Rozchod? Co byste dělaly vy?

20. únor 2022

Ahoj

Co by jste dělali kdyby vam partner řekl že pokud by jste nezměnili sve chovani a nebyt ditete tak s vami uz neni .

Takze chapu dobre ze kdyby jsme nemeli dite tak kvuli memu chovani ( zarlivosti ) uz spolu nejsme

lidija1234
20. únor 2022

Ano chápeš to správně 😃myslím že tohle je dost hnusné to takhle říct. Nikdo nevíme jak to mezi sebou máte ale základem dobrého vztahu je komunikace. Pokud není spokojený je dobré si asi o tom promluvit a zapracovat na tom.

merope
20. únor 2022

Takovou hlášku beru v podstatě jako takovou poslední před rozchodem. Takže teď je to trošku i na tobě - tipuji, že má kupu kamarádek a tobě vadí, že se s nimi schází (nebo něco podobného). Čili si rozmysli, zda ti to opravdu vadí natolik, že pokud on se s nimi bude scházet, raději budeš bez něj. Tipuji, že se ti pokouší něco podobného naznačit.

jjasmina
20. únor 2022

Tak ono hodně záleží jak se chováš no, za tojak se chová svagrova, tak bejt jejím chlapem ju kopnu dávno..

autor
21. únor 2022

@jjasmina byla to ted o vikend jedna zarliva scena

ele_nka
21. únor 2022

Taky jsem jednou muži dala ultimátum. Ve vztahu jsem pokračovat chtěla, milovala jsem ho, ale byla to věc co jsem prostě odmítala trpět, náš vztah by to zničilo. Takže jsem mu to raději řekla na rovinu. Rozhodl se, že mu naše rodina za to stojí a začal na sobě pracovat. Teď sme spolu přes 10 let a máme nádherný vztah.

mandala
21. únor 2022

Hele, je možné, že to řekl ve vzteku, to si občas člověk nevidí do pusy a přitom to tak vůbec nemyslel...
Ale měli byste si to vyjasnit, v klidu, bez emocí. Držím palce ...

zuzineckah
21. únor 2022

A si si jistá, že to byla jen jedná žárlivostní scéna? Dost pochybuji, že by taková silná slova padala kvůli jednomu výlevu...

tinaprofi
21. únor 2022

No jestli ses ho zeptala na to same jako tady, tak mu asi dosla trpelivost...😬😂😂

levandule_k
21. únor 2022

Žárlivost je straně otravná a zničující. Scény kvůli ničemu. Občas se stává, že tak dlouho někdo dělá někomu žárlivé scény, až ten druhý zdrhene někam, kde je klid. To se pak žárlivá strana utvrdí v tom, že byla v právu, ale jaksi ji nedojde, že druhý odešel kvůli scénám.

Ve vztahu musí být důvěra. Pokud žárlíš zapracuj na sobě, ty máš problém, ty jsi nejistá.

levandule_k
22. únor 2022

Budeš svoji žárlivost nějak řešit?