Také já bych sem ráda přidala jednu hořkou zkušenost, která mne v posledních dnech potakala.
A taky se potřebuji vypsat.
Zítra to bude přesně měsíc, kdy jsem se od mažela dozvěděla, že se chce se mnou rozvést, protože je nešťastný a život je jen jeden a on věří, že ten jeho další život budel lepší.
Naše manželství 15 let , dvě děti syn 14 a dcera 7 let. Bydlíme v domě s tchýní, ale máme rozestavěný dům, který jsme společně navrhovali a říkali mu naše třetí dítě, na Vánoce jsme se měli stěhovat.
Samozdřejmě, že byly nějaké problémy, hlavně když bydlíte v domě s tchnýní a máte jiný názor než všichni ostatní..v ložnici s námi spala dcera, takže ani moc soukromí jsme neměli, bohužel potom už jsem jeli jen ze setrvačnosti, o problémech jsme mluvili, ale tešili jsme se na to, až se dostaví náš dům...
Ale opak byl pravdou, asi jsem se tešila jenom já..protože do toho zasáhl někdo třetí, a to kolegyně v práci, se kterou si promluvil a zjistil, že namá cenu přetrvávat ve vztahu kde není spokojený.
Když přišel den D a řekl mi, že už spolu nemůžeme být a rozevdeme se, že už nežije a je nšťastný, jako další důvod uvedl,že nevypdám dle jeho představ, že má odjakživa v hlavě nastavený parametr na to, jak by měla jeho žena vypadat a já ho nesplnuji, protože nejsme hubená a nikdy jsem nebyla, na otázku proč si mě bral, odpověděl, že čekal že ze mě vybrousí diamant a že kdybych ho milovala, tak bych pro něj zhubla..načež já jsem mu řekla, že kdyby mě miloval on tak by mě neponižovla a neříkla mi že mám stehna větší než on, lýtka takové, že nemůžu nosit ani krátkou sukni a další...hlavně když to řekne člověku, který byl na škole ponižován za to že byl silnější a doma mu matka vždycky říkala podívej se na sebe jak vypadáš, tak se stane pravý opak, a motivační efekt to teda není , všechno ve mě udupal...a já jsem měla blok, takový že jsem se před ním styděla i ve spodním prádle..několikrá jsem mu říkala, že bych byla ráda, kdyby jsme začali společně, že by mi to pomohlo, potože ani on není nehubenější ( ale prý na chlapovi to vypadá jinak ) na to on nesyšel. Dokonce mi řekl, že mě asi ani nikdy nemiloval.
O kolegyni v práci mi řekl, že ona naplnila jeho sny o dokonalé postavě.
Co k tomu dodat, řekl ještě spoustu hnusných věcí, a já jsem si konečně uvědomila, že jsem s ním nebyla nidky štastná protože jsem žila jeho život a né ten svůj...vždycky jsem se podřizovala a teď je konec, já se stěhuji, budu bydlet s dcerou a syn zůstane s otcem, protože už se sám může rozhodnou a on se rozhodl, že je v domě s otcem zvyklý a že tam má i babičku se kterou si může vždycky popovídat, co k tomu dodat, tchýně ta prý řekla, že to čekala že se rozvedeme a taky věděla, že syn bude chtít zůstat s nimi.Hlavně, že vždycky byla nestranná.
Já budu nejšťastnější člověk, když se do konce týden přestěhuji a žačnu konečně žít svůj vlastní život.
To je strasny, ze dospely chlap opusti rodinu kvuli tomu, ze jeho kolegyne ma (na rozdil od manzelky) idealni postavu. To snad ani neni mozny, ne? Co je to za povrchniho blba? A ta kolegyne s nim chce byt? Nebo si jen milostpan uvedomil, ze jsou na svete i stihle zeny a hned rozvod? Ne, ze by to bylo v te situaci dulezite, ale pokud s nim chce kolegyne byt, tak to asi bude nejaka hlupka - byt s chlapem (ktery ma sam nadvahu), ktery kvuli postave opusti manzelku a rozbije detem rodinu. Ja jsem stihla postavu mam hezkou, neskromne receno (protoze celozivotne cvicim), ale kdyby za mnou prisel kolega, ze se mu libi moje postava a ze kvuli me odchazi od manzelky, tak se budu smat (jemu!), az se budu za bricho popadat...a poradim mu mokrej hadr na celo a studenou sprchu.
@marketicka takze rozeberme si to. Tvuj manzel zahodil 15 let kuli kolegyni, ktere patrne jedine plus je, ze ma stihle stehna. Toz...at jen jde. Tobe preji hodne sil do nasledujiciho obdobi. Jedine snad, co by me mrzelo je, ze syn chce zustat s tatou. Ale nevadi....zivot je krasny i tak.
@lutu11 úplně přesně zahodil 15 let kvůli dokonalému tělu své kolegyně,je to prostě charakter. Hodně mě mrzí že syn je ovlivněný,ale nemůžu s tím nic udělat, musím mu dát čas a třeba jednou pochopí jak jsem byla nešťastná já.Jinak děkuji 😊
@daisymaminka děkuji 😊
@zanett no s tou kolegyni je to asi tak, asi třikrát se sešli mimo práci ( u ní doma v ložnici)pak se zeptala zda nerozvrací rodinu,on jí ujistil že ne... a ona řekla že kdybych ho milovala tak bojuju a hubnu.Podotýkam ,že toto všechno mi řekl ..nabyl dojmu že když už nebudeme partneři tak můžeme být kamarádi a může se mi svěřovat.
@marketicka proboha, tak hlavne mu nedelej vrbu! Nesnesla bych zadny sverovani se. Kdyz si ji vybral, at se s tim nejak popasuje sam a nese nasledky sveho jednani. A ne, ze si z manzelky udela kamosku a sveruje se, o cem se bavi s milenkou! Bych ho hnala, ze by nestacil pocitat schody.
@marketicka To je blb...No jo, oblbnutý chlap, co dřív nebo později bude litovat. Drž se 🍀
@marketicka Hele on je debil, o tom neni pochyb, jen ho pekne nechej mamince …. Ale tebe nikdy nenapadlo zhubnout? Proste jen kvuli sobe? Ja bych treba taky nemohla byt s chlapem, co by mel svuj zdravotni stav na haku.
@marketicka hele, tady je jasne, ze jeste bude klepat na tvoje dvere. Evidentne premysli monentalne ptakem. Bych mu dala lopatou po hlave...
@clairexr napadlo, je tom takový můj celoživotní boj..ale když mě začal těmi řečmi ponižovat ,tak to ve mě začal udupávat a paradoxně stres jsem zaháněla jídlem.No asi jsme potřebovala zažít pořádný stres,protože teď mám zase problém něco sníst.Urcitě chci ale pro sebe a ne pro nikoho jiného..věřím že v mém novém život mi to půjde lépe.
Bolí to, ale alespoň jsi ho skutečně poznala. Určitě ne každý člověk se chová při rozchodu takto, tohle není ok ani normální. Já to vždy říkám, že člověka I jeho lásku k němu skutečně poznáš až v takovýchto zlomových momentech...
Teď tě to musí hrozně bolet ale časem ti přesně tohle bude dodávat sílu žít svůj život a "tohodle" už fakt ani nechtít.
Nech ho jít, ať si jde...
PS: Člověk který je navrhovatel rozchodu téměř vždy očerňuje stávajícího partnera a idealizuje si fantazijního partnera. Tohle se podle mě stalo i u vás...snad je to aspoň trochu pro tebe útěcha. S tebou to nemá nic společného. Měj se ráda taková jaká jsi, denně si to připomínej...a věř že časem potkáš může který tě bude mít rád takovou jaká jsi a který bude mít ÚROVEŇ ( ne jako tendle).
A synem se netrap. Nepřikládej tomu větší význam než to má. Synovi je 14 to je věk kdy se instinktivně přiklání k mužskému atributu - otci. Až bude trošku vyspělejší, hezky si to v hlavě srovná, bude vědět, kdo se jak zachoval, neboj.
@marketicka Urcite hlavne pro sebe. A pokud se to podari, tak jako bonus ho tim pekne nakrknes 😁
@reeeza děkuji, já se už teď cítím mnohem lépe a vím že mě čeká můj nový život,který si budu řídit podle sebe.K dokonalosti tomu chybí jen to že se potřebují odstěhovat, (naštěstí je to v plánu v těchto dnech) protože v tuto chvíli se mi tady zle,tchýně on a jedou jakoby se nic nestalo a jediný člověk,který je tady navíc a vždycky byl jsme tady já.Až tohle vyřeším bude mi dobře.
@marketicka přeji Vám ať jste šťastná a spokojená ☘️🍀 držte se ☺️
Je mi to líto . Někteří chlapi fakt přemýšlí svým údem :/ ale tento blb , co si našel milenku , za to nestojí . Je mi líto asi nejvíc tvého syna - otec a babka mu vymyli mozek . Snad to jednou pochopí … a co se týká tvých stehen - píšeš , ze je mas větší - nemáš lipedem ? Mrkni na web , jestli by to mohlo odpovídat ….
Ať si jde, začni žít život podle svého....hodně štěstí, buď šťastná a spokojená🍀
je mi to líto, ale budete mít svatý pokoj. Hlavně, jak asi dlouho bude váš bývalou pro tu novou dle představ. Ono se mu to jednou vrátí.
Je to vůl a štíhlost kolegyně je samozřejmě jen zástupný důvod. Nevěřím, že by to bylo zejména o tom, ať si říká, co chce...
To je debil, jako říct ti, že doufal, že tě vybrousí jako diamant a sám přitom nemá dokonalou postavu...
Vypadá to, že se ti ulevilo. Držím palce, ať se ti v novém životě dobře daří.🍀
Kez ho.kolegynè komne do řiti a jemu zustanou oči pro pláč. A Tobe preju at potkas nekoho lepsiho.
@martinka_33 Některé partnerky/partneři dokáží dát člověku hodně zabrat a to si pak člověk říká zlatá samota :D
@marketicka Ja te teda nechci urazit, vlastne nikoho nechci urazit, ale divala jsem se do tve galerie a podle fotky je tvuj manzel uplne obycejny fotrik ve strednich letech - a to je ta fotka asi nekolik let stara, takze pocitam, ze Adonis se z nej od te doby nestal. Nechapu tu jeho kolegyni. Omlouvam se za uprimnost, ale chlapu jako je tvuj manzel je v kazde ulici 12 do tuctu, nechapu, cim muze te kolegyni imponovat. Ona asi taky bude dobra zoufalka. Sice s hezkou postavou, ale zrejme dost zoufala a uplne blba, kdyz ji stoji za to zacinat romanek s zenatym chlapem, kdyz chlapu jako on je vsude dost (svobodnych,, rozvedenych).. Na svuj vzhled ji tedy neutahl, nechapu, na co ji tedy utahl. Ti dva se hledali, az se nasli.
Tak to je hodně silná káva. Co na to říct? Držím vám pěsti, ať je váš "nový život" šťastný a spokojený. Rozhodně lepší, než ho trávit s "partnerem", který je schopen vypustit z úst toto. 🌷