Sestřenice se pořád chvástá. Co byste poradily jí říct?

15. pro 2024

Jak stopnou sestrenici, ktera se porad chvasta kde vsude byla, co vsechno videla? Ja ji to nezavidim, ale tak uz mi s tim leze na nervy a myslim, ze ostatnim taky. Cestuje temer porad, ale tak jeji vec, nikoho to nezajima, jen ona ma pocit, ze to zajima vsechny.
Ted o Vanocich se sejdeme cela rodina a zas ji budeme poslouchat. Vzdycky je pak rec jenom o ni a jejich cestach.
Jak ji to rict, ze proste nemusi porad o tom samem?

misha31
15. pro 2024

Ani trochu nezavidis? 😂
Posli ji k nam, me vzdy zajima, kdyz nekdo jezdi po svete, co zazil apod.
Ale jinak pokud fakt jen mele a mele, tak bych do toho treba rekla - taaak a o tobe uz vime vsechno, ted jdu chvili povidat jaaa. A melo by ji to docvaknout, snad 🙂

slecnami
15. pro 2024

A jste dospělá, nebo...?
Já teda asi nechápu, pokud to vadí většině, tak to přece někdo normálně stopne. Třeba elegantně převedu hovor jinam, ne? Nebo všichni v místnosti sedí jak pecky a skřípou zubama a mlčí??

hanka_12345
15. pro 2024

ja to chapu, jako tu podstatu toho. Zazila jsem letni grilovacku s cerstvou matkou ktera 3 hodiny mlela jen o to jaky kupuje pliny a proc by kupovala kus za 7kc kdyz muze za 3 a ze to ona za to teda rozhodne neda. Byla to kamaradka hostitelu a ja ji videla poprve ale sr*la me cely odpoledne :D

hanka_12345
15. pro 2024

@misha31 hele, ja treba nejsem cestovatel, nepotrebuji to k zivotu, jsem takovy spis pecival. Ja spis rada zajdu na kavu,do detskeho koutku,zajdu na veceri/do kina apod a vecer sup domu takze bych ji to fakt nezavidela ale toto porad poslouchat dokola tak su taky nasrana

llluckaaa
15. pro 2024

Tak si sedni vedle někoho, koho to taky nezajímá, a bavte se spolu? Na její vyprávění nereaguj a pokládej otázky někomu, s kým se bavit chceš a na jaké téma chceš.

reeeza
15. pro 2024

S má s tím opravdu většina problém nebo to rodinu naopak zajímá a ty jednoduše žárlíš protože prostě asi nemáš co říct aby to bylo tak zajímavé jako její zážitky u cest??
Jen se ptám, nemyslím to teď jako útok ( může to tak vyznít)

hanka_12345
15. pro 2024

hele my kdyz jsme byly mali tak jsme jezdili na vanoce k tete. Sestrenice od malicka litala po svete a delala gymnastiku. Teta-samozrejme- kazdy zavod natacela a kazdy rok cely odpoledne to pousteli nasim. Mamka byla vzdycky otravena
Ne ze ji to ne nezajima ale nebavi ze by ji stacila pulhodinka. Oni vzdy pousteli 3h zaznamy

a chapu ze se chteli pochlubit ale taky si myslim ze to byl opruz. Obcas mrknu na YT na nejake mistrovstvi ale prejizdim to a mam to za 15min prejety. Predstava ze me tam s tim nekdo mori celej den tak taky nejsem nadsena. Jak rikam chapu ze se chteli pochlubit ale zas by takovy lidi mohli brat ohledy i na ostatni

alice180
15. pro 2024

Já teda obecně ve společnosti nemám ráda člověka, který mluví celou dobu pouze o sobě a když se někomu jinému podaří téma hovoru zvrátit jinam, tak on si se tam zase nacpe sám se sebou a je úplně jedno jestli je to cestovatelka, matka na rodicaku nebo typický všude byl, všechno znám. Upřímně mě to taky štve.

izz76
16. pro 2024

Tak začni vyprávět něco ty, nebo někdo jiný z rodiny. Me treba cestování zajima,rada bych si vyslechla nějaké zážitky a zajímavosti. Pokud vaši rodinu to nezajímá,tak ji řeknete,ze uz vám to stačilo a neodhoďte jiné téma které bavi ostatní. Ja zase nemam rada návštěvy kde se jen drbe nebo mluví o počasí 😆

elvira
17. pro 2024

Naprosto chápu.
Mám takovou sestru.
Ona se vysloveně chvástá - témata dítě A, dítě B, její manžel a kde byla. Děti jsou dospělé, neotesane, manžel bezbřehé hovado a její výlety jsou zásadně super a skvělé...
Když mluví kdokoliv jiný, řekne:"hm, a nás A xxxxx a nás B xxxx a je k nezastavení.
Sere mě to, řešení to nemá, ona se nedovtipi a já vysloveně hnusná být nechci.
Takže se skřípěním zubů ty naše setkání preziju.

rajdamajda
Dnes v 01:08

Doporučuju jedním uchem dovnitř, druhým ven. Nezkoušet to řešit, řešení to nemá a budeš za špatnou!

jane46
Dnes ve 03:16

U techle lidi nefunguje nic... Ani "uz vime vsechno o tobe, ted my", ani zacit mluvit o necem jinem, nevsimat si, naznacovat... Vyzkouseno.
Moje svagrova... to je osoba, ktera ma svuj vesmir a mluvi jen o nem, zazila nej veci, vi vsechno nejlip a vsem to musi rict. Na jakekoliv tema svede do par vet rec k sobe. Plus at se sejdeme kdekoliv je ona ta, co musi ten cas i organizovat, pres to nejede vlak. Jakmile neni cokoliv podle ni, stane se z ni jeste brutalni osina v zadku, vrazdi pohledem, je neprijemna, ale porad nezavre pusu. Takze jedine reseni - omezit kontakt na minimum a tech par chvil pretrpet.