icon

Rozvod, stěhování, šílený stres - jak mám přibrat? 😞

kristy82
16. říj 2016

Ahoj holky, situace se má tak, že s manželem jsme se snažili skoro rok o dítě a on mezitím přivedl do jiného stavu milenku, jsme od sebe skoro 7 měsíců, oznámil mi to a odešel ze dne na den, následoval samozřejmě šílený šok, totálně jsem se sesypala, zhubla 5 kilo přes noc. První 2-3 měsíce byly šílené, ale pak už to vypadalo v pohodě, zjistila jsem, že je mi bez manžela líp, věnovala jsem se sama sobě, svým koníčkům, cvičila, nabrala jsem 2 kila. Nicméně jsme měli spolu byt na hypotéku a řešil se jeho prodej, ten se teď prodal, minulý týden jsem podepisovala smlouvu. Byla jsem teď měsíc v zahraničí, celkem v klidu, smířená se situací, před týdnem jsem se vrátila, byt čerstvě prodaný a čeká mě podpis návrhu na rozvod. Nechápu to, ale jsem zase totálně na dně! Mám šílené žaludeční neurózy, nemůžu se najíst i když mám hrozný hlad. Za 4 dny jsem zhubla 2,5 kila a jsem na tom ještě hůř než předtím! Mám 170 cm a 55 kg normálně, takže je na mě vidět, když ubude každý gram! Vypadám hrozně, cítím se hrozně a nedokážu s tím nic udělat :( Mimochodem, několik měsíců zpět už jsem normálně jedla a docela dost a stejně jsem nemohla přibrat, jak jsem asi podvědomě pořád ve stresu, i když se snažím na to nemyslet. Teď jak jsem byla pryč, tak jsem se vyloženě nacpávala a přijedu, prásk, konec, kost a kůže :( Návrat do reality. Do dvou měsíců se musím odstěhovat do podnájmu. Navíc jsem teď někoho potkala a myslela si, že už je možná čas na nový vztah, ale to jsem se asi dost spletla, protože jsem úplně mimo i z toho, že jsem si s někým vyšla! Fyzicky, je mi špatně. Kombinace toho všeho je, že se ztrácím před očima a začínám být zoufalá. Jinak navštěvuju terapeutku, ta se asi bude divit, do jakého stavu jsem se vrátila. Tak snad po psychické stránce mě dá dohromady ona, nicméně potřebuju se spravit fyzicky a dostávám se teda, po výčtu mých hrozných depresí (omlouvám se, musí to ven) k dotazu, jak mám přibrat? Máte někdo zkušenosti s nějakými nutričními doplňky stravy apod.? Děkuju.

Strana
z2
merope
23. říj 2016

@maii Za 48 to vyjde, když si koupíš nejenom MANU, ale chceš k tomu ještě šejkr. Bez šejkru to je za 37 to nejmenší balení.

Strana
z2