Dobrý den , mám problém co se týká sexu . Vše mě snad bolí ,kdekoliv manžel chytne bolí mě to . Při některých polohách krvácím ,dle gynekoložky čípek v pořádku . Chuť se na sex vytratila . Asi se i před manželem stydím ,když jsem měla přítele co byl panic nestyděla jsem se to jsem neměla kdysi problém s ničím ,ale teď vše špatně. Manžela mrzí , že nezačnu s ničím ale jak mám začít když chuť není. Mám i problém s únikem moči ,nevím zda to má nějak s tím i spojené . Sama sobě se taky nedotýkám ,nějak mi to nejde . Děkuji za rady a zkušenosti jak to změnit
Nemáš zakloněnou dělohu?
@te_reza co je zakloněná dělaha? Jak se to zjistí
Zakloněná děloha je prostě zakloněná děloha 🤷 stačí hodit do googlu
@julie290 může. Asi dva roky po porodu jsem ji měla taky zakloněnou a většina poloh mi byla nepříjemná až bolestivá. Postupně se mi to nějak srovnalo (asi mimo jiné posilováním core a pánevního dna?) a teď už takové problémy nemám.
zakloněnou dělohu by při ultrazvuku ihned poznaly ne ? Při kontrole ? Děla mi to tak tak druhý rok zhruba
@anonym hele mě to řekli až po laparoskopii mám dojem, každopádně s tím stejně nic nedělají, prostě smolík
Tak to je paráda teda ,to jsem zvědavá kolik let to manžel semnou teda vydrží takhle 😀
Doporučuju zkusit gynekologickou fyzioterapii, může být problém se svaly pánevního dna.
@patypresdevaty
@lencaa11 Já mám bolest jen z polohy zezadu. Jinak problémy nemám, tedy už vůbec ne s krvácením po styku. Bolest ještě chápu, ale krvácení už by mohl být i jiný problém. Ale jak píšu, každá žena je jiná 🙂
@julie290 ano nejhorší je to zezadu ,ted poprvé to bolelo i z boku
Z boku jsem kdysi malá problém také. Teď ji však nepraktikuji, protože mám vysokého přítele a já jsem velmi nízká neboli se neumíme sladit😅. Každopádně zkus se poradit s gynekologem. Já mám zakloněnou dělohu od 15. Mám 21 a jak říkám, problémy nemám kromě té jedné polohy
@julie290 jj ze zadu to bylo hrozne ale ne pořád jen občas nejvíc mě to začlo po konizaci a tím se to vše ještě přidalo lékař mi řekl že to dělá zahnuta děloha což už ji mám od dětství tvar atd kolem dělohy už máme dáno od začátku to se nemění max velikost porody atd ...může pomoct cvičení ale jinak nic
@te_reza tak to dělají i ty krecaky kolem dělohy vyděla jsem to na ultrazvuku děloha se nemění tu už máme od malinka jen se mění velikost skrz tehotenstvi tak mi to bylo vysvětleno když po konizaci se vše zhoršilo a zjištěno že mám Ademyouzu ,křečové žíly na to jsem brala Detralex nic ,zahnutá děloha a jak se stahuje děloha tak to boli
A děti ještě nemáte ? Řešila bych důkladne stery na různé breberky, různé srůsty, polypy, proste jestli je tohle vše v pořádku. Pak hormony. Potom mě napadá jestli je vše v pořádku v průběhu sexu- předehra, dostatečná přitažlivost, tudíž vlhkost ?? Jinak zaklonenou dělohu mám taky, bolestivost zezadu veliká, ale bez toho lze žít 🙈
@petrasipkova1 předehra nic moc ,z mé strany žádná když žádná chut není a manžel to bere šup sem šup tam . Co se tyka vlkosti to u mě není problem ,to je asi jediny moje plus 🙂
@petrasipkova1 Děti mám dvě . A další už manžel neplánuje . Hodně trpím na záněty a pálení při močení
Začla bych testy na vše kolem různé záněty chlamydie ,různé bakterie ,hormony ,kontrola čípku ,štítnou žlázu ta taky může dělat paseku ,je toho hodně ...
Myslím že nechuť může způsobovat i hormonální antikoncepce
A jak vam funguje vztah? Podle me na tom hodne zalezi. Pokud je nejak pokazeny vztah, nemusi to fungovat ani v sexu. Psala jsi, ze deti uz manzel neplanuje. Neplanuji toto oba?
Udělat hormonální profil ,nechat si líp podívat na čípek skrz to krvácení ,vyzkoušela bych nějaký bylinky