Rozejít se?

terunap
11. dub 2017

Ahoj holky, jdu si sem k vam taky pro radu, protože uz nevím co mam dělat a jak to mam řešit ???? S partnerem spolu budeme 4 roky a z toho 3 roky spolu žijeme. Před rokem jsem nechtěně otěhotněla a šla na partnerovo přání na potrat (bylo to v době kdy jsme měli vážnou krizi a mimco proste ne přicházelo v uvahu) a přišla o jeden vejcovod, nyní jsem spontánně potratila a lékaři mi řekli že pokud do půl roka znovu neotěhotním, tak nejspíš už nikdy nebudu mít vlastní děti - jsou tam i jiné zdravotní problémy. Kdyz jsem mu řekla ze jsem těhotná tak se k tomu postavil jak chlap a řešil ze se tedy přestěhujeme do většího, kdy to půjdeme rict rodičům apod. Po potratu jsem to řekla a vzal si čas na rozmyšlenou aby se rozhodl, jestli miminko ano nebo ne. Já už to ale bohužel psychicky nedávám a potom co jsem skolabovala mi partner řekl že mě opouští, ze na dite jeste pripravenej neni a i kdyz si uvědomuje můj zdravotní stav tak proste ne, šle nevylučuje ze kdyz se rozjede m a ja se smířit s představou ze uz nikdy nebudu nit vlastní dite tak on si treba za rok vzpomene a s jinou partnerkou ho mit bude ????, ale mě pořád miluje a ma o me strach ???? Má cenu o tento vztah bojovat?

agnes2ivory
11. dub 2017

@terunap nema. Je to pitomec a nedospelej radoby chlap. Kdyby te miloval, neopusti te a uz vubec ne t

agnes2ivory
11. dub 2017

@terunap uz vubec ne ted. Nemiluje te. To jsou jen kecy, aby ulevil svymu svedomi. Ze ti az tolik neublizuje. I bez vejcovodu muzes mit sve dite (IVF). Pokud tedy nemas dalsi problem, ktery by to znemoznil.

andysek1235
11. dub 2017

Ahoj s takovým chlapem jen strácíš čas podle mě 🙂 pokud by te opravdu miloval tak by vzhledem k tvemu zdravotnimu stavu miminko chtěl bez ohledu na to jestli pripraveny je nebo ne ... 🙂 to jsou jen vymluvy 🙂 a co se tyce plodnosti mě řekli doktoři že děti mit nebuduvubec po trech operacich a koukej jsem tehotná už po třetí 🙂 preju ti miminko ale od tohodle chlapa utikej co nejdal .. predstav si ze snim otehotnis ?.. utece a zustanes na dite sama a ver e to neni tak lehke jak se zda 🙂 hodně štěstí 🙂 drzím palecky ad ti vse dobre dopadne 🙂

astyna
11. dub 2017

Napíšu ti tajemství - "nejsem připravený na dítě" - znamená, že na to není s tebou. S jinou by to do toho třeba skočil hned a je to častá výmluva. souhlasím s @andysek1235

PS: můj švagr prohlašoval, že dítě již další se ségrou taky nechce, že si již "na to nepřipadá připravený" . A hádej, co se stalo o rok později. Nyní čeká s milenkou syna.

prcekverunka
11. dub 2017

@terunap Nemá..

elvira
11. dub 2017

@terunap - je to těžká situace, ale za pár měsíců budeš ráda, žes to dítě neměla s ním.
Je možné, že on za nějaký čas dozraje a bude připravený na dítě - ale to už nebude tvá starost.
Nevím přesně o tvých zdravotních problémech, ale řada problémů lze obejít umělým oplodněním.
A mj. není málo příběhů, kdy doktoři říkali, že nikdy dotyčná neotěhotní a nakonec...
Nejsi v jednoduché situaci, rozumím ti, chápu tě, ale dítě si zaslouží milujícího a zodpovědného tátu. Časem takového určitě najdeš.

yerry
11. dub 2017

@terunap není připraven na dite? To jsou kecy a ty s nim ztrácíš část. ... myslím že te nemiluje a ze je to sobec, když te opouští po potratu a ještě s těmito slovy..... nestojí ti za to a nestojí ani za to abys pro jej plakala....

terunap
autor
11. dub 2017

Samozřejmě můj selský rozum mi rádi to stejné co tu píšete vy ostatní, ale ty emoce semnou mlátí 😞. Prý ze kdyby me nemiloval, tak semnou nežije a je uz dávno pryč, tak vážně nevím. Samozřejmě me napadla možnost podstoupit zmrazeni vajíček a az přijde správná chvíle podstoupit to takhle, bohužel mi z CARu po vyšetření řekli ze nejsem schopna podstoupit hormonální léčbu 😞

kvitko80
11. dub 2017

@terunap Takového chlapa bych poslala do háje. Mysli na sebe a svůj život. Nenech se od něho ponižovat a nedoprošuj se, protože tohle si fakt nezasloužíš. I kdyby jste spolu zůstali stejně to mezi vámi bude viset a ty jednou zjistíš, že takový život nemá smysl a třeba už bude pozdě. Hrozně moc ti přeji aby jsi měla chladnou hlavu v rozhodování tím správným směrem🙂

absintka19
11. dub 2017

@terunap pust ho k vode. Nevim zda jsi CAR spravne pochopila, co je duvodem proc nemuzes podst.horm.lecbu?

masajka87
11. dub 2017

Po takové těžké situaci -potratu té opustí a pravděpodobně i po tom, co ti zničil zdraví tím, že jsi šla tenkrát na potrat. Tohle je neskutecnej sobec, srač, egoista, lhář a já nevím co. Možná tam ta milenka už je. Za tu dobu co jste spolu by k tobě měl i jiný vztah, hlavně uctu a takto by se k tobě nezachoval. Věř, že ho jednou potkáš s kočárem a nebude to dlouho trvat. Vím, že myšlenky na rozchod jsou teď těžky, že si to nejde ani připustit ale brzo na to budeš mít jinej pohled.

puresin
11. dub 2017

@masajka87
@terunap Masajka to napsala presne - srac. Vzal Ti ctyri roky zivota a jistotu, ze budes mit dite. A ted uz zase mysli na sebe - zas tak moc Te nemiluje, ale zase tak uplne nechce byt sam. Tak Te o sanci mit rodinu klidne pripravi uplne. Utec od takoveho sobce co nejdal.

masajka87
11. dub 2017

@puresin díky, myslela jsem, že mě tu někdo ubombarduje jak o muzu vedet atd..Ale z toho co psala mi to stačilo.

terunap
autor
11. dub 2017

@masajka87
Tak zdůvodnil mi to tak, ze on za to nemůže ze ja mužů za to ze jsem otěhotněla, i kdyz jsem v ty době brala prášky a bohužel se stalo. V tomhle bohužel milenka neni ale manipulace kamaradama, který si užívají kde můžou a on jediný je v dlouhodobém vztahu... co se týče Caru tak tam mi řekli uz po ztrátě vejcovodu, kdy jsem to řešila, ze nelze protože jsme zkusili hormony na stimulaci, ale nepodařilo se protože druhy vejcovod je s cystami a proto nedochází ke správnému růstu folikulu 😞 Kdyz jsem to s nim řešila tak jsem se ho ptala na důvody pro a proti, abych mela aspon možnost argumentovat. Tak jeho PRO: doba co jsme spolu, nemáme nouzi o peníze a flexibilní pracovní dobu, miluje me, mame zázemí. A PROTI : jeho kariéra, svoboda, neví jestli bude dobrý táta. 😞

masajka87
11. dub 2017

Tak od začátku, on u toho nebyl když jsi otěhotněla? Jak může říct, že sis za to mohla sama? Totok mi řekl chlap jednou, že se teď dítě nehodí ať jdu na potrat, rozesla jsem se s ním, už jsem nevěděla co od něj čekat. A když to vidím u tebe, jsem ráda že jsem to udělala. Nevím, co ti poradit. Pokud je to dítě takto limitované, on ho nechce, hledej chlapa který ti ho udělá. Otázka je, jestli se doktori nepletou, to se stává casto- nemůže mít děti a pak má žena několik.. jeho argumenty proti- nestačilo by mi to. Jeho kariéra zůstane stejná, to ty se o ní připravíš, ty budeš na mateřské a rodicaku. Svoboda částečně, je pravda že bude mít za rodinu zodpovědnost ale v podstatě to vyzeres zase ty. A to jestli bude dobrý táta se pozná časem. Nikdo neví jaký bude. Každopádně si myslím, že pokud má takhle ubohý argumenty, nedokáže se k tomu postavit jako chlap a nemyslet jen na sebe, tak dobrý táta nebude nikdy. Vždy mu bude dělat problém odtrhnout si od huby volný čas, hodinku v práci a nebo jít se synem třeba na hokej... Kašlu na něho. Dle mě ti zkazil život. Sofistikované té připravil o dítě tím potratem, ,,pokazil,, ti zdraví a teď opět když se jedná o tebe tak zase a jen myslí na sebe a svoje pohodlí. To co ti nabízí ti nabídne kde kterej chlap kterej se zklamal ženskou právě takovou jako je on sám. Bohužel znám takový případy.

kvitko80
11. dub 2017

@terunap Jako promiň, ale teď už je to i na mé moc. On neví jestli bude dobrý táta? Tak s tímhle argumentem mě fakt dostal. On má kariéru, svobodu? Tak ať si jí má sobec jeden, ale proč do toho zatahuje tebe. On není jen sráč on je přizdisráč. Promiň za ty výrazy, ale všichni čerti mě berou když vidím jak chlap manipuluje s ženou. On nemiluje tebe, ale sebe. Pan "Jájista" A na sex jste byli snad dva a bez jeho přičinění by jsi snad nebyla v jiném stavu. Proboha je to tvoje tělo, on si ten život a tu bolest za tebe neodžije.

masajka87
11. dub 2017

@kvitko80 přesně. Ona se bude tlouct do hlavy a on bude rozsévat semeno jinde a až si ženskou dostatečně oskace a zničí zdraví tak půjde o dům dal..

terunap
autor
11. dub 2017

Ja jsem za vaše názory hrozně rada, protože ja v tuhle chvíli nedokážu jednat racionálně... Tak kariéru i svobodu ma, oba dva podnikame a kariéristi jsme oba s tím rozdílem ze ja se kvůli rodině kariéry hodlám vzdát. Tak on nevidí ze ja mam zdravotní problém, on funguje tak ze co bylo to bylo a ted nejsem spokojenej, protože ty jsi na dne a nechci abys me stáhla s sebou, protože kdyz nemám klid doma, nemůžu pracovat.
Je pravda, ze jeho argumenty mi rozum taky nebere, takze ted akorát čekám kdy se trochu uklidnim a budu schopna to řešit v klidu 😊

terunap
autor
12. dub 2017

@kvitko80
Jasně mi řekl ze jsem omyl, takze tak...

veverka78
12. dub 2017

Ježiši-rychle od něj pryč!!!!!!! To je ale kus vola-promiňte😖