Při dnešní hádce kvůli kravině mi chlap řekl že čeká jako na smilování až od něj odejdu a že sem celkově k hovnu. Ranilo mě to a chci se od něj odstěhovat.
Co by jste v této situaci dělali vy?
Odstěhovala se.
@pampeliska1313 Je možný tady napsat aniž by někdo psal že sem trop?
Asi ne? Nepřijde mi normální se ptát co bychom dělali my, po tom co Vám údajně přítel řekl.) prostě se sbalit a odejít, vždyť to je jasný, pokud se máte trochu ráda.;) nebo co čekáte? Že to bude lepší?
@pampeliska1313 Nemusíte reagovat. Nikdo vás nenutí.
Nemusím, chtěla jsem.
Jako záleží jestli byl nasranej že jo a jestli ho to, co ti řekl, po vychladnutí mrzí. Záleží na tom jaký máte vztah celkově. I na tom jak se k tobě jinak chová.
Ujet můžeme každý že jo. Nemělo by to být ale pravidlem.
Nevím, ale brát věci doslova, když jsme nasraní, to není zrovna vyspělý. To bychom byli asi všichni single kdybychom se hned bez vyříkání rozcházeli kvůli věcem jako tohle.
Počkala bych na druhý krok, ten by měl rozhodnout. První krok posral.
@reeeza Ne jeho to rozhodně nemrzí.
kdyz nemrzi, tak pak je to jasne, ne?
ptas se, co bysme delali ve tve situaci. no, ja bych sla hned. protoze muj manzel by tohle nikdy nerekl, kdyby to nemyslel vazne a ani v rozcileni ne. zname se 23 let a nikdy se ke mne takto nechoval a nikdy se mnou takhle nemluvil. a ani bych nebyla s nikym, kdo by se mnou takhle mluvil 🤷🏼♀️
Záleží, jak spolu bezne mluvíte. Za mě teda tohle běžná komunikace není a nechtěla bych být s někým, kdo si mě zjevně neváží. Protože líp už nebude, žejo.
@gbp Jsme spolu 6let a takto spolu opravdu nemluvíme.
@biciklissie Vidím to podobně.
Já jednou řekla manželovi,ze je nejhorší manžel v nervech ale za 10 minut jsem se omluvila protože to byl fakt přestřel….ale my jsme oba dost impulzivni.
A co ten tvůj omluvil se?
@kessien Ne
Tak to je blby….To bych si to vzala asi osobně a brala to jako konec i když je to au.
@kessien Hlavně takové scény kvůli hlouposti - řekla sem ať jeho zdraví syn 16 let jede domů ze školy autobusem protože sem měla doma práci a je dost starý abych pro něj pořád jezdila když je tatínek v práci.
Prominte,ale chlap Vas takto urazi a ponizuje a vy se ptate,co mate delat? Tak to je opravdu k placi....
No asi bych si to s nim vyrikala. Ze nejsem jejich taxikar, a k hovnu je spis synek, pokud v 16 neumi prijet busem. Teda pardon, spis tatinek , ktery ho to nenaucil. Mladej za to zas tolik nemuze, kdyz ho k tomu nikdo nevedl. Rozchod a odstehovani bych zvazovala na zaklade vsech ostatnich okolnosti, ale pokud by se podobne veci mely opakovat tak to neeee
@konidana Nemám chuť se sním už vůbec bavit. Přesně to sem mu řekla. Kdyby bylo klukovi méně tak bych ho vyzvedla.
Takové veci mi bývalý ríkal docela pravidelne, a kdyz jsem odesla byl chudacek z toho strasne spatnej 😀 No spis jeho ego...
@martinka_33 Nemám chuť to sním řešit takže se zařídím podle sebe.
Jestli te u nej nic nedrzi, deti, finance, myslim ze neni cas ztracet cas s takovým pitomcem. At si svého rozmazleného synka vozí ze školy sám.
@martinka_33 Nebudeme si nalhávat že začínat někde znova je jednoduché, ale zvládla bych to.
A co vám tedy brání se odstěhovat?
Pokud ho to nemrzí že vám řekl takový hnus, tak na co čekáte? Až vám řekne další hnus? Nebo ještě nějaký horší?
Nebo až budete jen prázdná schránka bez špetky sebevědomí protože strávíte další rok, dva deset let s člověkem, který si vás neváží? 🤷♀️
pokud zůstaveš, nikdy si tě nebude vážit....a to necheš...
A pak že je tolik rozvodů. Jako holky vážně kvůli toho že to v hádce jednou hodně přehnal hned rozchod ??? Ano pokud by to bylo opakovaně tak ahoj , ale to jste vážně v hádce nikdy neřekli něco hnusného ?? Ano muž to hodně posral , ale promluvila bych si sním znovu v klidu.
Takové chování sem sním za těch pár let nezažila a uvidím co bude dál.
Těžko říct, jestli někde nekouká po jiné a pak se mu takové myšlenky netočí v hlavě...
Tak chtělo by to si poslechnout obě strany. Treba to je taky tak, že on hodně pracuje, syn má dojíždění dlouhé,konci pozdě ve skole, tak tě požádal a tys měla něco důležitějšího. A pokud je to opakovaně, ještě když teda řekl, že jsi k hovnu tak předpokládám že toho bude víc, co se mu nelíbí , tak pak bych se nedivil. Proste je blbost si číst názory ostatních,když jsou tak omezené informace 😃
@anonymmm88 On pracuje ve městě a to jen občas když dochází do kanclu. Kluk má dojíždění v dosahu MHD asi 4 zastávky🙂
Neomlouvam ho, je to ošklivý, co řekl, ale zahazovat vztah kvůli jedny hádky.. zařídila bych se spíše pak podle toho jak se to bude vyvíjet dal.. v prve radě bych ho nechala vychladnout a pak si s nim v klidu promluvila, že tě to hodně ranilo a zda to myslel vážně nebo to z nej proste ve vzteku vypadlo… pokud je jinak vás vztah oka a neděje se to častěji……
Trol?)