Rozchod partnerů kvůli třetí osobě. Máte podobnou zkušenost?

ademkont
25. únor 2022

Ahoj ženy, rozešla jsem se se svým přítelem s kterým máme 7 letou dceru. Protože, se zamiloval v práci o 22 let mladší slečny než je on sám. Půl roku jsem čekala, že dostane rozum. Nakonec jsem to ukončila, protože to nešlo. Má někdo podobné zkušenosti?? Děkuji

pampeliska1313
25. únor 2022

Osobně ne, ale můj manžel měl milenku co byla o dvacet let starší, měla rodinu. Táhli to několik let a nakonec stejně dala přednost rodině, i když tam byly scénáře, že spolu budou vychovávat její děti. Sám teď říká, že si myslí, že z její strany šlo jen o to, že měla “zajíčka” , byla poblázněná, zkusila si to a to bylo všechno. A taky máme známý co jsou dost od sebe a paní se kvůli mladšímu rozvedla a nakonec spolu zůstali a jsou spolu doteď. Uvidíte kam se to vydá, plošně to bohužel říct nejde. Každopádně přeju hodně sil k tomu to překlenout.

helen_h
25. únor 2022

@ademkont A jak jste v mezidobí fungovali? Žil teď ještě ten půlrok s vámi, nebo už byl odstěhovaný? Jak často vyhledává kontakt s dcerou...? To všechno jsou ukazatelé, jak moc je navázaný na původní rodinu, nebo zda je pro něj snadnější se opravdu odstřihnout.

jjasmina
25. únor 2022

@ademkont táta odešel od mámy za mladší, následoval rozvod a bude se ženit.

helen_h
25. únor 2022

@jjasmina A|táta je jaká věkovka? To už mají po výchově dětí, ne??

irmamala
25. únor 2022

Chce odejít? Ať si běží. Druhou takovou najde jen stěží. A kdyby zakopl a chtěl se ohlédnout, buďte dál, než může dohlédnout..... Tuhle básničku jsem četla v pubertě v nějakém dámském časopise, celý život si to pamatuju a řídím se tím 🙂 Znám mnoho mužů, kteří dostali krizi středního věku a paniku, že jim život protéká mezi prsty. Odešli za mladší. Ty manželky se z toho za nějaký čas oklepaly a pak jim začal nový, skvělý, svobodný život, poznaly nové lásky, zase zažily zamilovanost, randíčka. Do toho se vrátil vybouřený manžel, který zjistil, že doma mu stejně bylo nejlíp a zoufale se chtěl vrátit. Manželky mu ukázaly prostředník, protože jsou spokojené a exmanželé chodí po terapiích nebo bordelech.... Takže asi tolik moje zkušenosti.

mourovatakocka
25. únor 2022

@ademkont Je mi to líto. Co malá, jak to snáší? Tohle je takový citlivý věk 😔 Od nás odešel můj otec za svoji studentkou, byla o něco starší než já, já už byla v podstatě dospělá. Vzali se, mají rodinu a ejhle, rozvedli se a on už kurví život další ženské, tentokrát cca stejně staré a děti už snad další mít nebude, aby jim pak zahýbal životníma jistotama. Moje máti sice na přítele nadává, ale mají společné zájmy a jsou spolu celých těch skoro patnáct let.

Pokud se rozhodl, zařiď si život ve dvou s dcerou 🌞 a časem se uvidí.

ademkont
autor
25. únor 2022

@helen_h mezidobí to táhl s oběma na dceru je fixovany, mají spolu hezký vztah. Jako otec je výborný. Ale, nebrání se další rodině. Jí je 22 a jemu 45 a já jsem hold, už moc okoukaná s chybama.

ademkont
autor
25. únor 2022

@helen_h on 45 let ona 22 let

helen_h
25. únor 2022

@ademkont Možná se ještě probere, ale zase už měl ten půlrok, to už je jistý čas na rozmyšlenou, jestli chce rozbít rodinu... Neměl nějaké snahy dávat váš vztah dohromady? Nebo byl/je tedy zamilovaný a odhodlaný odejít??
Zatím se musíte zkusit dávat dohromady vy sama, zkusit přijmout život bez něj, trošku se psychicky srovnat... a ono to postupně půjde! Myslím na vaši bolest a posílám aspoň trošku klidu do duše...

ademkont
autor
25. únor 2022

@mourovatakocka malá to bohužel snáší špatně oba nás miluje stejně a začala se počůrávat.Podepsalo se na ní, že se rozchazime i když jsem se snažila jí od toho držet stranou je vnímavá a citlivá a sama ví, že tatínek se zamiloval jinde i když on sám jí vysvětlit, že už se nemáme rádi. Přitom sama mě hlásila jak si tatínek píše s nějakou paní sms. Prostě klasický průběh podvádění od může.

ademkont
autor
25. únor 2022

@helen_h
@helen_h nejdřív jsem mu říkala pokud nechce, aby naši rodinu rozboural, ať s tím začne něco dělat. Že, takhle už nemůžu dál. Snažil se, sle na obě strany. Furt a mě neustále lhal a nechal mě vše vyřešit za něj. Nechal mě si zarídit nový podnájem se vším a pak když viděl, že dcera to nezvládá řekl, ať zůstanu a jak to chci dělat dál. A nehnul do poslední chvíle ani prstem, aby to řešil dokud byl čas. Teď řešíme vše okolo rozchodu a malé. Ovšem další problém je že všichni 3 jsme zaměstnání ve stejné firmě takže se denně vidíme.

mourovatakocka
25. únor 2022

@ademkont To je vůl. Teda já nevím. Že už se nemáte rádi. Aby to nevztahovala na sebe.
To je jedno, tatínek jde za rozkrokem a za štěstím, velká škoda ho nebude. Obdivuju tě, žes mu dala takovou šanci. Však si to sedne. Počůrávání se vyřeší 🙏 brzy. Nemůžeš si najít nové místo? Abys byla ty v pohodě a potažmo i malá 🙂

ademkont
autor
25. únor 2022

@mourovatakocka Ráda bych si našla nové místo, ale tady nic není a je to jediná dobrá firma tady která dobře platí. Jsem v ní zaměstnaná, už deset let a vždy mě vyšla vstříc. Tak to musím ustát kvůli malé i oba dva v práci.

console
25. únor 2022

@ademkont Já bych taky z práce neodcházela, za chvilku si to sedne, ty budeš mít někoho jiného a oni dva tě nebudou trápit. Malá se s tím srovná, já to taky zažila, ale jedna věc je prostě fakt, že táta je táta....já jsem rozvedená 12 let a stejně si vždycky říkám, jaké by bylo dceru vychovávat spolu (nerozešli jsme se kvůli nevěře a otec je skvělej) a to mám leta nový vztah a z něho i syna a nic mi nechybí. Ale je to prostě život

elvira
25. únor 2022

@ademkont hele já si myslím, že až ten jejich "vztah" ztratí to kouzlo tajného a překlopí se do fáze - kdo nakoupí/uklidí/zaplatí, manžel dost možná prozří. Manželovi bych častěji dala děti "na hlídání" a šla si po svém. Kdybych měla chodit na procházky. Jsou to i jeho děti, tak ať se stará. Z práce bych neodcházela. Udělej si svoji práci a víc neřeš. Jestli to bude slečně vadit, ať táhne jinam. Je mladá, tak si místo najde.

marketamila
26. únor 2022

Já jsem si prošla rozvodem před rokem, odchod od manžela před 2roky.
Já jsem 2roky zkoušela manželství udržet kvůli synovi. Nakonec jsem se odhodlala a odešla. Synovi byli 4roky.
Manžel klasický narcista a nevěrník a lhář.
Dvě nevěry jsem odpustila. Když jsem přišla na třetí nevěru, řekla jsem dost. Doma měl allinklusive a s milenkou si užíval.
Nakonec já byla ta špatná. Syn, byť jsem před ním nic neřešila, poznal, že táta ubližuje.
Jenže dnešní sousy...teda moje situace. Máme střídavou péči🤦‍♀️😪🤯 a dítko si maximálně kupuje.
Bydlíme 14km od sebe a stejné se nedomluvíme ani na škole. Takže další soud. Chjo.
Nejvíc trpí dítko.

Ale chtěla jsem tím říct, že jsem po 12letech šťastná. Mám nového přítele ( dlouholetého kamaráda ) a čekáme miminko.
Syn se těši na brášku. A konečně můžu říct, že konečně mám fungující milujicí rodinu.

Držím ti palečky. Ten chlap si tě nezaslouží.
Čůrání se vyřeší. Dcerka to zvládne🙏
Budeš zase šťastná a život bude opět super.
Jen to chce čas.
Posílám mnoho sil🍀🙏

ademkont
autor
26. únor 2022

@marketamila Děkuju moc