praci vyzvedava syna ve skolce. O vikendu nikdy nikam nejel. Takze jsem si jista, ze se nevideli.

te_reza
23. čer 2021

Však ať plánuje,ne?ty u toho být nemusíš. Já už bych plánovala kam se přestěhuju

fire85
23. čer 2021

@merope chci znát jeho partnerky? tvuj chlap má víc partnerek,??

fire85
23. čer 2021

@budouci_maminka hustý to je, za mě docela prasárna už kvůli nemocem atd

cherie24
23. čer 2021

@fialovyserik jestli chlapi uvažují to asi těžko říct. Mě tenkrát můj ex navrhnul, že naše problémy vyřeší tím, že si najde milenku, prý by to mělo samá pozitiva. Mě zůstane chlap, který nás živý, on bude spokojený a malé zůstane kompletní rodina. Myslel to tenkrát vážně a ještě si pochvaloval jak geniálně to vymyslel. Takže mě u chlapa už nepřekvapí asi žádný nápad 😀 tou dobou už tu milenku měl, jen zkoušel jestli s tím budu souhlasit. Popravdě by mě trošku děsili záliby a sexuální praktiky tvého muže. Asi bych celkově těžko nesla už jenom tohle natož 4 s jeho expartnerkou. Ale ty na to můžeš mít jiný názor a je ve výsledku jen na tobě, jestli jsi s tím v pohodě.

budouci_maminka
23. čer 2021

@fire85 ja zůstanu u své naivni romanticke predstavy: a žili stastne, monogamně a spokojeně až do smrti 🙈

merope
23. čer 2021

@fire85 Na shibari několik 🙂. Jen při tom se sexuální choroby teda moc nepřenáší 😀.

@budouci_maminka Monogamie mi pořád přijde trošku jako mýtus 🙂.

fire85
23. čer 2021

@merope proč ti přijde monogamie jako ýtus?

zelenaesmolda
23. čer 2021

@merope
Monogamie prisla az s nastupem krestanstvi a katolicke cirkve.Kdyby byl clovek opravdu monogamni tak nevera proste nebude.Jako u labuti treba.

cherie24
23. čer 2021

@zelenaesmolda labutě jsou mýtus, netvoří celoživotní monogamní páry. Ve skutečnosti jsou na světě jen 3 druhy ptáků, které tvoří takové páry a labutě k ním nepatří. Labuť umí zahnout taky, celkově u všech druhů ptáků mají běžně samečci bokovku, o kterou se nestarají, stejně tak on vychovává v hnízdě ptáčata, která jsou i sousedů a my se kocháme, jak dělají ptáčci krásné páry a přirovnáváme lidské vztahy k ptačí lásce.

hanka_12345
23. čer 2021

A tibe to nevadi ze by sel do trojky s nekym jinym, uplne bez tebe? Kdyz jsi mu rekla, at jde kdyz chce

merope
24. čer 2021

@fire85 Tak jako jo, znám pár lidí, co jsou opravdu výhradně monogamní. Ale sem-tam mi přijde, že to ani dotyčným nevyhovuje. Jinak tedy mi přijde mnohem lepší "veřejná polygamie" než nějaké ty stresy a obavy z toho, že partner odhalí "bokovku" - neustálý stres z toho, že se někdo dozví, že byl s někým "na kafi" - ve zdravém vztahu mi přijde mnohem lepší, že druhý partner ví, že si byl posedět s tím či oním. A je pravdou, že v okolí vidím ledacos - ale ty obavy z odhalení vidím minimálně.

herbinaaa
5. črc 2021

cože? To jako opravdu? Určitě bych s ním promluvila a navrhla bych mu, že bychom si raděj koupili hračky a takto si pohrála...než s cizími lidmi