Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak to máte vy v sexu, když
1) vy jste vzrušené, chcete pokračovat...ale už třeba nemůžete klasicky ( už vás to třeba trochu dře či pálí), můžete a chcete ale pokračovat jakkoli jinak, pusou rukou se dál věnovat partnerovi a on vám
( jakmile mu řeknu že mě to dře a chci pokračovat jinak, partner přestává s celým milováním a nepokračuje jinak, bere to že teda pokračovat nemůžeme...prostě to utne) 😅😓
2) když mu trochu ochabne nebo cítí že se neudělá není schopný se věnovat třeba mě, pusou, rukou...a to i když jsem vzrušená...prostě to utne..
Snažím se mu říct že milování není jen o tvrdým penisu atp...že můžeme i jinak než klasicky..
Přeháním to s tím že mi vadí milování takhle v půlce utnout?? ( nikdy jsem to s nikým nezažila)
Nebo to berete jako já že v rovnocennem vztahu si partneři vzájemně dopreji i když jim to zrovna prestane tam dole fungovat..Nevím, přijde mi to automatické...
No, tak to by měl můj chlap radost, utnout milování v půlce, ani aby neměl možnost se udělat, no popravdě se ani nedivím, že nechce pokračovat třeba orálně, mě by to pak taky přestalo bavi, a veškeré vzrušení ze mě odpadlo. Nechápu, jak tě to může dřít, to jsi suchá nebo jak?
Já teda jsem celkem frigidni :D Ale beru to stejně, jak tvůj chlap. Jakmile ochabne konec. Mě teda vadí i sahat na penis jakmile je oblemcanej. Musíme se jít bezprostředně umýt.
Já také nesnáším "nastavovanou kaši" a když se přeruší, nemám moc chuť pokračovat jinou cestou. Na druhou stranu bych čekala, že každý chlap uvítá alternativní způsob dodělání 😀 JInak mám stejné pocity jako
@95newmommy2020 a s oblemcaným pinďourem si rozhodně nadšeně nehraju 😀
1) Tak pokračuj ty ručně,pusou,neříkej že tě odstrčí. 2) Když mu nestojí,měl by se snažit jinak.
Asi nejste v sexu úplně naladěný na stejnou vlnu..
@95newmommy2020
@irmamala Jé, holky, počkejte až budou chlapi starší, to byste si vůbec nic neužily, skončit to při ochabnutí... 🙂
@reeeza A tobě bych asi radila najít si milence, žiješ jen jednou.
@klokanka31 A proč hned milence? Masturbace je tabu? 🤔
@cikitkapb Proč ztrácet mládí sám se sebou? Nevím jak to mají ostatní,ale chlap je chlap...🤷♀️
Navíc to je jako bys řekla na co si kupovat psa, stačí tamagotchi...
@klokanka31 Ježíši ženská, kroť se trochu! Málem jsem si tu probudila dítě 😂 Ten tvůj tamagoči příměr musím večer říct chlapovi, ať se zase po čase nasměje 👍
@klokanka31 tak ale víš jaký je rozdíl mezi manželem a vibratorem?Vibrator vrni když manžel chrni...🤣🤣😆
1. Neznám, stříkám na všechny strany 🤣 takže bych asi poradila to vyřešit nějakým lubrikantem. Když sem.parkrat chytla křeč a slezla, nebo se udělala a pak už sem měla dost, tak jedu jinak, manžel je rád a neprotestuje.
2. Je to hodne sobecký a určitě bych si s ním o tom promluvila, nebo kup pomocníka aby tě dodělal něčím. Pokud nemá chuť je něco špatně. Mělo by mu záležet na tom, abys byla (u)spokojená.
@l01991 Taky se říká na co doma chovat celé prase kvůli 10 dkg klobásy...
@klokanka31 nebo:vnučka se ptá babičky,babi co je to penis?Část mužského těla,odpoví babička.A kkt?Ten zbytek...😆
@l01991 🤣🤣🤣
Holky on je partner nedprůměrně velký, proto mě to třeba po orgasmu už dře.
Jinak zkoušel jsem o tom mluvit.. celkově se mi zdá že prostě si nerad jen tak hraje, upřednostňuje klasickou soulož...Třeba abych ho vykouřila v lese na procházce??? Raději si prý počká až budeme doma v postýlce ...🙄 atp atp...Takže asi když to nejde klasicky pokračovat, raději to ukončuje. Taky mi přijde, že když to třeba občas nejde jemu, že je z toho tak zdrchanej, že na mě prostě v tu chvíli nemá kapacitu....snažím se mu vysvětlit, že sex nemusí být jen o funkčním penisu. Když mu to prostě někdy nejde, jde to i jinak..
Jako všechno to beru...ale co JÁ?? 🙄
Partnera měnit nechci. Jen bych to ráda nějak vyřešila. Příjde mi, že je trochu sobecký..
@reeeza řekla jsi....jakmile mu řeknu ...tak už se mu moc nechce a utne to....mu to neříkej a udělej sama,co chceš. Vždyť přece nemáte nad postelí návod na sex. A říkat mu,teď bude to a to....mlc a dělej co chceš ,co dělá dobře tobě, přece se můžeš vrátit za pár minut zpět .....👍
@l01991 dám si to na pozadí mobilu. A až bude ten ,,můj,, odcházet ,pribalim mu to do tašky
@reeeza třeba mu fakt vadí ,že mu to objasnujes ,co ti vadí atd a bolí a on je v tom nejlepším a má po ptakach....být tebou bych mlčela (nepovidala si s ním při sexu ),naopak bych se snažila z polohy ,kde to je už blbý , změnit do příjemné polohy ..... On podle toho co říkáš vnímá tvou bolest jako vlastní selhání a nemá zájem dál pokračovat. Naopak bych mu dala najevo ,že je alfa samec .
@reeeza Tvýho chlapa nechápu a asi by mě z něj trefilo 😄