Jak stopnou sestrenici, ktera se porad chvasta kde vsude byla, co vsechno videla? Ja ji to nezavidim, ale tak uz mi s tim leze na nervy a myslim, ze ostatnim taky. Cestuje temer porad, ale tak jeji vec, nikoho to nezajima, jen ona ma pocit, ze to zajima vsechny.
Ted o Vanocich se sejdeme cela rodina a zas ji budeme poslouchat. Vzdycky je pak rec jenom o ni a jejich cestach.
Jak ji to rict, ze proste nemusi porad o tom samem?
A jste dospělá, nebo...?
Já teda asi nechápu, pokud to vadí většině, tak to přece někdo normálně stopne. Třeba elegantně převedu hovor jinam, ne? Nebo všichni v místnosti sedí jak pecky a skřípou zubama a mlčí??
ja to chapu, jako tu podstatu toho. Zazila jsem letni grilovacku s cerstvou matkou ktera 3 hodiny mlela jen o to jaky kupuje pliny a proc by kupovala kus za 7kc kdyz muze za 3 a ze to ona za to teda rozhodne neda. Byla to kamaradka hostitelu a ja ji videla poprve ale sr*la me cely odpoledne :D
@misha31 hele, ja treba nejsem cestovatel, nepotrebuji to k zivotu, jsem takovy spis pecival. Ja spis rada zajdu na kavu,do detskeho koutku,zajdu na veceri/do kina apod a vecer sup domu takze bych ji to fakt nezavidela ale toto porad poslouchat dokola tak su taky nasrana
Tak si sedni vedle někoho, koho to taky nezajímá, a bavte se spolu? Na její vyprávění nereaguj a pokládej otázky někomu, s kým se bavit chceš a na jaké téma chceš.
S má s tím opravdu většina problém nebo to rodinu naopak zajímá a ty jednoduše žárlíš protože prostě asi nemáš co říct aby to bylo tak zajímavé jako její zážitky u cest??
Jen se ptám, nemyslím to teď jako útok ( může to tak vyznít)
hele my kdyz jsme byly mali tak jsme jezdili na vanoce k tete. Sestrenice od malicka litala po svete a delala gymnastiku. Teta-samozrejme- kazdy zavod natacela a kazdy rok cely odpoledne to pousteli nasim. Mamka byla vzdycky otravena
Ne ze ji to ne nezajima ale nebavi ze by ji stacila pulhodinka. Oni vzdy pousteli 3h zaznamy
a chapu ze se chteli pochlubit ale taky si myslim ze to byl opruz. Obcas mrknu na YT na nejake mistrovstvi ale prejizdim to a mam to za 15min prejety. Predstava ze me tam s tim nekdo mori celej den tak taky nejsem nadsena. Jak rikam chapu ze se chteli pochlubit ale zas by takovy lidi mohli brat ohledy i na ostatni
Já teda obecně ve společnosti nemám ráda člověka, který mluví celou dobu pouze o sobě a když se někomu jinému podaří téma hovoru zvrátit jinam, tak on si se tam zase nacpe sám se sebou a je úplně jedno jestli je to cestovatelka, matka na rodicaku nebo typický všude byl, všechno znám. Upřímně mě to taky štve.
Tak začni vyprávět něco ty, nebo někdo jiný z rodiny. Me treba cestování zajima,rada bych si vyslechla nějaké zážitky a zajímavosti. Pokud vaši rodinu to nezajímá,tak ji řeknete,ze uz vám to stačilo a neodhoďte jiné téma které bavi ostatní. Ja zase nemam rada návštěvy kde se jen drbe nebo mluví o počasí 😆
Naprosto chápu.
Mám takovou sestru.
Ona se vysloveně chvástá - témata dítě A, dítě B, její manžel a kde byla. Děti jsou dospělé, neotesane, manžel bezbřehé hovado a její výlety jsou zásadně super a skvělé...
Když mluví kdokoliv jiný, řekne:"hm, a nás A xxxxx a nás B xxxx a je k nezastavení.
Sere mě to, řešení to nemá, ona se nedovtipi a já vysloveně hnusná být nechci.
Takže se skřípěním zubů ty naše setkání preziju.
Doporučuju jedním uchem dovnitř, druhým ven. Nezkoušet to řešit, řešení to nemá a budeš za špatnou!
U techle lidi nefunguje nic... Ani "uz vime vsechno o tobe, ted my", ani zacit mluvit o necem jinem, nevsimat si, naznacovat... Vyzkouseno.
Moje svagrova... to je osoba, ktera ma svuj vesmir a mluvi jen o nem, zazila nej veci, vi vsechno nejlip a vsem to musi rict. Na jakekoliv tema svede do par vet rec k sobe. Plus at se sejdeme kdekoliv je ona ta, co musi ten cas i organizovat, pres to nejede vlak. Jakmile neni cokoliv podle ni, stane se z ni jeste brutalni osina v zadku, vrazdi pohledem, je neprijemna, ale porad nezavre pusu. Takze jedine reseni - omezit kontakt na minimum a tech par chvil pretrpet.
Ani trochu nezavidis? 😂
Posli ji k nam, me vzdy zajima, kdyz nekdo jezdi po svete, co zazil apod.
Ale jinak pokud fakt jen mele a mele, tak bych do toho treba rekla - taaak a o tobe uz vime vsechno, ted jdu chvili povidat jaaa. A melo by ji to docvaknout, snad 🙂