Dobrý den. Je mi 27 let, 2 roky(celkem 11 let spolu) jsem vdaná a s manželem máme 3letou dcerku... teď k problému... začal mě sexuálně přitahovat jiný muž, již taky ženatý... jsem v tom trochu zapletená....ale nevím co mám dělat? :(
@hankaviki ja to myslíte, nic? To přece neni normální.... :(
Začali jsme si posílat erotické fotky.... a chce se se mnou sejít...
Nescházet se s ním, nesouložit s ním.
To chcete být manželovi nevěrná, a pak se domů vrátit jako by nic? To je strašný....
Dej si studenou sprchu a zapracuj na vztahu s manzelem .
v první rade popřemýšlet,jestli ti to stoji za to..podvest manžela a pak nest pripadne následky..
Přerušit veškerý kontakt. Je to klišé, ale v tomto sejde z očí, sejde z mysli opravdu platí.
..a taky bych to úplně nepsala na internet, když tu máš místo bydliště a fotku dcery, náhoda je blbec
@marketkam24 to jsou dotazy fakt ze jo 🙈 co delat? Nic pokud chcete mit rodinu a klid...a rozhodne prerusit kontakt a neposilat si eroticky fotky! vemte si kdyby tohle delal vas muz? Posilal si s nejakou jinou eroticky fotky...uz jen tohle je podle me dost pres caru
@marketkam24
chapu to tak,ze je to znamost pres internet kdyz si posilate fotky a chcete se sejit?
co od toho jako cekas?ze si te k sobe nastehuje i s detma a budes zit happily ever after?
mas dve moznosti-bud prerusis kontakt a zablokujes ho a budes mit doma stastnou rodinu nebo se s nim sejdes,vyspis se s nim,chlapec si uzije,manzel na to prijde a opusti te.nasledne te opusti i ten casanova a zustanes sama s detma.stoji to za to kvuli par minutam sexu?
@pipi_puncocha
uz nema,zrusila si ucet
@zelenaesmolda no, možná to nemuselo být tak definitivní, ale asi lepší, než ať to nějaká dobrá duše napráší manželovi.
@pipi_puncocha
ja bych to praskla,velebnosti.ne,ze bych udavala,ale hlasit se to musi 🙂
Jestli může nemiluješ ,tak se rozved a pak se můžeš stýkat s kym chceš.Akorat si rozmyslí jak to budeš vysvětlovat dcery.
Co máš udělat? Přemýšlet, jestli je pro tebe důležitější si posílat erotické fotky a souložit s děsně přitažlivým chlapem, nebo jestli je pro tebe o něco důležitější fakt, že máš rodinu!!! Jestlipak ten úžasné přitažlivý chlap bude i přitažlivý pro tvoje dítě víc než vlastní táta, až se to provalí??
@marketkam24 na něco takového se ptáte ve svém věku?🤜🤜🤜
zeny rozhodne nikdy nikomu neposilejte hanbate fotky( s oblicejem)! pak se to krasne da vydirat..
Takových oblbnutí bude ... Stejně to bude to samé. Co kdyby vám řekl manžel, to co píšete?
Tak tady si zrusila profil a napsala ten dotaz na Priznani na matersky na fb.By me zajimalo kde vsude jeste :D
Nic.