Rozvedli jsme a on se oženil.

19. srp 2020

Ahoj všem, potřebuju se z toho vyzpovídat a vypsat. S exmanželem jsme spolu 4 roky, docela nám to klapalo. Exmanžel ale nechtěl děti, a to nikdy, přitom mi vždycky říkal že teď sice děti nechce ale že za pár let určitě. Na konci května jsme se teda rozvedli. Exmanžel si ale naprosto nečekaně, v červnu vzal svou expřítelkyni. Když jsem se to dozvěděla, tak jsem byla na dně. Vůbec bych nečekala, že se takhle rychle ožení. Přemýšlím jestli mě sní třeba nepodvadel, snažím se ho dostát z hlavy. Ale nejde mi to.

zelenaesmolda
19. srp 2020

No,podle me s ni uz neco mel,prece by si nenasel zenskou a neozenil se s ni behem jednoho mesice?To sama asi dobre vis,ze je blbost.Ja bych to tipla,ze s ni ceka dite a proto rekl,ze deti nechce nikdy,aby ti dal duvod k rozvodu a mohl jit kam ho kalhoty a srdce tahnou...

squezy
19. srp 2020

Říká se to možná lehce, ale neřeš ho. Stejně to nevyřešíš, jen se tim budes trapit. Pokud jsi ještě bezdetna, seznam se s jinými muži a treba najdeš takovyho, ktery bude nadseny, az budes mit pozitivní těhotenský test. Všechno zlý je vždy k něčemu dobrý!!

lv
19. srp 2020

než rozchody přebolí, trvá to rok..cca, odhad odborníků. takže chápu, že je to čerstvé a že to vnímáš jako křivdu..zkus si udělat na rok plán, zabavit se - cestuj, dělej intenzivě koníčka, začni cvičit, cokoliv ti přinese radost a taky zaměstná hlavu..na druhou stranu, oženit se mohl třeba den po rozvodu, dali jste si volnost.

leniczka23
19. srp 2020

Osobně si myslím že tě s ní téměř jistě podváděl, tím spíš buď ráda že ses ho zbavila..vyprdni se na něj, vše je jako má být a někde na tebe čeká chlap co s tebou bude chtít kopu děti..přeji ať jsi brzy zase sťastná..

shaun40
19. srp 2020

Je to ex tak to tak ber.Deti spolu nemáte tak je to pro tebe nyní cizí človek.Ať si délá co chce .A špárat se v minulosti k čemu ti to je?Pravdu védet nebudeš.Venuj čas a energii svému soukromí.

zelenaesmolda
21. srp 2020

@lv
nekdy i dele a nekdy cely zivot